Н У Х Т

Студенти Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ побували на одному з підприємств холдингу «МХП»

11 травня 2018

Студенти Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ побували на одному з підприємств холдингу «МХП»

У рамках проекту «МХП СТАРТ», викладачі комісії автоматизації і комп’ютерно-інтегрованих систем Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ Валентин Заславний та Олександр Кикоть і студенти групи ОКС15 відвідали одне з підприємств агроіндустріального холдингу «МХП» («Миронівський хлібопродукт») - комплекс з перероблення курчат-бройлерів ПрАТ «Миронівська птахофабрика» у м. Степанці.

Агроіндустріальний холдинг «МХП» – одна з провідних агропромислових компаній України, основна діяльність якої – розведення птиці, виробництво та продаж м'яса курки під маркою «Наша ряба» та продуктів з неї. На сьогоднішній день МХП об'єднує 23 підприємства по всій території країни та є власником 7 торгівельних марок, які відомі не лише в Україні, а і всьому світі. Географія експорту складає понад 50 країн світу.

На підприємстві МХП майбутніх електромеханіків і системотехніків гостинно зустріли і познайомили з технологічними процесами виробництв різних видів продукції. Студенти мали змогу поспілкуватися з адміністрацією та працівниками підприємства і отримати відповіді на питання щодо проходження технологічної практики та працевлаштування. Компанія дійсно пропонує гарні умови для проходження практики або стажування для молодих спеціалістів, які прагнуть розвиватись за спеціальністю. Також відбулася розмова з випускниками коледжу минулих років, які вже встигли успішно зарекомендувати себе на підприємствах комплексу «МХП».

На завершення візиту студентів пригостили смачним обідом із дегустацією продукції ТМ «Наша ряба».

Опублікований: 11-05-2018
Читайте також:
На шляху удосконалення освітньо-професійних програм «Прикладна механіка» кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

На розширеному засіданні кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, модерованому завідувачкою кафедри Людмилою Кривопляс-Володіною, було детально проаналізовано результати локального моніторингу освітньо-професійних програм (ОПП) «Прикладна механіка» для обох освітніх ступенів – «бакалавр» і «магістр». Цей аналіз ґрунтувався на матриці SWOT, яка д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На шляху удосконалення освітньо-професійних програм «Прикладна механіка» кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 12 лютого 2024

Тренінги для викладачів і студентів від фахівців Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету

В університеті триває підготовка до акредитації освітніх програм «Хімічна технологія» та «Туризм». Це перші освітні програми нашого вишу, що будуть акредитуватися відповідно до нових вимог, тож колективи випускових кафедр не втрачають нагоди детально ознайомитися з новими вимогами та отримати консультативну допомогу щодо підготовки до акредитації. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренінги для викладачів і студентів від фахівців Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету 04 березня 2020

На провідних підприємствах удосконалюють практичні навички наші студенти

Невід’ємною складовою навчального процесу у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ є проходження виробничої (технологічної) практики на підприємстві. Нині студенти спеціальності «Харчові технології» проходять технологічну практику на провідних харчових підприємствах України та Сумської області: ТОВ «Булочно-кондитерський комбінат» (м. Київ),...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На провідних підприємствах удосконалюють практичні навички наші студенти 18 вересня 2019

Яскраві презентації про НУХТ від наших викладачів випускникам коледжів

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів провели зустрічі зі студентами коледжів, які входять до структури Національного університету харчових технологій. Професор Віра Дробот і доцент Лариса Михонік зустрілися зі студентами Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ, а доцент Наталія Фаленд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яскраві презентації про НУХТ від наших викладачів випускникам коледжів 24 лютого 2020