Н У Х Т

У ТОП-10 бухгалтерів України-2019 – випускниця кафедри обліку і аудиту НУХТ!

12 december 2019

У ТОП-10 бухгалтерів України-2019 – випускниця кафедри обліку і аудиту НУХТ!

У Міністерстві фінансів України відбулася урочиста церемонія нагородження переможців щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер України».

Конкурс проводився у три етапи, у двох номінаціях: для бухгалтерів бюджетних установ і комерційних підприємств. Перший та другий етапи відбувалися в режимі онлайн-тестування на сайті. До третього етапу вийшли 37 конкурсантів.

Бухгалтери комерційних підприємств повинні були написати роботу за темою «Які показники включати до фінансового розділу Звіту про управління, щоб він був цінним для інвесторів, кредиторів, суспільства та держави і дозволяв підприємствам успішно залучати фінансування (кредити та/або інвестиції)?».

Ну, а бухгалтерам бюджетних установ було запропоновано розкрити тему «Антикризове управління бюджетною установою: форми, методи та процедури, направлені на соціально-економічне оздоровлення фінансово-господарської діяльності окремої галузі».

Чому вибір припав саме на ці теми?

Система управлінської звітності є складовою системи управлінського контролю, що надає ділову інформацію. Особам, які приймають рішення, сьогодні потрібний доступ до точних даних у режимі реального часу, і вони потрібні їм швидко.

Традиційні рішення для бізнес-аналітики дають уявлення лише про те, «що відбулося». Однак нині компанії потребують далекоглядного підходу і змоги зазирнути в майбутнє: «що відбудеться» і «що ми маємо робити». Це можливо завдяки аналізу, який надає прогнози та пропозиції та, звісно, моделює ситуації.

Компанії все частіше намагаються використовувати ці величезні обсяги даних або для скорочення операційних витрат, або для збільшення доходів, або для того й іншого.

Використання даних – уже не просто конкурентна перевага для бізнесу, воно необхідне для виживання.

За підсумками творчих робіт третього етапу був обраний ТОП-10 бухгалтерів України-2019, що увійшли до списку Вищої ліги бухгалтерів-управлінців.

Дуже приємно, що однією з цих переможців стала випускниця кафедри обліку і аудиту нашого університету Надія Дьякова.

Колектив НУХТ пишається своєю вихованицею, щиро вітає її та бажає подальших професійних злетів!

Published on: 12-12-2019
Read also:
Чергова гостьова лекція для здобувачів освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв»

16 лютого у рамках проведення гостьових лекцій на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування відбулася онлайн-лекція фахівця технічної підтримки польського відділу міжнародної компанії «Festo» Максима Даценка для здобувачів освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв». До лекції також приєдн...

READ YOURSELF

Чергова гостьова лекція для здобувачів освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» 20 february 2023

Асистент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки здобув ступінь кандидата технічних наук

4 березня на засіданні спеціалізованої вченої ради К 26.058.05 відбувся захист дисертації «Динаміка танення льоду в елементах акумуляторів енергії, систем охолодження та кондиціювання повітря» асистента кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Романа Грищенка на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук зі спеціальності 05.14.06 – т...

READ YOURSELF

Асистент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки здобув ступінь кандидата технічних наук 05 march 2021

Завершився Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з «Біотехнології»

11 квітня 2024 року відбулася підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з «Біотехнології». Цього року участь у конкурсі взяли 40 студентських наукових робіт із 16 закладів вищої освіти. За результатами першого туру конкурсу до фіналу вийшли 24 студенти з 15 закладів вищої освіти. Засідання секцій...

READ YOURSELF

Завершився Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з «Біотехнології» 16 april 2024

Масниця-FESTна факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка [ожидает перевода]

Фінішував традиційний кулінарний конкурс Масниця-FEST 2023 від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка (ГРТБ), який цього року відбувся під гаслом «Зиму проводжаємо – весну та перемогу зустрічаємо». Інтерактивний захід, який вперше відбувся у 2019 році, у сучасних реаліях змінив локацію з комплексу навчальн...

READ YOURSELF

Масниця-FESTна факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка [ожидает перевода] 10 march 2023