Н У Х Т

Освоєння магістрантами сучасних технологій використання інноваційних харчових інгредієнтів оцінили на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

12 червня 2020

Освоєння магістрантами сучасних технологій використання інноваційних харчових інгредієнтів оцінили на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

10 червня професори кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Василь Пасічний та Ірина Шевченко комісійно оцінили в рамках екзамену з дисципліни «Інноваційні харчові інгредієнти у технології м'ясних і м'ясомістких продуктів» рівень освоєння магістрантами кафедри сучасних технологій використання інноваційних харчових інгредієнтів у м'ясопереробній галузі.

Екзамен відбувся в формі відео-конференції ZOOM для забезпечення ідентифікації особи магістранта при відповіді на питання білетів.

Здобувачі продемонстрували високий рівень знань і компетенцій з предмету, давали чіткі, розгорнуті відповіді на додаткові запитання комісії та довели здатність використовувати отримані знання для виконання наукових досліджень згідно з тематичними напрямками магістерських  робіт. 

Опублікований: 12-06-2020
Читайте також:
Спільно з виробничниками виконали лабораторну роботу магістранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

22 листопада на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбулося лабораторне заняття з дисципліни «Інноваційні технології м’ясних і м'ясомістких продуктів» для магістрантів першого курсу освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса». За ініціативи професорки Ірини Шевченко до заняття долучилися фахівц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спільно з виробничниками виконали лабораторну роботу магістранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 23 листопада 2023

Про важливе: здобувачі ННІТІ ім. акад. І.С. Гулого спілкуються зі столичними ліцеїстами

Здобувачі освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого не втрачають нагоди поділитися досвідом студентства з тими, хто стоїть перед вибором свого професійного майбутнього. Нещодавно студенти групи ОХ-2-2 спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних вироб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про важливе: здобувачі ННІТІ ім. акад. І.С. Гулого спілкуються зі столичними ліцеїстами 25 листопада 2024

Результатами своїх наукових досліджень діляться наші науковці

Результатами наукових досліджень із удосконалення процесів і обладнання для виробництва м’ясних напівфабрикатів поділилися науковці кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв – аспірант Володимир Васильков і доцент Олександр Чепелюк Учасники наукового семінару зазначили, що використання представлених пропозицій дасть змогу забез...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Результатами своїх наукових досліджень діляться наші науковці 09 лютого 2021