Н У Х Т

Біотехнологи в Переяславському ліцеї імені Володимира Мономаха

11 грудня 2023

Біотехнологи в Переяславському ліцеї імені Володимира Мономаха

Профорієнтаційна команда біотехнологів продовжує надавати допомогу старшокласникам у виборі майбутньої спеціальності та консультувати їх щодо умов навчання в нашому університеті і, зокрема на факультеті біотехнології та екологічного контролю. Особливо ж прагнуть поділитися зі школярами своїми історіями успішного вступу й досвідом студентського життя здобувачі освіти. І найперше, у тих школах, ліцеях чи гімназіях, які самі закінчили.  

Тож першокурсниця Анна Сонько (академічна група БТ-1-1) разом із асистенткою кафедри біотехнології і мікробіології Іриною Ковшар представила спеціальність162 «Біотехнології та біоінженерія» у Переяславському ліцеї імені Володимира Мономаха, який сама закінчила.

Свою розповідь Анна почала з опису нашого університету, його розташування, а також ознайомила із поняттями біотехнології та її різновидом. Вона поділилася інформацією про можливості працевлаштування для випускників в галузі біотехнології, зазначила потенційних роботодавців і партнерів факультету, серед яких «Фармак», «Артеріум», «Дарниця» та інші компанії. Вона також розказала ліцеїстам про можливі рівні заробітної плати для фахівців-біотехнологів.

Здобувачка поділилася своїм власним досвідом студентства, розповіла про можливість навчатися за дуальною формою, про неформальне навчання, участь у наукових проєктах і програмах, вивчення англійської мови та позитивне спілкування з викладачами. Вона також зазначила про цікаве дозвілля та можливості для відпочинку, які організовує студентська рада факультету біотехнології та екологічного контролю. 

Щиро вдячні адміністрації Переяславського ліцею імені Володимира Мономаха за співпрацю. Сподіваємося побачитися з учасниками зустрічі вже як з першокурсниками Національного університету харчових технологій.

Опублікований: 11-12-2023
Читайте також:
З роботою закладів галузі знайомляться першокурсники освітньої програми «Технології харчування»

Старший викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, куратор першокурсників освітньої програми «Технології харчування» Володимир Польовик організував екскурсію до закладу ресторанного господарства виставкового центру «АККО Інтернешнл». Здобувачі академічної групи ХЧ-1-4 ознайомилися з роботою окремих цехів. організацією постача...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З роботою закладів галузі знайомляться першокурсники освітньої програми «Технології харчування» 10 жовтня 2024

Ознайомлення з психологією впливу на клієнтів у рамках дисципліни «Клієнтоорінтованість бізнесу»

28 жовтня 2024 р. на кафедрі економіки праці та менеджменту відбулася відкрита лекція старшої викладачки Юлії Гринюк з навчальної дисципліни «Клієнтоорієнтованість бізнесу» для здобувачів освітньо-професійних програм «Менеджмент персоналу» і «Менеджмент» бакалаврського рівня, що була присвячена актуальній темі «Психологія впливу на клієнтів: малень...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ознайомлення з психологією впливу на клієнтів у рамках дисципліни «Клієнтоорінтованість бізнесу» 29 жовтня 2024

Про підготовку операторів ринку до державних перевірок системи HACCP дізналися здобувачі та викладачі

14 грудня 2023 року за ініціативи PROFI CLUB і зовнішніх стейкхолдерів освітньої  програми «Технології харчування» першого (бакалаврського) рівня Ольги Михайлової та Богдана Михайлова відбувся професійний захід за темою «Підготовка операторів ринку до державних перевірок системи HACCP», спікером якого виступив начальник Головного управління Держпро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про підготовку операторів ринку до державних перевірок системи HACCP дізналися здобувачі та викладачі 14 грудня 2023

Захист перед стейкхолдерами: досягнення здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

15 лютого 2024 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» заочної форми навчання освітньо-професійної програми «Технології харчування». На захисті були присутні запрошені стейкхолдери, серед яких старший викладач кафедри технології в ресторанном...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист перед стейкхолдерами: досягнення здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 16 лютого 2024