Н У Х Т

Робота наших фахівців зі створення інноваційного кластеру функціональної їжі триває!

30 листопада 2021

Робота наших фахівців зі створення інноваційного кластеру функціональної їжі триває!

Наприкінці листопада 2021 року в Департаменті економіки та цифровізації Київської обласної державної адміністрації відбулася стратегічна сесія, яка стала фінальним заходом цього року в процесі підприємницького відкриття сфери смарт-спеціалізації Київської області «Виробництво інноваційних харчових продуктів з вдосконаленими споживними якостями (функціональна їжа)» і логічним продовженням теми кластеризації, розпочатої на початку року.

До заходу були залучені й співробітники нашого університету: завідувач кафедри технології м`яса і м`ясних продуктів Василь Пасічний і доцентка цієї ж кафедри Оксана Топчій, професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Валерій Махинько, доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів Уляна Кузьмик і доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірина Корецька.

Разом з іншими учасниками стратегічної сесії вони обговорили очікування, переваги і ризики створення Кластеру, виробили загальні засади його заснування та організаційної структури. Підсумком роботи став проєкт Меморандуму, до підписання якого запрошений і наш університет. 

Опублікований: 30-11-2021
Читайте також:
«Золотий каштан-2021»

4 листопада Клуб пакувальників уже вшістнадцяте провів традиційну науково-практичну студентську конференцію «Золотий каштан», де виступили з доповідями студенти-переможці конкурсу «Золотий каштан» на кращу наукову роботу з проблем пакування. Через карантинні обмеження конференція відбулася в онлайн-форматі. Її технічне та організаційне забезпеченн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Золотий каштан-2021» 09 листопада 2021

Відбулося засідання Спеціалізованої вченої ради Д 26.058.02 по прийняттю до захисту докторської дисертації

29 грудня у форматі відеоконференції на платформі Zoom відбулося засідання Спеціалізованої вченої ради Д 26.058.02. На попередній розгляд спецради була представлена дисертаційна робота «Науково-технічні засади застосування наноматеріалів для інтенсифікації масообмінних процесів харчових виробництв» доцента кафедри технологічного обладнання та комп’...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося засідання Спеціалізованої вченої ради Д 26.058.02 по прийняттю до захисту докторської дисертації 30 грудня 2020

Гуртківці Лабораторії експериментальної біології Київського палацу дітей та юнацтва дізналися все про НУХТ

Пандемія коронавірусу, що на жаль не вщухає, створила суттєві перешкоди перед абітурієнтами та їх батьками, у яких саме на часі питання вибору майбутнього фаху та університету. Саме тому, в умовах карантинних обмежень, викладачі кафедри біотехнології і мікробіології вже не вперше ефективно використовують сучасні засоби комунікації з майбутніми всту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гуртківці Лабораторії експериментальної біології Київського палацу дітей та юнацтва дізналися все про НУХТ 18 січня 2021

Біотехнологи НУХТ – фахівці з відновлення довкілля!

Біотехнологія дедалі стає все більш важливим інструментом у вирішенні природоохоронних завдань. Завдяки успіхам біотехнології розроблені і успішно використовуються біорозкладані матеріали, що допомагають знизити навантаження на довкілля від пластику та інших забруднюючих речовин. Крім того, біотехнологія є потужним інструментом у боротьбі зі зміною...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологи НУХТ – фахівці з відновлення довкілля! 26 липня 2023