29 грудня 2021 року відбулися захисти аспіранток кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Роботу разових спеціалізованих вчених рад ДФ 26.058.013 і ДФ 26.058.014 очолив завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса.
На засіданні разової спеціалізованої ради ДФ 26.058.014 аспірантка Людмила Бурченко захистила дисертацію «Технологія хлібобулочних виробів підвищеної харчової цінності з подовженим терміном зберігання». Наукова керівниця – доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик. Опонентками виступили завідувачка кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства Полтавського університету економіки і торгівлі Галина Хомич і завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу Одеської національної академії харчових технологій Тетяна Лебеденко, які дали позитивні відгуки на дисертаційну роботу.
На засіданні разової спеціалізованої ради ДФ 26.058.013 аспірантка Галина Андронович захистила дисертацію «Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням продуктів переробки білого льону». Наукова керівниця – доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Бондаренко. Опонентки, завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу Одеської національної академії харчових технологій Тетяна Лебеденко та професорка кафедри технології зернопродуктів і кондитерських виробів Державного біотехнологічного університету Світлана Олійник, дали позитивні відгуки на представлену до захисту роботу.
На підставі публічного захисту дисертаційних робіт та результатів таємного голосування було прийняте рішення присудити Людмилі Бурченко та Галині Андронович науковий ступіть доктора філософії (PhD) за спеціальністю 181 «Харчові технології».
Колектив кафедри вітає науковець із успішним захистом і бажає успіхів в науковій діяльності!