Н У Х Т

Коли освіта – результат успішної кар’єри за фахом

04 березня 2021

Коли освіта – результат успішної кар’єри за фахом

Здобувач Данило Собачко успішно поєднав навчання в університеті з роботою за фахом.

Працюючи інженером-конструктором у компанії «ТВД Комплект», розуміючи, які знання і компетенції необхідні для успішної конструкторської кар’єри, Данило раціонально і з користю використав всі надані в університеті можливості.

Днями здобувач успішно захистив бакалаврський дипломний проєкт із інжинірингу харчових і мікробіологічних виробництв, у якому він спроєктував змішувально-бродильно-формувальний агрегат для виробництва багетів на міні-пекарні.

Для проєктування і розрахунків деталей і вузлів обладнання Данило використав новітнє програмне забезпечення. Зауважимо, виконана робота за складністю та використаними сучасними CAD-системами є складною навіть для випускника магістратури.

Бажаємо Данилу успішної кар’єри та реалізації знань, а нинішнім здобувачам вищої освіти рекомендуємо взяти до уваги такий досвід. 

Опублікований: 04-03-2021
Читайте також:
Потужна наукометрична база FSTA почала індексування наукових журналів університету

В усьому світі результативність роботи вченого підтверджується цитуванням його наукових праць. Відповідно, сучасні наукові журнали в умовах конкурентної боротьби за якісні наукові статті мають швидко донести інформацію до світової наукової спільноти, і максимально представити її у електронній мережі. Оперативне поширення інформації у світі та висо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Потужна наукометрична база FSTA почала індексування наукових журналів університету 04 липня 2018

Подорож до витоків українського друкарства

Асистентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмила Бурченко разом із групою ТХ-3-5 відвідала Музей книги і друкарства України, що знаходиться на територій Національного Києво-Печерського заповідника (Лаври). Провідна наукова співробітниця Світлана Кушлянська розповіла про історію Музею та зазначила, що головні приміщення...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подорож до витоків українського друкарства 15 грудня 2023

Зони елітарної освіти на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

У межах вивчення дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства. Модуль 1. Якість та безпечність харчових продуктів з основами НАССР» здобувачі бакалаврської освітньої програми «Технології харчування» під керівництвом гаранта програми, професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олега Кузьміна взяли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зони елітарної освіти на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 20 грудня 2023

Розпочалися індивідуальні співбесіди для вступників

Сьогодні в університеті стартували індивідуальні усні співбесіди з української мови, математики та історії України для вступників для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти та для вступників на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста, освітньо-професійного ступеня фахового молодшого б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалися індивідуальні співбесіди для вступників 10 серпня 2022