Н У Х Т

До навчання шляхом лабораторних практик

26 лютого 2020

До навчання шляхом лабораторних практик

На кафедрі автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління продовжується цикл профорієнтаційних лабораторних занять з дисципліни «Технологічні вимірювання» зі здобувачами Київського коледжу міського господарства, що навчаються за спорідненою для харчових виробництв спеціальністю 183 «Технології захисту навколишнього середовища».

Професор кафедри Вячеслав Іващук, у рамках освітньої програми «Експлуатація апаратури контролю навколишнього природного середовища», ознайомив здобувачів освітнього ступеню «молодший спеціаліст» Київського коледжу міського господарства з методами оцінювання водневого показника pH, окисно-відновного потенціалу Redox технологічних середовищ і вмісту газоподібного середовища із застосуванням електрохімічних комірок Oksi.

Опублікований: 26-02-2020
Читайте також:
Цінні навички наукових досліджень здобувають магістранти

Магістрантки освітньо-професійної програми «Екологія, екоменеджмент та екоаудит» Євгенія Федоришина та Ірина Горбенко місцем проходження науково-дослідницької практики обрали Інститут ботаніки ім. М.Г. Холодного НАН України. Досвід, здобутий у відділі мембранології та фітохімії, був для здобувачок надзвичайно цінним і пізнавальним. Під керівництво...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цінні навички наукових досліджень здобувають магістранти 25 липня 2024

Команди НУХТ – срібні призери Чемпіонатів Києва: футзальний сезон 2019/2020 рр. завершений достроково

Карантин вніс свої корективи і у спорт. У зв’язку з карантинними обмеженнями, впровадженими на території всієї країни, засідання Виконавчого комітету Футбольної асоціації студентів м. Києва відбулося онлайн. Його головною метою було внесення доповнення до Регламенту змагань м. Києва з футзалу серед студентських команд ЗВО сезону 2019/2020 рр. і виз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Команди НУХТ – срібні призери Чемпіонатів Києва: футзальний сезон 2019/2020 рр. завершений достроково 17 квітня 2020

Не припиняють вражати Екзаменаційну комісію креативними інноваційними проєктами бакалаври з технологій оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів продовжуються успішні захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеню «бакалавр». Четвертокурсники не припиняють вражати Екзаменаційну комісію проєктами виробництва інноваційних продуктів. Серед представлених на захисти: м'ясний хліб для геродієтичного харчування; сосиски з морквяним пюре, пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Не припиняють вражати Екзаменаційну комісію креативними інноваційними проєктами бакалаври з технологій оздоровчих продуктів 17 червня 2020

Профком співробітників НУХТ вітає з професійним святом

Шановні наші освітяни! Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників освіти! Наша глибока повага вам, дорогі колеги, за високий професіоналізм, невтомний творчий пошук і прагнення виростити яскраві особистості, соціально активних громадян, справжніх патріотів України. Бажаємо міцного здоров’я, життєвої сили, енергії та наснаги для...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профком співробітників НУХТ вітає з професійним святом 30 вересня 2022