Н У Х Т

Прискіпливий вибір здобувачів-біотехнологів

01 червня 2022

Прискіпливий вибір здобувачів-біотехнологів

Кінець навчального року – це не тільки нескінченні підсумкові модульні тести, захисти курсових і контрольних робіт, але й доробок на майбутнє. Прийшов час здобувачам обирати, граніт яких саме наук вони будуть «гризти» наступного навчального року.

Днями гарантка освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти к.б.н., доцентка Світлана Старовойтова провела низку зустрічей зі здобувачами першого, другого та третього років навчання щодо реалізації ними права на вільний вибір навчальних дисциплін на наступний, 2022-2023 навчальний рік.

До спілкування зі здобувачами долучилися лектори дисциплін, а також завідувач кафедри біотехнології і мікробіології Віктор Стабніков і заступник декана факультету біотехнології та екологічного контролю Юрій Резніченко.

Завчасно, здобувачам була надана можливість ознайомитися з анотаціями дисциплін, що пропонуються до вибору.

Гарантка роз’яснила процедуру обрання дисциплін відповідно до Порядку вибору здобувачами освіти навчальних дисциплін на 2022-2023 н.р. та Положення про порядок реалізації здобувачами вищої освіти права на вільний вибір навчальних дисциплін у Національному університеті харчових технологій та наголосила на датах проведення першого і, за необхідності, другого туру електронного голосування. Представлена гаранткою презентація дозволила здобувачам чітко зрозуміти сукупний обсяг обов’язкової та вибіркової складових, а також визначити з якого переліку дисциплін потрібно зробити вибір, обсяг навчальних дисциплін і семестр викладання.

Світлана Старовойтова закликала здобувачів свідомо підійти до питання вибору навчальних дисциплін для подальшої реалізації гнучких траєкторій навчання.

Заступник декана з навчальної роботи Юрій Резніченко звернув увагу на технічні моменти щодо реалізації здійснення вибору дисциплін.

У ході зустрічей лектори презентували свої дисципліни та дали вичерпні відповіді на всі питання, що виникали у здобувачів в ході обговорення.

Також здобувачі мали можливість обирати дисципліни з переліку інших освітньо-професійних програм структурних підрозділів університету.

Бажаємо здобувачам зробити вірний вибір!

Опублікований: 01-06-2022
Читайте також:
Профорієнтаційні лайфхаки від кафедри туристичного та готельного бізнесу

25 листопада 2019 року доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва відвідала спеціалізовану школу №92 з поглибленим вивченням англійської мови ім. Івана Франка з метою профорієнтаційної бесіди. Викладач кафедри розповіла учням про особливості здобуття вищої освіти в нашому університеті та можливості працевлаштування випускн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційні лайфхаки від кафедри туристичного та готельного бізнесу 25 листопада 2019

Цукерки з благородною назвою вчилися робити першокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Більшість із нас обожнюють шоколад і вироби з нього. Першокурсники групи ХЧ-1.2 зі своїм куратором, асистентом кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Володимиром Захаровим взяли участь у майстер-класі з виготовлення трюфельних цукерок, що відбувся в одному з найкрасивіших закладів України «Львівській майстерні шоколаду». Здобувачі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цукерки з благородною назвою вчилися робити першокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 16 жовтня 2020

Студентський велопробіг

Одним із заходів до Дня захисників і захисниць України та Дня українського козацтва у Свалявському технічному фаховому коледжі нашого університету став студентський велопробіг, до якого долучилися організатори, куратори груп перших курсів, студентська рада та студенти першокурсники. Учасників привітали заступник директора Василь Лизанець, священик...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентський велопробіг 13 жовтня 2021

Вересень підсумовуємо засіданням вченої ради

30 вересня 2021 року в актовому залі з дотриманням санітарних протиепідемічних заходів відбулося планове засідання вченої ради університету. Розпочали з урочистостей. До університету завітала депутатка Верховної Ради України Ольга Коваль, яка привітала колектив із Днем працівників освіти, що відзначатиметься 3 жовтня, та вручила відзнаки Верховної...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вересень підсумовуємо засіданням вченої ради 30 вересня 2021