Н У Х Т

До навчання шляхом лабораторних практик

26 лютого 2020

До навчання шляхом лабораторних практик

На кафедрі автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління продовжується цикл профорієнтаційних лабораторних занять з дисципліни «Технологічні вимірювання» зі здобувачами Київського коледжу міського господарства, що навчаються за спорідненою для харчових виробництв спеціальністю 183 «Технології захисту навколишнього середовища».

Професор кафедри Вячеслав Іващук, у рамках освітньої програми «Експлуатація апаратури контролю навколишнього природного середовища», ознайомив здобувачів освітнього ступеню «молодший спеціаліст» Київського коледжу міського господарства з методами оцінювання водневого показника pH, окисно-відновного потенціалу Redox технологічних середовищ і вмісту газоподібного середовища із застосуванням електрохімічних комірок Oksi.

Опублікований: 26-02-2020
Читайте також:
Науковиці НУХТ взяли участь у конференції «Dairy Industry Conference-2021»

Науковиці Навчально-наукового інституту харчових технологій взяли участь у конференції «Dairy Industry Conference-2021», яка відбулася у Києві 4 листопада. Заступниця директорки інституту Анастасія Пухляк і доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів Уляна Кузьмик виступили з доповідями щодо сучасних трендів молочної галузі. Присутні д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковиці НУХТ взяли участь у конференції «Dairy Industry Conference-2021» 08 листопада 2021

Наші викладачі – серед учасників Міжнародної Зимової Школи Жана Моне

Нещодавно асистентка кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції Марія Омельченко долучилася до онлайн-засідань Міжнародної Зимової Школи «Кращий досвід ЄС для підвищення способів працевлаштування», яка відбулася на базі Сумського державного університету. Ініціатива реалізується в рамках модуля Жана Моне «Досвід ЄС для покращення можлив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі – серед учасників Міжнародної Зимової Школи Жана Моне 21 жовтня 2024

У нас новий чемпіон України!

5-9 вересня 2022 р. у Львові на стадіоні «Динамо» проходив чемпіонат України серед юніорів зі стрільби з лука (IV ранг). Переможцем змагання став здобувач освіти за освітньо-професійною програмою  «Експлуатація і ремонт обладнання харчових виробництв» Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ Ігор Табака (група ЕР-4). ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У нас новий чемпіон України! 19 вересня 2022

Хвилююче свято з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

12 березня 2024 р. у актовій залі університету зібралася сім’я факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, щоб привітати своїх випускників – бакалаврів і магістрів. На жаль, не всі випускники спеціальностей 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа» і 242 «Туризм» змогли бути присутні цього дн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хвилююче свято з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка 15 березня 2024