Н У Х Т

Сертифікати наших викладачів про проходження міжнародного онлайн-стажування будуть враховані при атестації: МОН надало дозвіл

07 серпня 2020

Сертифікати наших викладачів про проходження міжнародного онлайн-стажування будуть враховані при атестації: МОН надало дозвіл

Здобувачі вчених звань, які через епідемічну ситуацію у світі не мають можливості підтвердити свій міжнародний досвід, зможуть пройти відповідне стажування дистанційно.

Відповідне роз'яснення надало Міністерство освіти і науки.

У МОН зазначають, що вчені звання професора, доцента, старшого дослідника в Україні присвоюються особам, які мають документи, що підтверджують міжнародний досвід кандидата на отримання звання.

Такими документами можуть бути сертифікати, свідоцтва, дипломи чи інші документи, що підтверджують навчання особи, стажування або роботу у закладі вищої освіти, науковій (або науково-технічній) установі в країні, яка входить до ОЕСР та/або Європейського Союзу.

«Ураховуючи епідемічну ситуацію у світі, обмеження при перетині державного кордону, здобувачі вчених звань не мають можливості отримати документи, що підтверджують їх міжнародний досвід. У зв'язку з цим стажування може проводитися дистанційно», – повідомили у відомстві.

Нагадаємо, впродовж усього часу карантинних обмежень наші викладачі активно брали участь у онлайн-стажуваннях закладів вищої освіти інших країн й отримували відповідні сертифікати. Дуже втішно, що тепер ці документи мають офіційний статус і можуть бути враховані при проходженні ними атестації.

Опублікований: 07-08-2020
Читайте також:
Триває удосконалення методичних рекомендацій на кафедрі експертизи харчових продуктів

Нещодавно у рамках запланованих заходів на кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся методичний семінар, присвячений перегляду змісту деяких курсових робіт. Із доповіддю на семінарі виступив доцент Василь Сидор. При розгляді методичних рекомендацій до виконання курсової роботи з дисципліни «Аудит систем управління безпечністю» для здобувачів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває удосконалення методичних рекомендацій на кафедрі експертизи харчових продуктів 04 червня 2025

Практичним досвідом діляться стейкхолдери

На кафедрі обліку і аудиту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ у форматі онлайн-лекції в ZOOM відбулася зустріч викладачів і здобувачів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» зі стейкхолдеркою, начальницею відділу фінансової та податкової звітності АТ «Укртелеком», випускницею кафедри Мар'яною Зелінською. Гостя з практично...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичним досвідом діляться стейкхолдери 13 жовтня 2021

Формат профорієнтації – пізнавальні лекції та мотивуючі бесіди

Директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко та викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик і Юлія Бондаренко завітали з ознайомлювальною лекцією про харчові добавки у складі харчових продуктів на виховну годину до здобувачів випускової групи ВХК 21 Смілянського техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Формат профорієнтації – пізнавальні лекції та мотивуючі бесіди 30 вересня 2024

Реальні проблеми бізнес-середовища України у кваліфікаційних роботах здобувачів-підприємців

17 та 19 червня 2025 року відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів-бакалаврів освітньо-професійної програми «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» (спеціальність 076 «Підприємництво та торгівля»). Цей етап став кульмінацією чотирьох років навчання, саморозвитку та академічного зростання. Студенти презентували інноваційні бізнес-...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Реальні проблеми бізнес-середовища України у кваліфікаційних роботах здобувачів-підприємців 23 червня 2025