Н У Х Т

Творчо підійшли до виконання міжкафедральної кваліфікаційної роботи магістранти кафедр технології молока і молочних продуктів і технології консервування

27 лютого 2017

Творчо підійшли до виконання міжкафедральної кваліфікаційної роботи магістранти кафедр технології молока і молочних продуктів і технології консервування

Захисти магістерських робіт на кафедрах технології молока і молочних продуктів і технології консервування завершилися успішним представленням випускниками міжкафедральної комплексної кваліфікаційної роботи «Розробка нових видів молоковмісних продуктів з натуральними плодовими та овочевими наповнювачами».

Екзаменаційна комісія у складі завідувача кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів НУБіП, доцента Олександра Савченка (голова), проректора з навчально-виробничої діяльності та розвитку НУХТ, завідувача кафедри технології консервування професора Олександра Бессараба, доцента цієї ж кафедри Галини Бандуренко, завідувача кафедри технології молока і молочних продуктів нашого університету, професора Галини Поліщук і доцента цієї ж кафедри Олени Красулі відзначила високий рівень теоретичної підготовки магістрантів і результатів їх наукових досліджень.

Тематика магістерських робіт, виконаних під керівництвом професора Галини Поліщук  і доцента Галини Бандуренко, була направлена на вирішення комплексного завдання, спрямованого на розроблення нових видів функціонально-технологічних і збагачуючих наповнювачів із плодів та овочів (печериць, цибулі, капусти, яблук) з їх подальшим застосуванням у складі молоковмісних продуктів (паст закусочних білково-жирових «Богатир», напою кисломолочного «Бадьорість»,  морозива «Яблучко»).

Усі представлені до захисту кваліфікаційні магістерські роботи містять елементи наукової новизни та мають практичну цінність, їх результати пройшли апробацію на конференціях, висвітлені у фахових статтях і підтверджені патентами. У додатках до усіх кваліфікаційних робіт наведені проекти нормативної документації на овочеві, плодові наповнювачі та на молоковмісні продукти, виготовлені з їх застосуванням, що дозволило рекомендувати наукові розробки магістрантів до впровадження і у навчальний процес випускових кафедр, і на підприємствах відповідних галузей.

Члени екзаменаційної комісії із захисту міжкафедральної комплексної кваліфікаційної роботи дали високу оцінку вмінню магістрів творчо застосовувати набуті в університеті теоретичні знання та навички для вирішення поставлених завдань.

Вітаємо магістрів із успішним захистом кваліфікаційних робіт і бажаємо їм успіхів у подальшій професійній діяльності!

Опублікований: 27-02-2017
Читайте також:
У науковій програмі Всеукраїнського тижня харчових технологій – конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі»

11 вересня наукова програма Всеукраїнського тижня харчових технологій продовжилася VI Міжнародною науково-практичною конференцією «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», організованою кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів й присвяченою 135-річчю НУХТ і 70-річчю заснування кафедри. Відкрили наукове зібрання пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У науковій програмі Всеукраїнського тижня харчових технологій – конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» 12 вересня 2019

Зміни законодавства України щодо безпечності харчових продуктів обговорили викладачі кафедри експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся перший в цьому календарному році методичний семінар, який був презентований професоркою кафедри, академіком УАН Оксаною Шульгою. Підготовка фахівців за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» за освітніми ступенями «Бакалавр» і «Магістр» вимагає від ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зміни законодавства України щодо безпечності харчових продуктів обговорили викладачі кафедри експертизи харчових продуктів 12 січня 2023

Аспекти національно-патріотичного виховання молоді з позицій сьогодення обговорили у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося засідання методичного об’єднання заступників директорів з виховної роботи ЗВО І-ІІ рівнів акредитації Сумської області. Обговорювалася тема «Аспекти національно-патріотичного виховання молоді з позицій сьогодення». Членів поважного зібрання привітав директор коледжу Юрій Барилюк. У ході зас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспекти національно-патріотичного виховання молоді з позицій сьогодення обговорили у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ 28 листопада 2018

Бренд-амбасадор ТОВ «Торговий дім «Інкерман» прочитав чергову лекцію для студентів і викладачів

22 травня 2018 р. відбулася друга лекція бренд-амбасадора Євгенія Сегана «Визначення потенціалу вина» (продовження). Тематика курсу включає направлення з маркетингу у виноробстві, особливостей дегустації вин і формування органолептичних показників у процесі реалізації технологій. Лектор 18 квітня 2018 р. розпочав курс лекцій від ТОВ «Торговий дім ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бренд-амбасадор ТОВ «Торговий дім «Інкерман» прочитав чергову лекцію для студентів і викладачів 23 травня 2018