Н У Х Т

Науковці й студенти-дослідники можуть позмагатися за нагороди Національної академії наук України

13 липня 2018

Науковці й студенти-дослідники можуть позмагатися за нагороди Національної академії наук України

Національна академія наук України оголосила конкурси:

- Конкурс на здобуття Золотої медалі імені В.І.Вернадського Національної академії наук України у 2018 році

З метою відзначення вчених за видатні досягнення в галузі природничих, технічних та соціогуманітарних наук, на честь першого президента Української академії наук – видатного вченого, академіка Володимира Івановича Вернадського, а також з нагоди 85-річчя створення Академії Національною академією наук України була заснована Золота медаль імені В.І.Вернадського.

Щорічно до дня народження академіка В.І. Вернадського (12 березня) присуджуються дві золоті медалі – одна вітчизняному і одна зарубіжному вченому.

Висунення кандидата для присудження медалі – до 12 листопада 2018 року.

- Конкурс на здобуття премій імені видатних учених України у 2018 році

З метою відзначення вчених, які опублікували найкращі наукові праці, здійснили винаходи і відкриття, що мають важливе значення для розвитку науки і економіки України, Національна академія наук України присуджує премії імені видатних учених України.

Граничний термін подання роботи на конкурс – 1 листопада 2018 року.

- Конкурс на здобуття премій для студентів вищих навчальних закладів і молодих учених, що присуджуються Національною академією наук України у 2018 році

За роботи в галузі природничих, технічних і соціогуманітарних наук Президія НАН України щороку (в лютому) присуджує 14 премій для молодих учених і 14 премій для студентів вищих навчальних закладів. Премії присуджуються окремим авторам або колективу авторів за кращі наукові роботи, а також за серії наукових робіт з єдиної тематики, за відкриття та винаходи. Колектив, висунутий на присудження премії, повинен включати лише основних авторів, чий внесок був найвагомішим, і складатися не більш як із трьох осіб. Особам, удостоєним премій, на загальних зборах відповідного відділення Національної академії наук України вручаються дипломи встановленого зразка.

На конкурс не приймаються роботи, які раніше були удостоєні премій НАН України, галузевих академій або спеціальних премій інших відомств, що присуджуються за конкурсами.

Не приймаються на конкурс також збірники наукових робіт різних авторів.

Граничний термін подання роботи на конкурс – 15 грудня 2018 року.

Науковці й студенти нашого університету активно й плідно працюють на ниві наукових досліджень. Їх вагомі здобутки неодноразово визнавалися й відзначалися на найвищих рівнях. НУХТ впродовж багатьох років упевнено утримує лідерство серед вишів України з винахідницької діяльності, за кількістю отриманих охоронних документів. Тож у наших наукових працівників і їх молодих вихованців є всі шанси здобути нагороди цих престижних конкурсів. Бажаємо їм наснаги й успіху у науковій роботі, а також подальших вагомих здобутків і перемог! 

Опублікований: 13-07-2018
Читайте також:
Вийшов друком ще один навчальний посібник наших викладачів

У херсонському видавництві «Олді-плюс» вийшов друком навчальний посібник «Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня», до авторського колективу якого увійшли доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін і доцент кафедри експертизи харчових продуктів Вікторія Кійко. У навчальному посібнику в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вийшов друком ще один навчальний посібник наших викладачів 27 липня 2018

Інноваційні підходи американської та європейської готельної школи порівнювали наші викладачі й здобувачі освіти

31 березня 2023 року викладачі і здобувачі освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та кафедри готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка у рамках договору про співробітництво між Національним університетом харчових технологій і Донецьким національним університе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні підходи американської та європейської готельної школи порівнювали наші викладачі й здобувачі освіти 31 березня 2023

Про тонкощі виготовлення ковбасних виробів дізналися наші другокурсники

Другокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій відвідали м’ясокомбінат «Сосновский продукт» у місті Київ. На невеликому підприємстві, якому вже 11 років, студентам розповіли та показали тонкощі виготовлення ковбасних виробів, розповіли, які спеції та добавки надають м’ясопродуктам неперевершений смак і запах. Після завершення озн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про тонкощі виготовлення ковбасних виробів дізналися наші другокурсники 09 січня 2020

Про контроль якості сировини і готової продукції в молочній галузі розповів другокурсникам фахівець-практик

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся вебінар «Контроль якості та безпечності сировини і готової продукції в молочній галузі», спікером якого виступив випускник кафедри, аудитор ТзОВ «Гранд Серт Україна» Артур Михалевич. Онлайн-захід проходив у рамках навчальної дисципліни «Контроль якості та безпечності харчових продуктів. Мо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про контроль якості сировини і готової продукції в молочній галузі розповів другокурсникам фахівець-практик 02 грудня 2022