Н У Х Т

Творчо підійшли до виконання міжкафедральної кваліфікаційної роботи магістранти кафедр технології молока і молочних продуктів і технології консервування

27 лютого 2017

Творчо підійшли до виконання міжкафедральної кваліфікаційної роботи магістранти кафедр технології молока і молочних продуктів і технології консервування

Захисти магістерських робіт на кафедрах технології молока і молочних продуктів і технології консервування завершилися успішним представленням випускниками міжкафедральної комплексної кваліфікаційної роботи «Розробка нових видів молоковмісних продуктів з натуральними плодовими та овочевими наповнювачами».

Екзаменаційна комісія у складі завідувача кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів НУБіП, доцента Олександра Савченка (голова), проректора з навчально-виробничої діяльності та розвитку НУХТ, завідувача кафедри технології консервування професора Олександра Бессараба, доцента цієї ж кафедри Галини Бандуренко, завідувача кафедри технології молока і молочних продуктів нашого університету, професора Галини Поліщук і доцента цієї ж кафедри Олени Красулі відзначила високий рівень теоретичної підготовки магістрантів і результатів їх наукових досліджень.

Тематика магістерських робіт, виконаних під керівництвом професора Галини Поліщук  і доцента Галини Бандуренко, була направлена на вирішення комплексного завдання, спрямованого на розроблення нових видів функціонально-технологічних і збагачуючих наповнювачів із плодів та овочів (печериць, цибулі, капусти, яблук) з їх подальшим застосуванням у складі молоковмісних продуктів (паст закусочних білково-жирових «Богатир», напою кисломолочного «Бадьорість»,  морозива «Яблучко»).

Усі представлені до захисту кваліфікаційні магістерські роботи містять елементи наукової новизни та мають практичну цінність, їх результати пройшли апробацію на конференціях, висвітлені у фахових статтях і підтверджені патентами. У додатках до усіх кваліфікаційних робіт наведені проекти нормативної документації на овочеві, плодові наповнювачі та на молоковмісні продукти, виготовлені з їх застосуванням, що дозволило рекомендувати наукові розробки магістрантів до впровадження і у навчальний процес випускових кафедр, і на підприємствах відповідних галузей.

Члени екзаменаційної комісії із захисту міжкафедральної комплексної кваліфікаційної роботи дали високу оцінку вмінню магістрів творчо застосовувати набуті в університеті теоретичні знання та навички для вирішення поставлених завдань.

Вітаємо магістрів із успішним захистом кваліфікаційних робіт і бажаємо їм успіхів у подальшій професійній діяльності!

Опублікований: 27-02-2017
Читайте також:
Викладачі кафедр іноземних мов видали навчальний посібник

Викладачі кафедр іноземних мов професійного спрямування і ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Віра Мірочник, Людмила Власенко, Оксана Кияшко на чолі з виконуючим обов'язки завідувача кафедри іноземних мов професійного спрямування Оленою Галинською видали навчальний посібник «Business English». Навчальний посібник призначений для студ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедр іноземних мов видали навчальний посібник 28 березня 2018

Унікальний практичний досвід здобувають студенти-біотехнологи на ПАТ «Фармак»

Протягом двох тижнів шестеро студентів четвертого курсу факультету біотехнології та екологічного контролю проходять практику у відділі контролю якості на ПАТ «Фармак». Після ознайомчої екскурсії по лабораторіях відділу, студенти були розподілені по місцях проходження практики. Ними стали: відділ вхідного контролю, мікробіологічна лабораторія, анал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Унікальний практичний досвід здобувають студенти-біотехнологи на ПАТ «Фармак» 02 лютого 2017

Важливі етичні норми нагадали магістрантам гаранти освітніх програм

Минулий тиждень на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції був присвячений академічній доброчесності. Гаранти магістерських освітніх програм – «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» доценка Наталія Ющенко та «Технології в ресторанному господарстві» професор Олег Кузьмін і доцентка кафедри Ірина Корецька провели зус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливі етичні норми нагадали магістрантам гаранти освітніх програм 09 вересня 2024

Тонкощі використання ферментів і мікроорганізмів у виробництві сиру: цінним досвідом ділиться професіонал-практик

Нещодавно на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбулася онлайн-лекція «Ферменти і мікроорганізми у виробництві сиру», що прочитав інженер-технолог ТОВ «Хр. Хансен Україна» Володимир Поліщук. Лекцію також прослухали студенти-біотехнологи  у рамках вивчення дисципліни «Харчова біотехнологія» (лектор – д.т.н., професор, завідувач кафедр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тонкощі використання ферментів і мікроорганізмів у виробництві сиру: цінним досвідом ділиться професіонал-практик 22 листопада 2023