З 1 вересня здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання 3 і 4 курсів приступили до проходження практики.
Метою виробничої практики є закріплення та поглиблення теоретичних знань здобувачів із організації та технології обслуговування в засобах розміщення, ознайомлення зі сучасним обладнанням, методами та формами здійснення технологічних процесів, опанування професійних вмінь і навичок та набуття готовності до самостійної професійної діяльності в умовах конкурентного ринкового середовища.
Базами практики для наших здобувачів є провідні готельні підприємства: Hilton Kyiv, President Hotel, Воздвиженський, Прем’єр Палац, Хаятт Рідженсі Київ, Опера, Рейкарц Хотел, Ramada Encore Kiev, Fairmont Grand Hotel, Салют, готельний комплекс «Русь», готель «Козацький» Міністерства оборони України у м. Києві та інших міст України.
Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» протягом виробничої практики знайомляться із засобами розміщення та практичною діяльністю в службах готельного підприємства.
Виробнича практика сприяє скороченню терміну адаптації майбутнього фахівця до сучасних умов діяльності підприємств гостинності.
Здобувачі освіти вдячні відповідальній від кафедри готельно-ресторанної справи, доцентці Олені Шидловській за організацію практичної підготовки як обов’язкової компоненти їх підготовки.