Н У Х Т

Студенти Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ побували на одному з підприємств холдингу «МХП»

11 травня 2018

Студенти Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ побували на одному з підприємств холдингу «МХП»

У рамках проекту «МХП СТАРТ», викладачі комісії автоматизації і комп’ютерно-інтегрованих систем Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ Валентин Заславний та Олександр Кикоть і студенти групи ОКС15 відвідали одне з підприємств агроіндустріального холдингу «МХП» («Миронівський хлібопродукт») - комплекс з перероблення курчат-бройлерів ПрАТ «Миронівська птахофабрика» у м. Степанці.

Агроіндустріальний холдинг «МХП» – одна з провідних агропромислових компаній України, основна діяльність якої – розведення птиці, виробництво та продаж м'яса курки під маркою «Наша ряба» та продуктів з неї. На сьогоднішній день МХП об'єднує 23 підприємства по всій території країни та є власником 7 торгівельних марок, які відомі не лише в Україні, а і всьому світі. Географія експорту складає понад 50 країн світу.

На підприємстві МХП майбутніх електромеханіків і системотехніків гостинно зустріли і познайомили з технологічними процесами виробництв різних видів продукції. Студенти мали змогу поспілкуватися з адміністрацією та працівниками підприємства і отримати відповіді на питання щодо проходження технологічної практики та працевлаштування. Компанія дійсно пропонує гарні умови для проходження практики або стажування для молодих спеціалістів, які прагнуть розвиватись за спеціальністю. Також відбулася розмова з випускниками коледжу минулих років, які вже встигли успішно зарекомендувати себе на підприємствах комплексу «МХП».

На завершення візиту студентів пригостили смачним обідом із дегустацією продукції ТМ «Наша ряба».

Опублікований: 11-05-2018
Читайте також:
11-й випуск молодших спеціалістів відділення технології та організації виробництва

Студенти й викладачі відділення технології та організації виробництва Вінницького коледжу НУХТ зібралися на урочистості з нагоди вручення дипломів молодшим спеціалістам. Цього святкового дня документи про освіту отримали 23 студенти спеціальності «Виробництво жирів і жирозамінників», 27 студентів спеціальності «Організація виробництва» та 9 студент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

11-й випуск молодших спеціалістів відділення технології та організації виробництва 07 лютого 2018

Розпочалося подання заяв для вступу до магістратури

31 липня розпочалося подання заяв для вступу до магістратури на основі дипломів бакалавра, спеціаліста та магістра. Нагадуємо, з переліком і описами освітньо-професійних програм другого (магістерського) рівня вищої освіти нашого університету можна ознайомитися тут. Вступники мають можливість подати до 5 заяв на бюджет і до 15 заяв на контракт. Щоб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалося подання заяв для вступу до магістратури 01 серпня 2023

Гурток «Інтелектуал» кафедри маркетингу працює над власним брендом

Щоб здобути популярність будь-який суб’єкт маркетингу працює над власним брендом. То чому б студентському гуртку кафедри маркетингу не мати свого фірмового блоку? Ще кілька років тому здобувачі разом із викладачами попрацювали із неймінгом, і у гуртка з’явилось ім’я «Інтелектуал». А нещодавно маркетологи-інтелектуали почали роботу над створенням ло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гурток «Інтелектуал» кафедри маркетингу працює над власним брендом 28 листопада 2022

Відкрите практичне заняття на кафедрі готельно-ресторанної справи

5 квітня 2018 р. відповідно до плану змістового модулю асистент кафедри готельно-ресторанної справи Ольга Пушка провела відкрите практичне заняття «Визначення кількості відходів, маси нетто та порцій страв, приготовлених з овочів, плодів і грибів» з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» у групі ГС-2-6. На занятті були присутн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрите практичне заняття на кафедрі готельно-ресторанної справи 06 квітня 2018