Н У Х Т

Студенти Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ побували на одному з підприємств холдингу «МХП»

11 травня 2018

Студенти Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ побували на одному з підприємств холдингу «МХП»

У рамках проекту «МХП СТАРТ», викладачі комісії автоматизації і комп’ютерно-інтегрованих систем Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ Валентин Заславний та Олександр Кикоть і студенти групи ОКС15 відвідали одне з підприємств агроіндустріального холдингу «МХП» («Миронівський хлібопродукт») - комплекс з перероблення курчат-бройлерів ПрАТ «Миронівська птахофабрика» у м. Степанці.

Агроіндустріальний холдинг «МХП» – одна з провідних агропромислових компаній України, основна діяльність якої – розведення птиці, виробництво та продаж м'яса курки під маркою «Наша ряба» та продуктів з неї. На сьогоднішній день МХП об'єднує 23 підприємства по всій території країни та є власником 7 торгівельних марок, які відомі не лише в Україні, а і всьому світі. Географія експорту складає понад 50 країн світу.

На підприємстві МХП майбутніх електромеханіків і системотехніків гостинно зустріли і познайомили з технологічними процесами виробництв різних видів продукції. Студенти мали змогу поспілкуватися з адміністрацією та працівниками підприємства і отримати відповіді на питання щодо проходження технологічної практики та працевлаштування. Компанія дійсно пропонує гарні умови для проходження практики або стажування для молодих спеціалістів, які прагнуть розвиватись за спеціальністю. Також відбулася розмова з випускниками коледжу минулих років, які вже встигли успішно зарекомендувати себе на підприємствах комплексу «МХП».

На завершення візиту студентів пригостили смачним обідом із дегустацією продукції ТМ «Наша ряба».

Опублікований: 11-05-2018
Читайте також:
Біотехнологи знайомляться з енергетичною політикою в країнах ЄС на лекціях міжнародних експертів

Магістранти освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» та аспіранти освітньо-наукової програми «Біотехнологія» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» прослухали гостьову лекцію міжнародного експерта – директора Інституту технічних наук Вищої Школи Управління Охороною Праці, професора Маріуша Твардава (м. Ка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологи знайомляться з енергетичною політикою в країнах ЄС на лекціях міжнародних експертів 14 квітня 2025

Бакалаври-технологи харчування дізнаються про управління прибутковістю ресторанного бізнесу

8 квітня 2024 року здобувачі-бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» разом із викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та гарантом програми Олегом Кузьміним взяли учать у вебінарі «Як управляти прибутковістю ресторану за допомогою фінансової звітності». Під час прямого ефіру вони почули практичні п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-технологи харчування дізнаються про управління прибутковістю ресторанного бізнесу 09 квітня 2024

Міжнародне стажування за програмою Erasmus+ в Університеті Західної Аттики (Греція)

Викладачки кафедри економіки праці і менеджменту – професорка Світлана Бурлуцька та доцентка Ліана Мазнік і здобувачки третього рівня вищої освіти Анастасія Рудова та Віолетта Резник успішно завершили тиждень міжнародної академічної мобільності у рамках програми Erasmus+ Programme Key Action 1- Mobility for learners and staff (Академічна мобільніст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародне стажування за програмою Erasmus+ в Університеті Західної Аттики (Греція) 23 червня 2025

У Міністерстві освіти і науки України визначили пріоритетні завдання вищої освіти на 2017 рік

У Міністерстві освіти і науки України за участю експертів та громадськості обговорили питання забезпечення якості вищої освіти в межах проекту Середньострокового плану пріоритетних дій Уряду до 2020 року. Директор департаменту вищої освіти МОН Олег Шаров повідомив, що в 2017 році до ключових пріоритетних завдань МОН належать: розроблення стандарті...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Міністерстві освіти і науки України визначили пріоритетні завдання вищої освіти на 2017 рік 18 січня 2017