Н У Х Т

Ще дві докторки філософії з’явилися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

30 december 2021

Ще дві докторки філософії з’явилися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

29 грудня 2021 року відбулися захисти аспіранток кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Роботу разових спеціалізованих вчених рад ДФ 26.058.013 і ДФ 26.058.014 очолив завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса.

На засіданні разової спеціалізованої ради ДФ 26.058.014 аспірантка Людмила Бурченко захистила дисертацію «Технологія хлібобулочних виробів підвищеної харчової цінності з подовженим терміном зберігання». Наукова керівниця – доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик. Опонентками виступили завідувачка кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства Полтавського університету економіки і торгівлі Галина Хомич і завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу Одеської національної академії харчових технологій Тетяна Лебеденко, які дали позитивні відгуки на дисертаційну роботу.

На засіданні разової спеціалізованої ради ДФ 26.058.013 аспірантка Галина Андронович захистила дисертацію «Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням продуктів переробки білого льону». Наукова керівниця – доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Бондаренко. Опонентки, завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу Одеської національної академії харчових технологій Тетяна Лебеденко та професорка кафедри технології зернопродуктів і кондитерських виробів Державного біотехнологічного університету Світлана Олійник, дали позитивні відгуки на представлену до захисту роботу.

На підставі публічного захисту дисертаційних робіт та результатів таємного голосування було прийняте рішення присудити Людмилі Бурченко та Галині Андронович науковий ступіть доктора філософії (PhD) за спеціальністю 181 «Харчові технології».

Колектив кафедри вітає науковець із успішним захистом і бажає успіхів в науковій діяльності!

Published on: 30-12-2021
Read also:
Наші здобувачки гідно представили Україну на конкурсі у Франції

Уже третій рік поспіль здобувачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства на запрошення Ministere de l'agriculture et de la souverainete alimentaire беруть участь у Конкурсі молодих дегустаторів вина на Salon International De L’ Agriculture у Парижі. У цьому році Україну представляли здобувачки освітньої програми «Харчові технології»,...

READ YOURSELF

Наші здобувачки гідно представили Україну на конкурсі у Франції 04 march 2025

Плідна співпраця з випускниками

Випускниця магістерської програми «Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» Ольга Криволап в якості запрошеної гості приєдналася до обговорення тематики підсумкового практичного заняття з дисципліни «Технологія продуктів для дитячого та геродієтичного харчування», що для здобувачів освітньої програми «Харчові технології» про...

READ YOURSELF

Плідна співпраця з випускниками 31 may 2021

Інституційний репозитарій НУХТ серед кращих в Україні і світі

За підсумками чергового рейтингу репозитаріїв – Transparent Ranking: Institutional Repositories by Google Scholar – інституційний репозитарій нашого університету (eNUFTIR) посів 120-те місце у світі серед майже 4500 учасників і 6 місце серед репозитаріїв України. У Міжнародному центрі ISSN (в рамках реалізації проєкту ROAR за підтримки інформаційн...

READ YOURSELF

Інституційний репозитарій НУХТ серед кращих в Україні і світі 27 august 2024

Рекрутинг в стилі G.Bar: від нещодавньої випускниці – студентам

Територія краси для дівчат, найуспішніший beauty-проект України у складі автономних сервісів Oh My Look! (оренда суконь українських і світових дизайнерів), SO DODO (магазин корейських брендів і власної лінії одягу від Наді Дорофєєвої), BIG PLANS CLUB (навчання в офлайн-форматі), а також G.Bar, який за неповних 4 роки існування перетворився на міжна...

READ YOURSELF

Рекрутинг в стилі G.Bar: від нещодавньої випускниці – студентам 22 march 2019