Н У Х Т

На що звернути увагу під час вибору йогурта: фахівець НУХТ надала роз’яснення глядачам каналу «Київ»

15 липня 2019

На що звернути увагу під час вибору йогурта: фахівець НУХТ надала роз’яснення глядачам каналу «Київ»

Команда телеканалу «Київ» завітала на кафедру технології молока і молочних продуктів із метою підготовки випуску на тему «На що звернути увагу під час вибору йогурта».

Роз’яснення телевізійникам дала заступниця директора Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, доцент кафедри технології молока і молочних продуктів Анастасія Пухляк.

Наш фахівець розповіла про класифікацію йогуртів та особливості використання наповнювачів у їх складі.

Сюжет вийшов на телеканалі «Київ», його можна переглянути за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=M1z89aJEPxk

Опублікований: 15-07-2019
Читайте також:
Як стати успішними, ефективними і щасливими дізналися студенти Навчально-наукового інституту економіки і управління

16 квітня відбулася зустріч студентів Навчально-наукового інституту економіки і управління з бізнесменом, фінансистом, засновником LONDON COFFEE, CFO «Isaac Pintosevich Systems» Едуардом Куніним. Isaac Pintosevich Systems - освітня компанія, заснована в 2003 році. Майже 15 років кращі експерти у різних сферах за допомогою програм, які базуються на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як стати успішними, ефективними і щасливими дізналися студенти Навчально-наукового інституту економіки і управління 18 квітня 2018

Технологічні аспекти приготування пінного хмільного напою для наших студентів від пивоварів м. Бровари

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд разом зі студентами групи ТБ-3-8 у рамках ознайомчої практики відвідав міні-пивоварню «Школа пивоварів ABC» у м. Бровари. Головний технолог пивоварні, аспірант кафедри Олександр Руденко детально розповів про всі технологічні аспекти приготування пінного хмільного напою. Пі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технологічні аспекти приготування пінного хмільного напою для наших студентів від пивоварів м. Бровари 27 вересня 2019

31 авторський документ з початку року отримали наші винахідники

З початку року було ухвалено 31 рішення про видачу патентів на винаходи і корисні моделі інноваторам нашого університету. 16 липня університет отримав патенти на корисні моделі «Спосіб виробництва зефіру» (авторки – Олена Кохан, Юлія Камбулова), «Спосіб виробництва макаронних виробів підвищеної біологічної цінності» (авторка – Світлана Бажай-Жежер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

31 авторський документ з початку року отримали наші винахідники 11 серпня 2025

Відбулися традиційні збори трудового колективу університету

Сьогодні, напередодні початку нового навчального року у актовій залі відбулися традиційні збори трудового колективу університету. З вітальним словом до присутніх звернувся ректор Олександр Шевченко. Він тепло привітав усіх зі святами, що нещодавно відзначила Україна – Днем Державного прапора і Днем Незалежності, а також із початком нового навчальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулися традиційні збори трудового колективу університету 29 серпня 2024