Н У Х Т

Студенти факультету біотехнології та екологічного контролю вчилися вести переговори... рятуючи світ

15 березня 2019

Студенти факультету біотехнології та екологічного контролю вчилися вести переговори... рятуючи світ

Коли більшість студентів факультету біотехнології та екологічного контролю сиділи на парах, деякі майже цілий день намагалися врятувати світ від сил темряви. Так, студенти-біотехнологи та екологи долали різноманітні труднощі, виконували цікаві завдання аби добро перемогло зло. Звучить, як сюжет кіно? А це відбувався тренінг від компанії «Артеріум» у форматі гри, ціль якого була навчити студентів вести переговори. Учасниками тренінгу стали магістри-біотехнологи та екологи, а також студенти 3-го і 4-го курсів гуртка «Biotech».

Групу з 20 студентів поділили на 2 команди (вже на цьому етапі почали вести перші переговори і перші суперечки) – треба було визначити 7 воїнів самураїв, решта – мудреці. Переговори тривали не довго і вирішили, що 7 екологів беруть на себе відповідальність мужніх воїнів, а біотехнологи виконують роль мудреців. Тож, як разом вони мали врятувати світ?

Завданням мудреців було вибратися з лабіринту та знайти всі артефакти, які необхідні для боротьби з силами темряви. Воїни-самураї в цей час своїми силами боролися зі злом і захищали простих людей, терпляче чекаючи поки мудреці знайдуть артефакти. Студенти, захоплені грою, навіть і не помітили, як швидко сплинув час. За цілий день, біотехнологи та екологи навчилися приймати рішення в критичних ситуаціях, діяти як команда та домовлятися між собою про подальші дії.

У ході гри мудреці знайшли всі артефакти, вибралися із заплутаного і непередбачуваного лабіринту, а самураї мужньо стримували натиски сил зла і всіма силами захищали людей та їх домівки. Гра грою, але студенти, оцінивши свою поведінку під час тренінгу винесли для себе, над чим ще варто працювати аби краще взаємодіяти в команді та бути почутими.

Студенти були в захваті від подібного тренінгу і запросили організаторів із корпорації «Артеріум» для проведення подібних заходів частіше. Організатори пообіцяли, що ще повернуться з новою грою, тож з нетерпінням чекаємо на нові пригоди!

 

Опублікований: 15-03-2019
Читайте також:
Експериментальна і креативна кухня від професіонала для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

20 березня 2018 року відбувся неймовірний майстер-клас від шеф-кухаря спеціалізованого ресторану «КазаН ДиваН» Володимира Єманова з елементами молекулярної гастрономії для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції спеціальності 181 «Харчові технології» (спе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експериментальна і креативна кухня від професіонала для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 22 березня 2018

До освітнього проекту #Farmak_Lab долучилися магістри-хімтехнологи і біотехнологи

Студенти ОС «магістр» спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» та 162 «Біотехнології та біоінженерія» разом із доцентом кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталією Сабадаш відвідали ПАТ «Фармак» у рамках освітнього проекту #Farmak_Lab. Проект вже втретє завойовує серця молоді, тим що да...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До освітнього проекту #Farmak_Lab долучилися магістри-хімтехнологи і біотехнологи 26 березня 2019

Втілити креативні ідеї та створити інноваційний продукт в Україні стане простіше

Які проблеми перешкоджають розвитку інновацій в Україні, як вони мають вирішуватися та яким загалом має бути інноваційний розвиток України на найближче десятиліття. Відповіді на ці запитання закладені в Стратегію розвитку сфери інноваційної діяльності на період до 2030 року, схвалену Кабінетом Міністрів. Документ, зокрема, передбачає розбудову інн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Втілити креативні ідеї та створити інноваційний продукт в Україні стане простіше 24 липня 2019

Гаряча пора у молодих науковців

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися наукові семінари аспірантів Юлії Приходько «Вплив рецептурних компонентів на якість безглютенового хліба з крохмале-соргової суміші» (науковий керівник – професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Віра Дробот) і Галини Андронович «Дослідження впливу нас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гаряча пора у молодих науковців 13 червня 2019