Н У Х Т

Удосконалюють свої знання із забезпечення академічної доброчесності викладачки кафедри економіки праці та менеджменту

03 червня 2021

Удосконалюють свої знання із забезпечення академічної доброчесності викладачки кафедри економіки праці та менеджменту

Викладачки кафедри економіки праці та менеджменту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ узяли участь у вебінарі «Полегшуємо перевірку на плагіат разом із Unicheck».

Старша викладачка, відповідальна секретарка кафедральних конференцій Олена Кутас і доцентка, секретарка екзаменаційної комісії із захисту кваліфікаційних робіт здобувачів Любов Тертична вдосконалили свої знання із забезпечення академічної доброчесності в університеті за допомогою онлайн-інструментів. Вони дізналися, чому поєднання можливостей людини та машини дають найкращі результати перевірки на плагіат, на які сигнали звіту подібності потрібно звертати увагу, які технології використовуються для пошуку текстових модифікацій, та після проходження тесту отримали сертифікати про успішне проходження курсу.

Unicheck – платний онлайн-сервіс пошуку плагіату запущений у 2014 році для викладачів і студентів, який перевіряє текстові документи на наявність запозичених частин тексту з відкритих джерел в Інтернеті чи внутрішньої бази документів користувача. Наразі Unicheck співпрацює з понад 20-ма закладами вищої освіти України, серед яких, звичайно ж, і наш університет.

На вебінарі розглядалися різні аспекти перевірки текстів на наявність плагіату та запозичень. Спікери заходу, експерт з академічної доброчесності, комерційний директор Unicheck Андрій Сідляренко та провідна менеджерка по роботі з клієнтами в Unicheck Наталія Солоп розказали про кроки, які варто зробити, щоб полегшити перевірку текстів на наявність запозичень та плагіату, поділилися реальним досвідом закладів освіти у онлайн-перевірках і впровадженні академічної доброчесності.

Кафедра економіки праці та менеджменту вдячна компанії Unicheck за надані практичні навички в удосконаленні процесу перевірки робіт здобувачів освіти та тез конференцій на плагіат, адже це дасть змогу формувати повноцінну академічну доброчесність серед усіх учасників навчального процесу. 

Опублікований: 03-06-2021
Читайте також:
Ознайомчо-виробнича практика третьокурсників Навчально-наукового інституту харчових технологій розпочалася на корпорації «Оболонь»

Під керівництвом доцента кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кандидата технічних наук Романа Мукоїда студенти 3 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій в межах ознайомчо-виробничої практики відвідали ПрАТ «Оболонь». ПрАТ «Оболонь» – корпорація з виробництва пива, безалкогольних і слабоалкогольних напоїв, мінерал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ознайомчо-виробнича практика третьокурсників Навчально-наукового інституту харчових технологій розпочалася на корпорації «Оболонь» 05 вересня 2019

Біотехнологи підкорюють виробництво

Січень – традиційний час проходження виробничої практики студентами кафедри біотехнології і мікробіології. Завдяки кропіткій роботі колективу кафедри базами практик для студентів стають провідні галузеві підприємства. Студенти Ігор Ключка, Каріна Кондрашевська та Анастасія Сінченко проходять практику на Борщагівському хіміко-фармацевтичному заводі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологи підкорюють виробництво 24 січня 2018

Особливості технологічного процесу сучасного косметичного підприємства вивчили третьокурсники

Студенти 3 курсу відвідали сучасне косметичне підприємство. Поїздка була організована завдяки щільній співпраці керівництва підприємства ТОВ «Ремос» (ТМ «Яка») і викладачів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів. Популярність до бренду «ЯКА» прийшла не одразу, адже це були свого часу найперші серед ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості технологічного процесу сучасного косметичного підприємства вивчили третьокурсники 20 травня 2019