Н У Х Т

Ще один день турботи від наших студентів для вихованців Свалявського обласного будинку дитини

22 грудня 2018

Ще один день турботи від наших студентів для вихованців Свалявського обласного будинку дитини

19 грудня в Україні святкують День святителя і чудотворця Миколая. Він вважається захисником бідних і знедолених. Найбільше його люблять діти, для яких Миколай був і є «почесним охоронцем». Вони свято вірили і вірять в існування доброго захисника і намагаються не гнівити його. І тоді Святий принесе дарунки та солодощі.

Так діткам зі Свалявського обласного будинку дитини це свято запам’ятається як ще один день надії, турботи та неймовірно яскравих фарб життя.

За доброю традицією, яку багато років тому започаткували студенти Свалявського технічного коледжу НУХТ, щорічно вони відвідують Обласний будинок дитини, щоб привітати малечу зі святом.

Вихованці дитячого будинку підготували святкову програму: розповідали вірші, співали пісні, а також запрошували Святого Миколая до них у гості.

Даяна Бобраніцька, Віолетта Шестак, Марія Кмідт, Роман Мурза, Надія Попович, Катерина Штецо, Дмитро Петрунько, Ян Шепетюк від студентської ради підготували подарунки: іграшки, різні солодощі та кульки, яким дітки дуже зраділи.

Також студенти потішили святковим виступом відпочиваючих санаторію «Квітка Полонини». Пролунало багато легенд, історій, цікавих фактів про Святого Миколая.

Свято продовжилось урочистим запалюванням головної ялинки санаторію. На дворі панувала казкова атмосфера, яка залишила у всіх дуже приємні спогади та хороший настрій. Наприкінці свята студенти роздали всім глядачам червоні кульки як символ тепла та любові.

Опублікований: 22-12-2018
Читайте також:
Ділові інтерактивні ігри активно застосовують у навчальному процесі наші викладачі

Ділові інтерактивні ігри в практиці застосовуються досить давно, але досвід останніх років підтвердив, що їх використання дає змогу наблизити студентів до реальних життєвих ситуацій, отримати не лише пізнавальний ефект, а й емоційне задоволення від процесу. Тож у рамках декади комісії економічних дисциплін Кам’янець-Подільського коледжу харчової пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ділові інтерактивні ігри активно застосовують у навчальному процесі наші викладачі 13 березня 2018

Нові завдання визначив для себе колектив кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Із подовженням в Україні карантинних заходів, продовжується і робота викладачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів у дистанційній формі. 28 квітня 2020 року відбулося чергове засідання кафедри на платформі zoom-конференції, яке провів завідувач Василь Пасічний. Разом із колективом розглянули та обговорили наступні питання: 1. Організаці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові завдання визначив для себе колектив кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 29 квітня 2020

Компетентних фахівців готельно-ресторанної справи готують у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ

Циклова комісія готельного обслуговування Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ приділяє значну увагу формуванню у майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи професійних навичок ведення бізнесу в індустрії гостинності. 16 жовтня 2018 р. студенти ІІІ та IV курсів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» разом...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Компетентних фахівців готельно-ресторанної справи готують у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ 17 жовтня 2018

Підручник авторського колективу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка презентовано у рамках проєкту «Книга від вченого»

Колектив авторів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка гордий презентувати підручник «Кулінарна ЕТНОЛОГІЯ» у рамках проєкту «Книга від вченого». Метою проєкту є підтримка талановитих вчених, сприяння їхній самореалізації та стимулювання подальшої творчої наукової діяльності шляхом популяризації професійн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підручник авторського колективу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка презентовано у рамках проєкту «Книга від вченого» 17 лютого 2023