Н У Х Т

Процес удосконалення освітньо-професійних програм триває

25 січня 2023

Процес удосконалення освітньо-професійних програм триває

На кафедрі економіки праці та менеджменту відбулося чергове засідання проєктної групи освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, здобувачів 2-4 курсів освітнього ступеня «Бакалавр» денної і заочної форм навчання та стейкхолдерів ‒ HR-практиків для обговорення результатів локального моніторингу програми, її сильних і слабких сторін із метою подальшого удосконалення у проєкті цієї освітньо-професійної програми 2023 року.

Гарантка освітньої програми, професорка Олена Драган доповіла про якість освітньої програми та освітню діяльність за прогамою на підставі результатів проведеного локального моніторингу: рівень кадрового, методичного і наукового забезпечення та визначення подальших шляхів підвищення якості освітньої програми, забезпечення її відповідності критеріям оцінювання якості.

Цінні поради при проведенні SWOT-аналізу освітньо-професійної програми було отримано від стейкхолдера ‒ начальника відділу підбору та адаптації персоналу масових позицій Управління з розвитку бренду роботодавця Департаменту по роботі з персоналом акціонерного товариства «Перший український міжнародний банк» (ПУМБ) Дениса Гончарука.

Здобувачки освіти другого курсу Альбіна Горобець і Вікторія Овадюк звернули увагу на сучасні «загрози» для розвитку освітньо-професійної програми.

Проєктну групу приємно вразила активність здобувачів, які пропонують для освітньо-професійної програми введення нових вибіркових дисциплін, цінні підсилення і уточнення за новими трендами (інтелектуалізація, економіка 4.0) змісту обов’язкових дисциплін. Пропозиції були підтримані HR-практиками, проєктною групою як такі, що підвищать рівень унікальності програми.

Розробники вдячні за усі внесені пропозиції, побажання, зауваження від стейкходерів і здобувачів, які будуть опрацьовані і враховані у проєкті освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» 2023 року.

Опублікований: 25-01-2023
Читайте також:
Виробничий світ очима здобувачів: виїзне заняття на «Хімлаборреактив»

Директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко, викладачки Тетяна Осьмак, Ульяна Бандура, Оксана Москалюк разом зі здобувачами другого курсу спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» у межах вивчення дисципліни «Комплексна дисципліна. Контроль якост...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробничий світ очима здобувачів: виїзне заняття на «Хімлаборреактив» 28 жовтня 2025

З духовними скарбами України знайомить Профком співробітників НУХТ

Профком співробітників НУХТ організував екскурсію для всіх бажаючих до Свято-Михайлівського Золотоверхого Монастиря – діючого в Києві православного монастиря Православної церкви України на честь Архангела Михаїла. Ігумен Михаїл провів екскурсію територією монастиря, окреслив історію заснування Свято-Михайлівського Золотоверхого Собору, розповів пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З духовними скарбами України знайомить Профком співробітників НУХТ 12 жовтня 2023

До проведення професійної та переддипломної практики магістрантів на кафедрі технології оздоровчих продуктів готові!

На сучасному етапі розвитку освіти в Україні відбуваються суттєві зміни, які зумовлені специфікою переходу освітніх парадигм від традиційної до компетентнісно орієнтованої, що посилюється ще й процесом входження вітчизняної вищої освіти до європейського простору. У зв’язку з цим особливої актуальності набуває питання вдосконалення системи підготовк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До проведення професійної та переддипломної практики магістрантів на кафедрі технології оздоровчих продуктів готові! 29 грудня 2021

Навички soft skills у процесі

22 березня в умовах лабораторії кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів вперше відбулося лабораторне заняття з вибіркової дисципліни «Основи технології тортів і тістечок» для здобувачів другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навички soft skills у процесі 25 березня 2024