Н У Х Т

Освоєння магістрантами сучасних технологій використання інноваційних харчових інгредієнтів оцінили на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

12 червня 2020

Освоєння магістрантами сучасних технологій використання інноваційних харчових інгредієнтів оцінили на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

10 червня професори кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Василь Пасічний та Ірина Шевченко комісійно оцінили в рамках екзамену з дисципліни «Інноваційні харчові інгредієнти у технології м'ясних і м'ясомістких продуктів» рівень освоєння магістрантами кафедри сучасних технологій використання інноваційних харчових інгредієнтів у м'ясопереробній галузі.

Екзамен відбувся в формі відео-конференції ZOOM для забезпечення ідентифікації особи магістранта при відповіді на питання білетів.

Здобувачі продемонстрували високий рівень знань і компетенцій з предмету, давали чіткі, розгорнуті відповіді на додаткові запитання комісії та довели здатність використовувати отримані знання для виконання наукових досліджень згідно з тематичними напрямками магістерських  робіт. 

Опублікований: 12-06-2020
Читайте також:
Закінчується технологічна практика у бакалаврів кафедри технології молока і молочних продуктів

Сьогодні закінчується технологічна практика у бакалаврів, яка полягає в закріпленні теоретичних знань, набутих під час навчання, а також опануванні практичних навичок роботи з обраної спеціальності. Здобувачі кафедри технології молока і молочних продуктів практикувалися на провідних підприємствах галузі, зокрема ТДВ «Яготинський маслозавод», ТДВ «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Закінчується технологічна практика у бакалаврів кафедри технології молока і молочних продуктів 28 вересня 2022

Відбувся ІІІ Ювілейний кулінарний діджитал-конкурс «Масниця-FEST 2024»

Фінішував кулінарний конкурс «Масниця-FEST 2024» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка. Цьогорічний конкурс став третім, ювілейним, а відбувся в освітньому діджитал-просторі під гаслом «Об’єднані українськими традиціями». Традиційно конкурс організовано з ініціативи деканки Віти Цирульнікової та заступни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся ІІІ Ювілейний кулінарний діджитал-конкурс «Масниця-FEST 2024» 25 березня 2024

Симуляційна гра з носієм мови

На відкритому занятті завідувачки кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Галини Чередніченко магістри спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» вчилися, як проходити співбесіду на англійській мові. Співбесіда англійською – серйозне випробування, адже роботодавець оцінюватиме не лише професійні якості, а й знан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Симуляційна гра з носієм мови 03 листопада 2021

Віртуозність закордонного фахівця-практика під час майстер-класу для наших здобувачів освіти

24 травня 2022 р. у рамках проходження навчальної практики здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» 1 курсу та виробничої практики здобувачами2 курсу зі скороченим терміном навчання за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», відбувся майстер-клас із приготування шоколадного десерт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віртуозність закордонного фахівця-практика під час майстер-класу для наших здобувачів освіти 26 травня 2022