Н У Х Т

Ще дві докторки філософії з’явилися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

30 грудня 2021

Ще дві докторки філософії з’явилися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

29 грудня 2021 року відбулися захисти аспіранток кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Роботу разових спеціалізованих вчених рад ДФ 26.058.013 і ДФ 26.058.014 очолив завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса.

На засіданні разової спеціалізованої ради ДФ 26.058.014 аспірантка Людмила Бурченко захистила дисертацію «Технологія хлібобулочних виробів підвищеної харчової цінності з подовженим терміном зберігання». Наукова керівниця – доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик. Опонентками виступили завідувачка кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства Полтавського університету економіки і торгівлі Галина Хомич і завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу Одеської національної академії харчових технологій Тетяна Лебеденко, які дали позитивні відгуки на дисертаційну роботу.

На засіданні разової спеціалізованої ради ДФ 26.058.013 аспірантка Галина Андронович захистила дисертацію «Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням продуктів переробки білого льону». Наукова керівниця – доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Бондаренко. Опонентки, завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу Одеської національної академії харчових технологій Тетяна Лебеденко та професорка кафедри технології зернопродуктів і кондитерських виробів Державного біотехнологічного університету Світлана Олійник, дали позитивні відгуки на представлену до захисту роботу.

На підставі публічного захисту дисертаційних робіт та результатів таємного голосування було прийняте рішення присудити Людмилі Бурченко та Галині Андронович науковий ступіть доктора філософії (PhD) за спеціальністю 181 «Харчові технології».

Колектив кафедри вітає науковець із успішним захистом і бажає успіхів в науковій діяльності!

Опублікований: 30-12-2021
Читайте також:
Halloween на кафедрі іноземних мов професійного спрямування: весело, креативно та пізнавально

Назва свята Halloween походить від словосполучення All Hallows' Eve – Вечір усіх святих, якій відзначають у ніч з 31 жовтня на 1 листопада. Традиція його святкування сягає корінням часів древніх кельтів, які мешкали на території Британії, Ірландії та Франції близько 2 тис. років тому. Вони вірили, що у цю ніч зникає кордон між світом живих і мертви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Halloween на кафедрі іноземних мов професійного спрямування: весело, креативно та пізнавально 01 листопада 2024

Готується до захисту ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології формованих картопляних чіпсів підвищеної харчової цінності» аспірантки Аліни Ковтун. Науковий керівник – завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, професор Володимир Ковбаса. Автором за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Готується до захисту ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 23 грудня 2019

Як заробити мільйон при правильному зберіганні плодів та овочів дізналися наші здобувачі освіти

На кафедрі технології консервування для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр», освітньої програми «Харчові технології та інженерія» у рамках вивчення дисципліни «Технології зберігання сировини у консервній промисловості» відбулася гостьова онлайн-лекція «Як заробити мільйон при правильному зберіганні плодів та овочів» Павла Булгакова, спеціаліст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як заробити мільйон при правильному зберіганні плодів та овочів дізналися наші здобувачі освіти 17 листопада 2021

Наші фахівці допомагають виробничникам впроваджувати системи менеджменту безпечності та якості харчових продуктів

В Одеському інституті післядипломної освіти НУХТ відбувся семінар-тренінг із питань впровадження та актуалізації систем менеджменту безпечності та якості харчових продуктів. На семінарі навчались 20 працівників із 10 підприємств та організацій олійножирової, м’ясопереробної та хлібопекарної галузей. Категорії учасників семінару - від заступників д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші фахівці допомагають виробничникам впроваджувати системи менеджменту безпечності та якості харчових продуктів 11 січня 2019