Н У Х Т

Процес удосконалення освітньо-професійних програм триває

25 січня 2023

Процес удосконалення освітньо-професійних програм триває

На кафедрі економіки праці та менеджменту відбулося чергове засідання проєктної групи освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, здобувачів 2-4 курсів освітнього ступеня «Бакалавр» денної і заочної форм навчання та стейкхолдерів ‒ HR-практиків для обговорення результатів локального моніторингу програми, її сильних і слабких сторін із метою подальшого удосконалення у проєкті цієї освітньо-професійної програми 2023 року.

Гарантка освітньої програми, професорка Олена Драган доповіла про якість освітньої програми та освітню діяльність за прогамою на підставі результатів проведеного локального моніторингу: рівень кадрового, методичного і наукового забезпечення та визначення подальших шляхів підвищення якості освітньої програми, забезпечення її відповідності критеріям оцінювання якості.

Цінні поради при проведенні SWOT-аналізу освітньо-професійної програми було отримано від стейкхолдера ‒ начальника відділу підбору та адаптації персоналу масових позицій Управління з розвитку бренду роботодавця Департаменту по роботі з персоналом акціонерного товариства «Перший український міжнародний банк» (ПУМБ) Дениса Гончарука.

Здобувачки освіти другого курсу Альбіна Горобець і Вікторія Овадюк звернули увагу на сучасні «загрози» для розвитку освітньо-професійної програми.

Проєктну групу приємно вразила активність здобувачів, які пропонують для освітньо-професійної програми введення нових вибіркових дисциплін, цінні підсилення і уточнення за новими трендами (інтелектуалізація, економіка 4.0) змісту обов’язкових дисциплін. Пропозиції були підтримані HR-практиками, проєктною групою як такі, що підвищать рівень унікальності програми.

Розробники вдячні за усі внесені пропозиції, побажання, зауваження від стейкходерів і здобувачів, які будуть опрацьовані і враховані у проєкті освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» 2023 року.

Опублікований: 25-01-2023
Читайте також:
Науковиця НУХТ на Львівських хімічних читаннях-2023

Завідувачка кафедри харчової хімії, професорка Світлана Бондаренко взяла участь у ХІX науковій конференції «Львівські хімічні читання-2023», присвяченій 150-річчю Наукового товариства імені Шевченка, яка відбулася 29-31 травня 2023 року. Організатори форуму – хімічний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка, Наукове това...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковиця НУХТ на Львівських хімічних читаннях-2023 02 червня 2023

Сформована команда, яка захищатиме честь університету на Всеукраїнській студентській олімпіаді з екології

На базі кафедри екологічної безпеки та охорони праці відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Загальна екологія». Проведення такої олімпіади вже стало доброю традицією для колективу кафедри, адже дає змогу виявити найсильніших студентів-екологів. Проведення студентських олімпіад підвищує статус навчального закладу, а уча...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сформована команда, яка захищатиме честь університету на Всеукраїнській студентській олімпіаді з екології 04 березня 2019

Її величність – метрологія!

13 грудня 2023 року для здобувачів другого курсу, що здобувають освіту за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», відбулася гостьова лекція з дисципліни «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 1 Законодавство в харчовій промисловості». Запрошеною лекторкою була директорка ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Її величність – метрологія! 14 грудня 2023

Наукове свято на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

У рамках 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» відбулося засідання секції «Технологія рослинних олій, жирових та парфумерно-косметичних виробів» кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукове свято на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 16 квітня 2021