Н У Х Т

Прискіпливий вибір здобувачів-біотехнологів

01 червня 2022

Прискіпливий вибір здобувачів-біотехнологів

Кінець навчального року – це не тільки нескінченні підсумкові модульні тести, захисти курсових і контрольних робіт, але й доробок на майбутнє. Прийшов час здобувачам обирати, граніт яких саме наук вони будуть «гризти» наступного навчального року.

Днями гарантка освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти к.б.н., доцентка Світлана Старовойтова провела низку зустрічей зі здобувачами першого, другого та третього років навчання щодо реалізації ними права на вільний вибір навчальних дисциплін на наступний, 2022-2023 навчальний рік.

До спілкування зі здобувачами долучилися лектори дисциплін, а також завідувач кафедри біотехнології і мікробіології Віктор Стабніков і заступник декана факультету біотехнології та екологічного контролю Юрій Резніченко.

Завчасно, здобувачам була надана можливість ознайомитися з анотаціями дисциплін, що пропонуються до вибору.

Гарантка роз’яснила процедуру обрання дисциплін відповідно до Порядку вибору здобувачами освіти навчальних дисциплін на 2022-2023 н.р. та Положення про порядок реалізації здобувачами вищої освіти права на вільний вибір навчальних дисциплін у Національному університеті харчових технологій та наголосила на датах проведення першого і, за необхідності, другого туру електронного голосування. Представлена гаранткою презентація дозволила здобувачам чітко зрозуміти сукупний обсяг обов’язкової та вибіркової складових, а також визначити з якого переліку дисциплін потрібно зробити вибір, обсяг навчальних дисциплін і семестр викладання.

Світлана Старовойтова закликала здобувачів свідомо підійти до питання вибору навчальних дисциплін для подальшої реалізації гнучких траєкторій навчання.

Заступник декана з навчальної роботи Юрій Резніченко звернув увагу на технічні моменти щодо реалізації здійснення вибору дисциплін.

У ході зустрічей лектори презентували свої дисципліни та дали вичерпні відповіді на всі питання, що виникали у здобувачів в ході обговорення.

Також здобувачі мали можливість обирати дисципліни з переліку інших освітньо-професійних програм структурних підрозділів університету.

Бажаємо здобувачам зробити вірний вибір!

Опублікований: 01-06-2022
Читайте також:
Чудові новини для студентів кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління

У кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління чудові новини від партнерів. По-перше, «Schneider Electric Україна» забезпечила кафедру комплектом ліцензій для рішення з доповненої реальності  EcoStruxure Augmented Operator Advisor. Тепер у комплекті кафедри по навчанню (НМК) у напрямку Індустрії 4.0 є ще одна технологія, яку ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чудові новини для студентів кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління 24 червня 2020

Виїзні модулі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» у ресторанних підприємствах

У рамках сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбувся виїзний модуль у закладі ресторанного господарства «Ресторація К2», де слухачі разом із модераторкою програми Тетяною Сильчук змогли дізнатися цікаву історію та концепцію закладу в стилі авіаційного стімпанку. Пан Руслан, власник закладу, розповів про особливості...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзні модулі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» у ресторанних підприємствах 02 квітня 2025

Успішні захисти бакалаврів-експертів

17 червня 2024 року на кафедрі експертизи харчової продукції розпочалися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр», спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» денної форми здобуття освіти. Здобувачів привітала та побажала успішних захист...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішні захисти бакалаврів-експертів 18 червня 2024

Магістранти спеціальності «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв» захистили кваліфікаційні роботи у Музеї води

21 лютого стало більше на 8 магістрів зі спеціальності «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв». Свої вражаючі наукові дослідження, ґрунтовні знання й вичерпні відповіді на всі питання членів Екзаменаційної комісії вони представили у Водно-інформаційному центрі «Музей води». Саме там за люб’язним запрошенням адміністрації зак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти спеціальності «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв» захистили кваліфікаційні роботи у Музеї води 21 лютого 2017