Н У Х Т

Розпочали захисти бакалаврських дипломів студенти-заочники кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

12 лютого 2019

Розпочали захисти бакалаврських дипломів студенти-заочники кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти дипломних проектів студентами заочної форми навчання за освітнім ступенем «Бакалавр», де у засіданні Екзаменаційної комісії брали участь співробітники кафедри – професор Віталій Прибильський, доценти Марина Білько і Микола Бондар. Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри Анатолій Куц, секретар Екзаменаційної комісії – Людмила Бондаренко. На захисті також були присутні викладачі кафедри, які достойно підготували своїх вихованців.

Студенти гідно представили дипломні проекти, теми яких були присвячені модернізації та реконструкції цехів і відділень діючих підприємств пиво-безалкогольної, спиртової галузі та виноробства. У дипломних проектах запропоноване впровадження сучасних прогресивних технологій виробництва пива, спирту, вина і лікеро-горілчаних напоїв, встановлення сучасного енергозберігаючого обладнання.

Перший день захисту пройшов плідно: троє студентів отримали відмінні оцінки.

Члени ЕК відзначили, що студенти добре підготовлені, мають навички проектування технологічних процесів. За результатами захисту всім студентам присвоєний освітній ступінь «Бакалавр».

Опублікований: 12-02-2019
Читайте також:
Зарахування на контракт розпочнеться з 1 серпня

Вступники, які отримали рекомендації на бюджет, мали виконати вимоги до зарахування на місця державного або регіонального замовлення до 18:00 31 липня. Після цього, не пізніше 12 години сьогодні, 1 серпня, має відбутися зарахування вступників за кошти державного або регіонального бюджету. Така норма визначена умовами прийому до закладів вищої осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зарахування на контракт розпочнеться з 1 серпня 01 серпня 2019

Вітаємо призерку обласного етапу ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка

Традиційно студенти Сумського фахового коледжу НУХТ взяли участь у другому етапі ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка. У обласному етапі конкурсу взяли участь 38 студентів з 15 закладів фахової передвищої освіти Сумської області. Творчі здібності та ґрунтовні знання продемонструвала студентка нашого Сумського колед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо призерку обласного етапу ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка 05 січня 2023

Гостьова лекція з дисципліни «Технології харчових концентратів» відбулася на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Відбулася гостьова лекція з дисципліни «Технології харчових концентратів» для студентів груп ТХ-3-5 та ТХ-3-12ск, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». Лекцію прочитала заступник генерального директора з питань якості, безпеки харчової продукції та соціальної відповідальності ТОВ «Компанія Май Україна» Тетяна Наконечна за участі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція з дисципліни «Технології харчових концентратів» відбулася на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 13 грудня 2019

Про особливості контролю якості та безпечності продукції при її експорті дізналися наші викладачі

Викладачі кафедри технології зберігання і переробки зерна взяли участь у дводенному онлайн-семінарі «Вирощування, зберігання та експорт зерна в нових умовах. Рекомендації фахівців з якості», який провела Українська зернова асоціація для виробників, елеваторів, логістів. Говорили про ризики щодо контролю пестицидів під час вирощування зернових та о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про особливості контролю якості та безпечності продукції при її експорті дізналися наші викладачі 09 травня 2023