Н У Х Т

Ще дві докторки філософії з’явилися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

30 december 2021

Ще дві докторки філософії з’явилися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

29 грудня 2021 року відбулися захисти аспіранток кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Роботу разових спеціалізованих вчених рад ДФ 26.058.013 і ДФ 26.058.014 очолив завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса.

На засіданні разової спеціалізованої ради ДФ 26.058.014 аспірантка Людмила Бурченко захистила дисертацію «Технологія хлібобулочних виробів підвищеної харчової цінності з подовженим терміном зберігання». Наукова керівниця – доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик. Опонентками виступили завідувачка кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства Полтавського університету економіки і торгівлі Галина Хомич і завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу Одеської національної академії харчових технологій Тетяна Лебеденко, які дали позитивні відгуки на дисертаційну роботу.

На засіданні разової спеціалізованої ради ДФ 26.058.013 аспірантка Галина Андронович захистила дисертацію «Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням продуктів переробки білого льону». Наукова керівниця – доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Бондаренко. Опонентки, завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу Одеської національної академії харчових технологій Тетяна Лебеденко та професорка кафедри технології зернопродуктів і кондитерських виробів Державного біотехнологічного університету Світлана Олійник, дали позитивні відгуки на представлену до захисту роботу.

На підставі публічного захисту дисертаційних робіт та результатів таємного голосування було прийняте рішення присудити Людмилі Бурченко та Галині Андронович науковий ступіть доктора філософії (PhD) за спеціальністю 181 «Харчові технології».

Колектив кафедри вітає науковець із успішним захистом і бажає успіхів в науковій діяльності!

Published on: 30-12-2021
Read also:
Зустріч із прекрасним

Приємну весняну прогуляну до Музею Богдана та Варвари Ханенків організували кураторки груп ХЧ-2-1, ХЧ-2-2 та ХЧ-3-4, доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олена Павлюченко та Ірина Корецька. Музей має найзначнішу колекцію мистецтва Європи, Азії та Давнього світу в Україні. «Серцем» музейного зібрання є колекція видатних у...

READ YOURSELF

Зустріч із прекрасним 11 april 2024

Рекламісти готуються до захисту дипломів

На кафедрі маркетингу відбулася звітна конференція з переддипломної практики здобувачів спеціальності «Журналістика», освітньої програми «Реклама і зв’язки з громадськістю». Вони представили на розгляд комісії свої проєкти рекламних кампаній, над якими працювали під час практики. Матеріали, підготовані за цей час, стануть основою масштабного бакала...

READ YOURSELF

Рекламісти готуються до захисту дипломів 26 may 2021

Тісна співпраця із Корпорацією «Артеріум»

Одним із критеріїв оцінювання якості освітньої програми є залучення професіоналів-практиків до організації та реалізації освітнього процесу. Налагодження тісної співпраці зі стейкхолдерами, роботодавцями та професіоналами-практиками – пріоритет діяльності колективів кафедр університету. Зокрема, кафедра біотехнології і мікробіології упродовж багат...

READ YOURSELF

Тісна співпраця із Корпорацією «Артеріум» 28 september 2021

Вишукані кулінарні розробки своїх здобувачів гордо представляє кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізгнсу імені проф. В.Ф. Доценка продовжується другий етап кулінарного ONLINE-конкурсу «Масниця-Fest 2023». За активної підтримки завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорки Олександри Нєміріч, гаранта освітньої програми «Технології харчування», професора Олега ...

READ YOURSELF

Вишукані кулінарні розробки своїх здобувачів гордо представляє кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції 21 february 2023