Н У Х Т

Творчо підійшли до виконання міжкафедральної кваліфікаційної роботи магістранти кафедр технології молока і молочних продуктів і технології консервування

27 лютого 2017

Творчо підійшли до виконання міжкафедральної кваліфікаційної роботи магістранти кафедр технології молока і молочних продуктів і технології консервування

Захисти магістерських робіт на кафедрах технології молока і молочних продуктів і технології консервування завершилися успішним представленням випускниками міжкафедральної комплексної кваліфікаційної роботи «Розробка нових видів молоковмісних продуктів з натуральними плодовими та овочевими наповнювачами».

Екзаменаційна комісія у складі завідувача кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів НУБіП, доцента Олександра Савченка (голова), проректора з навчально-виробничої діяльності та розвитку НУХТ, завідувача кафедри технології консервування професора Олександра Бессараба, доцента цієї ж кафедри Галини Бандуренко, завідувача кафедри технології молока і молочних продуктів нашого університету, професора Галини Поліщук і доцента цієї ж кафедри Олени Красулі відзначила високий рівень теоретичної підготовки магістрантів і результатів їх наукових досліджень.

Тематика магістерських робіт, виконаних під керівництвом професора Галини Поліщук  і доцента Галини Бандуренко, була направлена на вирішення комплексного завдання, спрямованого на розроблення нових видів функціонально-технологічних і збагачуючих наповнювачів із плодів та овочів (печериць, цибулі, капусти, яблук) з їх подальшим застосуванням у складі молоковмісних продуктів (паст закусочних білково-жирових «Богатир», напою кисломолочного «Бадьорість»,  морозива «Яблучко»).

Усі представлені до захисту кваліфікаційні магістерські роботи містять елементи наукової новизни та мають практичну цінність, їх результати пройшли апробацію на конференціях, висвітлені у фахових статтях і підтверджені патентами. У додатках до усіх кваліфікаційних робіт наведені проекти нормативної документації на овочеві, плодові наповнювачі та на молоковмісні продукти, виготовлені з їх застосуванням, що дозволило рекомендувати наукові розробки магістрантів до впровадження і у навчальний процес випускових кафедр, і на підприємствах відповідних галузей.

Члени екзаменаційної комісії із захисту міжкафедральної комплексної кваліфікаційної роботи дали високу оцінку вмінню магістрів творчо застосовувати набуті в університеті теоретичні знання та навички для вирішення поставлених завдань.

Вітаємо магістрів із успішним захистом кваліфікаційних робіт і бажаємо їм успіхів у подальшій професійній діяльності!

Опублікований: 27-02-2017
Читайте також:
Основоположні поняття для першокурсників на відкритій лекції доцента кафедри харчової хімії

Дуже насиченим видався цей тиждень для кафедри харчової хімії. Одразу три доценти кафедри провели відкриті лекції у жовтні 2020 року. Незважаючи на перехід університету на дистанційну форму навчального процесу, ранком 15 жовтня 2020 року відбулось онлайн лекційне заняття з дисципліни «Загальна та неорганічна хімія» для здобувачів першого курсу (гр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Основоположні поняття для першокурсників на відкритій лекції доцента кафедри харчової хімії 15 жовтня 2020

Відзначаємо День української писемності та мови

Мова – коштовний скарб народу! Щороку в Україні відзначають державне свято – День української писемності та мови. До його святкування традиційно долучається і наш університет. Так, крім написання диктанту національної єдності, зі здобвачами різних інститутів, факультетів було проведено тематичні бесіди про історію, значення цього свята. Доцентка к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відзначаємо День української писемності та мови 25 жовтня 2024

Вперед, до цікавого та новітнього навчання у віртуальному форматі!

У рамках вивчення дисципліни «Оцінки і управління ризиками в галузі безпеки харчових продуктів. Модуль 3. Оцінка терміну придатності харчових продуктів» здобувачі групи ХЕ-4-12 під керівництвом викладачів кафедри експертизи харчових продуктів – лекторки, доцентки Оксани Петруші, доцента Богдана Пащенка та асистентки Анни Логінової провели віртуальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вперед, до цікавого та новітнього навчання у віртуальному форматі! 08 лютого 2024

Другокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» на практиці у Республіці Болгарія

Кафедра готельно-ресторанної справи у цей непростий для нашої країни час продовжує співпрацю зі стейкхолдерами індустрії гостинності Болгарії щодо організації закордонної практики здобувачів вищої освіти бакалаврського рівня. Студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» приступ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» на практиці у Республіці Болгарія 08 липня 2022