Н У Х Т

Прискіпливий вибір здобувачів-біотехнологів

01 червня 2022

Прискіпливий вибір здобувачів-біотехнологів

Кінець навчального року – це не тільки нескінченні підсумкові модульні тести, захисти курсових і контрольних робіт, але й доробок на майбутнє. Прийшов час здобувачам обирати, граніт яких саме наук вони будуть «гризти» наступного навчального року.

Днями гарантка освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти к.б.н., доцентка Світлана Старовойтова провела низку зустрічей зі здобувачами першого, другого та третього років навчання щодо реалізації ними права на вільний вибір навчальних дисциплін на наступний, 2022-2023 навчальний рік.

До спілкування зі здобувачами долучилися лектори дисциплін, а також завідувач кафедри біотехнології і мікробіології Віктор Стабніков і заступник декана факультету біотехнології та екологічного контролю Юрій Резніченко.

Завчасно, здобувачам була надана можливість ознайомитися з анотаціями дисциплін, що пропонуються до вибору.

Гарантка роз’яснила процедуру обрання дисциплін відповідно до Порядку вибору здобувачами освіти навчальних дисциплін на 2022-2023 н.р. та Положення про порядок реалізації здобувачами вищої освіти права на вільний вибір навчальних дисциплін у Національному університеті харчових технологій та наголосила на датах проведення першого і, за необхідності, другого туру електронного голосування. Представлена гаранткою презентація дозволила здобувачам чітко зрозуміти сукупний обсяг обов’язкової та вибіркової складових, а також визначити з якого переліку дисциплін потрібно зробити вибір, обсяг навчальних дисциплін і семестр викладання.

Світлана Старовойтова закликала здобувачів свідомо підійти до питання вибору навчальних дисциплін для подальшої реалізації гнучких траєкторій навчання.

Заступник декана з навчальної роботи Юрій Резніченко звернув увагу на технічні моменти щодо реалізації здійснення вибору дисциплін.

У ході зустрічей лектори презентували свої дисципліни та дали вичерпні відповіді на всі питання, що виникали у здобувачів в ході обговорення.

Також здобувачі мали можливість обирати дисципліни з переліку інших освітньо-професійних програм структурних підрозділів університету.

Бажаємо здобувачам зробити вірний вибір!

Опублікований: 01-06-2022
Читайте також:
Міжнародне стажування

Викладачі кафедри вищої математики ім. проф. В.І. Можара продовжують підвищувати рівень своєї майстерності, беручи участь у міжнародних онлайн-стажуваннях для педагогічних і науково-педагогічних працівників. Доцентка Ганна Циганкова пройшла стажування на базі Економічного університету у місті Краків (Польща) за темою «Нові та інноваційні методи ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародне стажування 08 січня 2024

Важливі принципи виробництва органічних харчових продуктів: гостьова лекція для магістрантів

12 грудня на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова онлайн-лекція на тему «Вимоги згідно з Законом України: «Виробництво органічних харчових продуктів та кормів. Обіг органічних харчових продуктів». Лекцію прочитала провідна спеціалістка із сертифікації ТОВ «Органік Стандарт» Віра Пасацька. До лекції були залу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливі принципи виробництва органічних харчових продуктів: гостьова лекція для магістрантів 13 грудня 2023

Професійні навички покращують викладачі кафедри маркетингу

Для покращення професійних навичок сучасного викладача старша викладачка кафедри маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Ірина Ніколаєнко пройшла сертифікований курс «Постановка голосу та техніки мовлення» від АТ «ТРК ЛЮКС». Цей цикл навичок спрямований на впевнену та яскраву презентацію себе на публіці та передбачав о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійні навички покращують викладачі кафедри маркетингу 21 жовтня 2021

Історія одного круїзу на Дні факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

8 листопада атмосфера свята знову панувала у актовій залі університету.  Ще у холі святкова фотозона наводила на думку, що настав цей день, день, коли у світ пригод, гумору, дружби й кохання покличе факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Інтригуюче закрита завіса, останні приготування і ось, нарешті, у залі гасне світло, й дійст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Історія одного круїзу на Дні факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 08 листопада 2018