У межах виконання кваліфікаційної роботи на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжуються дослідження магістрантки Марії Омельченко, яка навчається за спеціальністю «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» (науковий керівник – професор Олег Кузьмін). На запрошення завідува... READ YOURSELF Продуктивно почали новий навчальний семестр магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 05 january 2024
З 15 по 18 листопада 2021 року доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ігор Устименко та доцентки кафедри біотехнології і мікробіології Оксана Скроцька і Світлана Тетеріна взяли участь у циклі вебінарів з наукометрії «Міжнародний досвід у публікаційній сфері. Успішні публікації у Scopus та Web of Science» від науково-навчально... READ YOURSELF Продовжують відшліфовувати свою наукову майстерність наші викладачі 23 november 2021
Підготовка до Різдва – це завжди радісний процес, адже нам не потрібно думати про робочі турботи і проблеми, і всі ми готуємося до приходу чудового свята. 21 грудня 2023 року в нашому університеті за ініціативи ректора, професора Олександра Шевченка та фахівчинь Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності Олени Подобій і Юлії Запо... READ YOURSELF Подаруй Різдво! 22 december 2023