Н У Х Т

Студенти-ейчари – учасники і волонтери конференції креативних підприємців

11 травня 2018

Студенти-ейчари – учасники і волонтери конференції креативних підприємців

Студенти-ейчари (спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») впродовж навчального року неодноразово стають учасниками значимих бізнес-подій, де тренують скіли з підприємництва та просування стартап-проектів. Тому не могли пропустити UGENERATION Creative Business Conference, яка зібрала в конгрес-холі «Космополіт» топових підприємців України, що власними кейсами надихали присутніх на створення видатних компаній у креативних індустріях. Причому дехто з наших управлінців персоналом вирішив спробувати себе в ролі волонтерів та допомогти організаторам у проектних роботах, інші – активно переймали досвід підприємців-новаторів у глядацьких залах.

Склад спікерів конференції дійсно вражав: генеральний директор Lenovo Ukraine Тарас Джамалов, ресторатори Савва Лібкін («Стейкхаус», «Компот», «Дача») і Олександр Савілов («Salateira»), керуючий партнер інвестиційного фонду TA Ventures Вікторія Тігіпко, CEO TemplateMonster і засновник краудфандингової платформи People's Project Девід Браун, стартапери Андрій Буренок (тревел-сервіс TripMyDream), Алекс Нестеренко (Hushme) і Віталій Дятленко (Uklon), фаундер технологічної компанії Concepter Влад Тисленко та співзасновник виробника скандинавських меблів Drommel Олекандр Соловій.

Серед підприємницьких лайфхаків, що їх отримали студенти-управлінці: як розробити продукт, за яким вишиковуватимуться черги; зібрати команду, яка буде спроможна на неможливе; створити сервіс, який стане частиною життя клієнтів; знайти однодумців і зібрати кошти на реалізацію бізнес-ідеї; вивести бренд на глобальні ринки.

Неймовірні спікери, гнучкий формат виступів, продумана до дрібниць програма заходу та віддана справі команда організаторів – те, що зробило конференцію UGENERATION інформаційно насиченою та комфортною для нетворкінгу учасників. Колектив й студенти кафедри управління персоналом та економіки праці вдячні організаторам за можливість стати частиною ком’юніті підприємців-креаторів та більше дізнатися про успішні практики українських стартапів.   

Опублікований: 11-05-2018
Читайте також:
Вітаємо найкращих здобувачок освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій із заслуженими нагородами

За результатами навчання, наукової і громадської діяльності здобувачкам вищої освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ на 2-й семестр 2020-2021 н.р. призначені стипендії Президента України і Кабінету міністрів України. Стипендію Президента України отримуватиме Юлія Коробка, що навчається за освітнім ступенем «магістр», за осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо найкращих здобувачок освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій із заслуженими нагородами 05 січня 2021

Online-лекторій від сомельє, винного експерта і естета для студентів спеціальності  «Готельно-ресторанна справ»

22 лютого в рамках дисципліни «Етнічні кухні» для здобувачів вищої освіти 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся  довгоочікуваний online-лекторій «Натуральні, органічні та біодинамічні вина, їх ознаки та особливості. Які фактори впливають на ціну пляшки вина сьогодні» від запрошеного експерта галузі – сомельє, члена Асоціац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Online-лекторій від сомельє, винного експерта і естета для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справ» 24 лютого 2021

Благодійний концерт на підтримку патронатної служби 5-ої Київської ОШБр

Від початку загарбницьких дій агресора на території нашої країни, студентсько-викладацький колектив навчально-наукового комплексу нашого університету активно й регулярно долучається до волонтерської діяльності, бере участь у найрізноманітніших заходах та ініціативах, всіма доступними способами допомагає нашим захисникам і захисницям наближати нашу ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Благодійний концерт на підтримку патронатної служби 5-ої Київської ОШБр 30 квітня 2024

Третьокурсники-біотехнологи вчаться працювати в команді

Під час стажування у Delft University of Technology (Делфт ТУ, м. Делфт, Нідерланди) професор кафедри біотехнології та мікробіології Віктор Стабніков і доцент Інна Лич ознайомилися з особливостями підготовки майбутніх біотехнологів, серед яких на першому місці стоїть вміння працювати в команді. Таку саму вимогу висувають до наших випускників і робо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Третьокурсники-біотехнологи вчаться працювати в команді 28 жовтня 2019