Н У Х Т

У ТОП-10 бухгалтерів України-2019 – випускниця кафедри обліку і аудиту НУХТ!

12 december 2019

У ТОП-10 бухгалтерів України-2019 – випускниця кафедри обліку і аудиту НУХТ!

У Міністерстві фінансів України відбулася урочиста церемонія нагородження переможців щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер України».

Конкурс проводився у три етапи, у двох номінаціях: для бухгалтерів бюджетних установ і комерційних підприємств. Перший та другий етапи відбувалися в режимі онлайн-тестування на сайті. До третього етапу вийшли 37 конкурсантів.

Бухгалтери комерційних підприємств повинні були написати роботу за темою «Які показники включати до фінансового розділу Звіту про управління, щоб він був цінним для інвесторів, кредиторів, суспільства та держави і дозволяв підприємствам успішно залучати фінансування (кредити та/або інвестиції)?».

Ну, а бухгалтерам бюджетних установ було запропоновано розкрити тему «Антикризове управління бюджетною установою: форми, методи та процедури, направлені на соціально-економічне оздоровлення фінансово-господарської діяльності окремої галузі».

Чому вибір припав саме на ці теми?

Система управлінської звітності є складовою системи управлінського контролю, що надає ділову інформацію. Особам, які приймають рішення, сьогодні потрібний доступ до точних даних у режимі реального часу, і вони потрібні їм швидко.

Традиційні рішення для бізнес-аналітики дають уявлення лише про те, «що відбулося». Однак нині компанії потребують далекоглядного підходу і змоги зазирнути в майбутнє: «що відбудеться» і «що ми маємо робити». Це можливо завдяки аналізу, який надає прогнози та пропозиції та, звісно, моделює ситуації.

Компанії все частіше намагаються використовувати ці величезні обсяги даних або для скорочення операційних витрат, або для збільшення доходів, або для того й іншого.

Використання даних – уже не просто конкурентна перевага для бізнесу, воно необхідне для виживання.

За підсумками творчих робіт третього етапу був обраний ТОП-10 бухгалтерів України-2019, що увійшли до списку Вищої ліги бухгалтерів-управлінців.

Дуже приємно, що однією з цих переможців стала випускниця кафедри обліку і аудиту нашого університету Надія Дьякова.

Колектив НУХТ пишається своєю вихованицею, щиро вітає її та бажає подальших професійних злетів!

Published on: 12-12-2019
Read also:
Заняття у форматі ділової гри на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Старший викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Світлана Бебко та викладач Юлія Старунська разом із групою МН-2-6 провели ділову гру «Conference Game». Гра пройшла у форматі зустрічі працівників міжнародної компанії. Учасники розділилися на співробітників компанії, головуючого та представників готелів. Мета зустрічі поля...

READ YOURSELF

Заняття у форматі ділової гри на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 03 june 2019

Дівчата STEM НУХТ

На честь Міжнародного дня дівчат CSR Ukraine, експертна організація Центр «Розвиток КСВ» та її ініціатива #ДівчатаSTEM спільно з UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення організувала Всеукраїнський захід «Національний день дівчат у технологіях 2021». Цього дня технологічні компанії та підприємства з усіх регіонів України фізично та віртуально ві...

READ YOURSELF

Дівчата STEM НУХТ 22 october 2021

Доцентка кафедри інформаційних систем – експертка міжнародної програми у Словачиині

Доцентка кафедри інформаційних систем факультету автоматизації і комп’ютерних систем Олена Харкянен узяла участь у міжнародній програмі «Інноваційна освіта як драйвер сталого розвитку у взаємопартнерстві Україна-Словаччина». Наша викладачка виступила експерткою модуля програми «Modern Information Systems in Data Analysis Artificial Intelligence» (...

READ YOURSELF

Доцентка кафедри інформаційних систем – експертка міжнародної програми у Словачиині 07 september 2022