Н У Х Т

Ще дві докторки філософії з’явилися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

30 грудня 2021

Ще дві докторки філософії з’явилися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

29 грудня 2021 року відбулися захисти аспіранток кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Роботу разових спеціалізованих вчених рад ДФ 26.058.013 і ДФ 26.058.014 очолив завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса.

На засіданні разової спеціалізованої ради ДФ 26.058.014 аспірантка Людмила Бурченко захистила дисертацію «Технологія хлібобулочних виробів підвищеної харчової цінності з подовженим терміном зберігання». Наукова керівниця – доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик. Опонентками виступили завідувачка кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства Полтавського університету економіки і торгівлі Галина Хомич і завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу Одеської національної академії харчових технологій Тетяна Лебеденко, які дали позитивні відгуки на дисертаційну роботу.

На засіданні разової спеціалізованої ради ДФ 26.058.013 аспірантка Галина Андронович захистила дисертацію «Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням продуктів переробки білого льону». Наукова керівниця – доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Бондаренко. Опонентки, завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу Одеської національної академії харчових технологій Тетяна Лебеденко та професорка кафедри технології зернопродуктів і кондитерських виробів Державного біотехнологічного університету Світлана Олійник, дали позитивні відгуки на представлену до захисту роботу.

На підставі публічного захисту дисертаційних робіт та результатів таємного голосування було прийняте рішення присудити Людмилі Бурченко та Галині Андронович науковий ступіть доктора філософії (PhD) за спеціальністю 181 «Харчові технології».

Колектив кафедри вітає науковець із успішним захистом і бажає успіхів в науковій діяльності!

Опублікований: 30-12-2021
Читайте також:
Захищати – означає бути з Україною!

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого провів урочистий онлайн-захід, присвячений Дню захисників і захисниць України, який щорічно відзначається 14 жовтня на свято Покрови. Свято відкрив директор інституту Сергій Блаженко, який зазначив, що воно було започатковане в нелегкі часи для вшанування мужності та героїзму з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захищати – означає бути з Україною! 18 жовтня 2021

Про перспективи і способи збагачення хлібних виробів білком доповів професор НУХТ на конференції Всеукраїнської асоціації пекарів

Зв'язок науки і виробництва – запорука розвитку будь-якої галузі промисловості. Розуміючи це, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів нашого університету постійно дбає про зміцнення вже традиційних і встановлення нових зв’язків як із окремими підприємствами, так і з їх об’єднаннями. Однією з форм такої співпраці є участь викладач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про перспективи і способи збагачення хлібних виробів білком доповів професор НУХТ на конференції Всеукраїнської асоціації пекарів 01 жовтня 2021

Практичний майстер-клас від стейкхолдерів на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

За вже сталою традицією залучення стейкхолдерів до проведення лабораторних, практичних  і лекційних занять на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 3 квітня відбувся практичний майстер-клас «Харчові волокна. Практичний досвід використання в м'ясній промисловості». Захід був організований у колаборації з компанією ТОВ «ПРО-ФАЙБЕР» – ексклюзив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний майстер-клас від стейкхолдерів на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 05 квітня 2024

Про сучасні виклики сталого розвитку ресторанного бізнесу дізналися здобувачі вищої спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На відеозв’язку зі здобувачами вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» знову фахівці-практики індустрії гостинності. Цього разу до проведення лекційного заняття для студентів 3 курсу з навчальної дисципліни «Ресторанна справа» була залучена гостьова лекторка, спеціалістка з навчання та розвитку персоналу мережі ресторанів і суш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про сучасні виклики сталого розвитку ресторанного бізнесу дізналися здобувачі вищої спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 03 листопада 2021