Н У Х Т

Колектив кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв випустив новий підручник

25 жовтня 2021

Колектив кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв випустив новий підручник

Вийшов друком підручник «Інноваційне обладнання мʼясопереробних підприємств», співавторами якого є співробітники кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого.

У підручнику наведено сучасні форми організації технічних комплексів із виробництва продукції м'ясопереробних підприємств. Описано інноваційне обладнання для проведення механічних, тепломасообмінних. біотехнологічних процесів, а також для пакування продукції м’ясопереробних виробництв. Узагальнено відомості про стан і шляхи розвитку технічного забезпечення м'ясопереробних підприємств. Наведено технологічні розрахунки типових функціональних модулів машин і апаратів м’ясопереробних підприємств.

Сподіваємось, що нове видання стане у нагоді здобувачам вищої освіти, аспірантам, викладачам закладів вищої освіти та фахівцям м'ясопереробних підприємств. 

Опублікований: 25-10-2021
Читайте також:
Студентка Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ – фіналістка Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

На базі комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» та Черкаського національного університету  імені Богдана Хмельницького відбувся ІІІ (ІІ) етап Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, у якому взяли участь 56 студентів ВНЗ Черкаської обл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ – фіналістка Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика 16 січня 2017

На межі біотехнології і фармації: актуальні питання розроблення новітніх лікарських засобів

Біотехнологія по праву вважається інноваційною галуззю, що стрімко розвивається і займає провідне місце у розробленні технологій одержання нових багатофункціональних продуктів мікробного синтезу, левова частка з яких використовується у промисловій фармації у якості активних фармацевтичних інгредієнтів (АФІ) для виробництва лікарських засобів. Так, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На межі біотехнології і фармації: актуальні питання розроблення новітніх лікарських засобів 24 березня 2021

Освітня програма «Холодильні техніка та технології»: всі нюанси від наших викладачів

Викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки, доцент, гарант бакалаврської освітньої програми «Холодильні техніка та технології» спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування» Олексій Пилипенко та доцент, відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри Роман Грищенко 25 січня 2024 року зустрілися в онлайн-просторі зі здобувачами четв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітня програма «Холодильні техніка та технології»: всі нюанси від наших викладачів 25 січня 2024

Ще одне актуальне дослідження готове до захисту

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося розширене засідання, де заслухали звіт щодо результатів дисертаційної роботи «Удосконалення технологій пряно-жирових сумішей з сировини рослинного та тваринного походження» здобувачки наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології» Альони Очеретної. На...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одне актуальне дослідження готове до захисту 18 вересня 2023