Н У Х Т

Творчо підійшли до виконання міжкафедральної кваліфікаційної роботи магістранти кафедр технології молока і молочних продуктів і технології консервування

27 лютого 2017

Творчо підійшли до виконання міжкафедральної кваліфікаційної роботи магістранти кафедр технології молока і молочних продуктів і технології консервування

Захисти магістерських робіт на кафедрах технології молока і молочних продуктів і технології консервування завершилися успішним представленням випускниками міжкафедральної комплексної кваліфікаційної роботи «Розробка нових видів молоковмісних продуктів з натуральними плодовими та овочевими наповнювачами».

Екзаменаційна комісія у складі завідувача кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів НУБіП, доцента Олександра Савченка (голова), проректора з навчально-виробничої діяльності та розвитку НУХТ, завідувача кафедри технології консервування професора Олександра Бессараба, доцента цієї ж кафедри Галини Бандуренко, завідувача кафедри технології молока і молочних продуктів нашого університету, професора Галини Поліщук і доцента цієї ж кафедри Олени Красулі відзначила високий рівень теоретичної підготовки магістрантів і результатів їх наукових досліджень.

Тематика магістерських робіт, виконаних під керівництвом професора Галини Поліщук  і доцента Галини Бандуренко, була направлена на вирішення комплексного завдання, спрямованого на розроблення нових видів функціонально-технологічних і збагачуючих наповнювачів із плодів та овочів (печериць, цибулі, капусти, яблук) з їх подальшим застосуванням у складі молоковмісних продуктів (паст закусочних білково-жирових «Богатир», напою кисломолочного «Бадьорість»,  морозива «Яблучко»).

Усі представлені до захисту кваліфікаційні магістерські роботи містять елементи наукової новизни та мають практичну цінність, їх результати пройшли апробацію на конференціях, висвітлені у фахових статтях і підтверджені патентами. У додатках до усіх кваліфікаційних робіт наведені проекти нормативної документації на овочеві, плодові наповнювачі та на молоковмісні продукти, виготовлені з їх застосуванням, що дозволило рекомендувати наукові розробки магістрантів до впровадження і у навчальний процес випускових кафедр, і на підприємствах відповідних галузей.

Члени екзаменаційної комісії із захисту міжкафедральної комплексної кваліфікаційної роботи дали високу оцінку вмінню магістрів творчо застосовувати набуті в університеті теоретичні знання та навички для вирішення поставлених завдань.

Вітаємо магістрів із успішним захистом кваліфікаційних робіт і бажаємо їм успіхів у подальшій професійній діяльності!

Опублікований: 27-02-2017
Читайте також:
Аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства представила результати своїх досліджень на науковому семінарі

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся науковий семінар «Удосконалення технології хлібного квасу з використанням природних матеріалів». Доповідач – викладач Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ, аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Ольга Дулька. Ольга Дулька ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства представила результати своїх досліджень на науковому семінарі 10 квітня 2019

В університеті триває реєстрація вступників для участі у вступних іспитах

24 липня стартувала реєстрація для участі у вступних іспитах для вступу до Національного університету харчових технологій на основі повної загальної середньої освіти, що буде тривати до 3 серпня 2020 року. Хто ж має право брати участь у вступних випробуваннях? Вступні випробування у формі співбесіди до нашого вишу складають: - особи з інвалідніс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті триває реєстрація вступників для участі у вступних іспитах 30 липня 2020

Практичні рекомендації щодо просування українського крафту у гостьовій лекції на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

13 грудня 2022 р. на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбулася міжуніверситетська гостьова онлайн-лекція «Просування українського крафту: практичні рекомендації в нових реаліях». Співвласниця комунікаційної агенції BRPR, засновниця PR Profi Club Марія Медведєва поділилася досвідом роботи з українськими і міжнародними брендами, навела ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні рекомендації щодо просування українського крафту у гостьовій лекції на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 15 грудня 2022

Століття та постаті в історії України відкрили для себе першокурсники факультету біотехнології та екологічного контролю

Студенти  першого курсу факультету біотехнології та екологічного контролю відвідали Національний музей історії України у супроводі кураторів груп БТ-1, БТ-2 Ольги Євтушенко та Аліни Сірик. Національний музей історії України – провідний музей країни. Нараховує понад 800 тисяч експонатів історії та культури від давніх часів до сьогодення. Розташуван...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Століття та постаті в історії України відкрили для себе першокурсники факультету біотехнології та екологічного контролю 08 листопада 2019