Н У Х Т

Біотехнологи в Переяславському ліцеї імені Володимира Мономаха

11 грудня 2023

Біотехнологи в Переяславському ліцеї імені Володимира Мономаха

Профорієнтаційна команда біотехнологів продовжує надавати допомогу старшокласникам у виборі майбутньої спеціальності та консультувати їх щодо умов навчання в нашому університеті і, зокрема на факультеті біотехнології та екологічного контролю. Особливо ж прагнуть поділитися зі школярами своїми історіями успішного вступу й досвідом студентського життя здобувачі освіти. І найперше, у тих школах, ліцеях чи гімназіях, які самі закінчили.  

Тож першокурсниця Анна Сонько (академічна група БТ-1-1) разом із асистенткою кафедри біотехнології і мікробіології Іриною Ковшар представила спеціальність162 «Біотехнології та біоінженерія» у Переяславському ліцеї імені Володимира Мономаха, який сама закінчила.

Свою розповідь Анна почала з опису нашого університету, його розташування, а також ознайомила із поняттями біотехнології та її різновидом. Вона поділилася інформацією про можливості працевлаштування для випускників в галузі біотехнології, зазначила потенційних роботодавців і партнерів факультету, серед яких «Фармак», «Артеріум», «Дарниця» та інші компанії. Вона також розказала ліцеїстам про можливі рівні заробітної плати для фахівців-біотехнологів.

Здобувачка поділилася своїм власним досвідом студентства, розповіла про можливість навчатися за дуальною формою, про неформальне навчання, участь у наукових проєктах і програмах, вивчення англійської мови та позитивне спілкування з викладачами. Вона також зазначила про цікаве дозвілля та можливості для відпочинку, які організовує студентська рада факультету біотехнології та екологічного контролю. 

Щиро вдячні адміністрації Переяславського ліцею імені Володимира Мономаха за співпрацю. Сподіваємося побачитися з учасниками зустрічі вже як з першокурсниками Національного університету харчових технологій.

Опублікований: 11-12-2023
Читайте також:
Лекторій від відомих українських рестораторів Борисових для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

28 листопада став особливим днем для факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу не тільки Вечором факультету, а й лекторієм від відомої сім’ї українських рестораторів – Дмитра та Олени Борисових. Дмитро є засновником і бренд-шефом компанії «Сім’я ресторанів Дмитра Борисова», до якої входить 48 закладів, а Олена – CEO, головний викона...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекторій від відомих українських рестораторів Борисових для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 02 грудня 2019

Вебінар із провідним науковцем від платформи «Ukraine Global Faculty»

3 жовтня 2023 року здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Технології харчування» разом із її гарантом Олегом Кузьміним і викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції прослухали онлайн-лекцію «Вимірювання освіти за межами академічного навчання» Андреаса Шлейхера директора з питань освіти та навич...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінар із провідним науковцем від платформи «Ukraine Global Faculty» 09 жовтня 2023

Товарна концепція сучасного підприємства: лайфхаки від маркетологів НУХТ

Нещодавно стартував перший у 2023 році зимовий гурток кафедри маркетингу «Інтелектуал». Як сформувати оптимальну товарну концепцію, і яким має бути асортиментний портфель харчового підприємства – про це і не тільки говорили студенти-маркетологи разом із викладачами. Поділитися знаннями та вирішити цікаві кейси – мета, задля якої зібралися здобувач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Товарна концепція сучасного підприємства: лайфхаки від маркетологів НУХТ 21 лютого 2023

Про готельний бізнес проти кризи у період пандемії: другокурсникам від засновника одного з кращих бутик-готелів

Студенти 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у межах вивчення дисципліни «Організація готельного господарства» долучилися до прямого ефіру на YouTube-каналі платформи соціального навчання від UNIT.City. Спікер – Василь Гроголь, готельєр, який змінює уявлення про гостинність і доводить, що готель може бути не лише засобом розміщення,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про готельний бізнес проти кризи у період пандемії: другокурсникам від засновника одного з кращих бутик-готелів 28 квітня 2020