Н У Х Т

У ТОП-10 бухгалтерів України-2019 – випускниця кафедри обліку і аудиту НУХТ!

12 грудня 2019

У ТОП-10 бухгалтерів України-2019 – випускниця кафедри обліку і аудиту НУХТ!

У Міністерстві фінансів України відбулася урочиста церемонія нагородження переможців щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер України».

Конкурс проводився у три етапи, у двох номінаціях: для бухгалтерів бюджетних установ і комерційних підприємств. Перший та другий етапи відбувалися в режимі онлайн-тестування на сайті. До третього етапу вийшли 37 конкурсантів.

Бухгалтери комерційних підприємств повинні були написати роботу за темою «Які показники включати до фінансового розділу Звіту про управління, щоб він був цінним для інвесторів, кредиторів, суспільства та держави і дозволяв підприємствам успішно залучати фінансування (кредити та/або інвестиції)?».

Ну, а бухгалтерам бюджетних установ було запропоновано розкрити тему «Антикризове управління бюджетною установою: форми, методи та процедури, направлені на соціально-економічне оздоровлення фінансово-господарської діяльності окремої галузі».

Чому вибір припав саме на ці теми?

Система управлінської звітності є складовою системи управлінського контролю, що надає ділову інформацію. Особам, які приймають рішення, сьогодні потрібний доступ до точних даних у режимі реального часу, і вони потрібні їм швидко.

Традиційні рішення для бізнес-аналітики дають уявлення лише про те, «що відбулося». Однак нині компанії потребують далекоглядного підходу і змоги зазирнути в майбутнє: «що відбудеться» і «що ми маємо робити». Це можливо завдяки аналізу, який надає прогнози та пропозиції та, звісно, моделює ситуації.

Компанії все частіше намагаються використовувати ці величезні обсяги даних або для скорочення операційних витрат, або для збільшення доходів, або для того й іншого.

Використання даних – уже не просто конкурентна перевага для бізнесу, воно необхідне для виживання.

За підсумками творчих робіт третього етапу був обраний ТОП-10 бухгалтерів України-2019, що увійшли до списку Вищої ліги бухгалтерів-управлінців.

Дуже приємно, що однією з цих переможців стала випускниця кафедри обліку і аудиту нашого університету Надія Дьякова.

Колектив НУХТ пишається своєю вихованицею, щиро вітає її та бажає подальших професійних злетів!

Опублікований: 12-12-2019
Читайте також:
Наш університет у ТОП-100 Інтернет-рейтингу українських вишів

Webometrics Ranking of World's Universities опублікував традиційний рейтинг світових університетів за рівнем їх присутності в мережі. Результати досліджень Webometrics публікуються двічі на рік, у січні та липні. У процесі складання Webometrics Ranking of World's Universities враховується кількість проіндексованих пошуковими системами сторінок сай...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наш університет у ТОП-100 Інтернет-рейтингу українських вишів 05 серпня 2019

Зустріч зі студентами Вінницького коледжу НУХТ на кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів

У рамках Дня відкритих дверей університету на кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів відбулася зустріч із викладачами та студентами Вінницького коледжу НУХТ, які навчаються за спеціальністю «Виробництво жирів та жирозамінників». Про основні переваги навчання в Національному університеті харчових технологій, роботу кафедри техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч зі студентами Вінницького коледжу НУХТ на кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів 08 жовтня 2018

Віртуальна екскурсія

Здобувачі вищої освіти 1-3 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій  разом із наставницями, доцентками кафедри хлібопекарських і кондитерських виробів Юлією Бондаренко, Анною Грищенко, Ларисою Михонік та Оленою Кохан здійснили віртуальну екскурсійну прогулянку до Національного музею історії України, використовуючи аудіовізуальний гід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віртуальна екскурсія 11 січня 2022

Біотехнологічні студії: насичений подіями день третій

Третій день Біотехнологічних студій, які реалізуються кафедрою біотехнології і мікробіології за підтримки Корпорації «Артеріум», таїв багато цікавого і незвіданого зі світу біотехнологій, хімії та інжинірингу. Спочатку учасники проєкту відвідали кафедру харчової хімії. Там їх гостинно зустріли доценти Віра Іщенко, Олександр Макаренко та Тетяна Пет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологічні студії: насичений подіями день третій 03 квітня 2024