Н У Х Т

Колектив кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв випустив новий підручник

25 october 2021

Колектив кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв випустив новий підручник

Вийшов друком підручник «Інноваційне обладнання мʼясопереробних підприємств», співавторами якого є співробітники кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого.

У підручнику наведено сучасні форми організації технічних комплексів із виробництва продукції м'ясопереробних підприємств. Описано інноваційне обладнання для проведення механічних, тепломасообмінних. біотехнологічних процесів, а також для пакування продукції м’ясопереробних виробництв. Узагальнено відомості про стан і шляхи розвитку технічного забезпечення м'ясопереробних підприємств. Наведено технологічні розрахунки типових функціональних модулів машин і апаратів м’ясопереробних підприємств.

Сподіваємось, що нове видання стане у нагоді здобувачам вищої освіти, аспірантам, викладачам закладів вищої освіти та фахівцям м'ясопереробних підприємств. 

Published on: 25-10-2021
Read also:
Ще один випускник освітньо-наукової програми «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» готовий до захисту дисертації

На кафедрі електропостачання і енергоменеджменту відбувся науковий фаховий семінар, на якому розглянули дисертаційну роботу випускника освітньо-наукової програми «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» Ярослава Онищенка на здобуття освітнього ступеня «Доктор філософії». Здобувач представив дисертаційну роботу «Підвищення енергоефект...

READ YOURSELF

Ще один випускник освітньо-наукової програми «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» готовий до захисту дисертації 26 september 2023

Учора – студент, сьогодні – ресторатор: мотиваційна зустріч із випускником

Новий навчальний березневий тиждень факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу почав із неймовірної зустрічі зі своїм випускником, учорашнім студентом освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві», а нині – засновником і співвласником мережі спеціалізованих закладів «Ronin sushi» у м. Луцьк і м. Рівне, а також завідувачем...

READ YOURSELF

Учора – студент, сьогодні – ресторатор: мотиваційна зустріч із випускником 10 march 2021

Вересень підсумовуємо засіданням вченої ради

30 вересня 2021 року в актовому залі з дотриманням санітарних протиепідемічних заходів відбулося планове засідання вченої ради університету. Розпочали з урочистостей. До університету завітала депутатка Верховної Ради України Ольга Коваль, яка привітала колектив із Днем працівників освіти, що відзначатиметься 3 жовтня, та вручила відзнаки Верховної...

READ YOURSELF

Вересень підсумовуємо засіданням вченої ради 30 september 2021

Завершився Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з «Біотехнології»

11 квітня 2024 року відбулася підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з «Біотехнології». Цього року участь у конкурсі взяли 40 студентських наукових робіт із 16 закладів вищої освіти. За результатами першого туру конкурсу до фіналу вийшли 24 студенти з 15 закладів вищої освіти. Засідання секцій...

READ YOURSELF

Завершився Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з «Біотехнології» 16 april 2024