Н У Х Т

Освоєння магістрантами сучасних технологій використання інноваційних харчових інгредієнтів оцінили на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

12 червня 2020

Освоєння магістрантами сучасних технологій використання інноваційних харчових інгредієнтів оцінили на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

10 червня професори кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Василь Пасічний та Ірина Шевченко комісійно оцінили в рамках екзамену з дисципліни «Інноваційні харчові інгредієнти у технології м'ясних і м'ясомістких продуктів» рівень освоєння магістрантами кафедри сучасних технологій використання інноваційних харчових інгредієнтів у м'ясопереробній галузі.

Екзамен відбувся в формі відео-конференції ZOOM для забезпечення ідентифікації особи магістранта при відповіді на питання білетів.

Здобувачі продемонстрували високий рівень знань і компетенцій з предмету, давали чіткі, розгорнуті відповіді на додаткові запитання комісії та довели здатність використовувати отримані знання для виконання наукових досліджень згідно з тематичними напрямками магістерських  робіт. 

Опублікований: 12-06-2020
Читайте також:
Із новими пропозиціями провідних туристичних операторів познайомилися наші викладачі і студенти

Студенти і викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу відвідали ювілейну, 25 туристичну виставку UITT: «УКРАЇНА - Подорожі та Туризм», що працювала 27- 29 березня в Міжнародному виставковому центрі. Майбутні фахівці з туризму і готельного бізнесу мали можливість ознайомитись із новими пропозиціями провідних туристичних операторів, відвід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із новими пропозиціями провідних туристичних операторів познайомилися наші викладачі і студенти 30 березня 2019

Перші результати успішної реалізації проєкту з національної кредитної мобільності для здобувачів освітньої програми «Харчові технології та інженерія»

З метою реалізації права здобувача вищої освіти на індивідуальну освітню траєкторію в Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ надається можливість скористатися освітніми пропозиціями вітчизняних закладах вищої освіти (ЗВО). Здобувачі мають право протягом окремого семестру здобувати освіту або вивчати із застосуванням дистанційних те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші результати успішної реалізації проєкту з національної кредитної мобільності для здобувачів освітньої програми «Харчові технології та інженерія» 15 квітня 2024

Виникнення та традиції святкування Хелловіну – здобувачі знайомляться з культурами англомовних країн

Вивчення англійської мови безпосередньо пов’язане із знайомством з культурами англомовних країн. Обговорення історії виникнення та традицій святкування Хелловіну – одна із багатьох можливостей прокачати свої мовні навички. Сьогодні студенти першого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» взяли участь у цікавій дискусії, організованій доце...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виникнення та традиції святкування Хелловіну – здобувачі знайомляться з культурами англомовних країн 28 жовтня 2021

Гаранти освітніх програм готуються до акредитацій

Гаранти цілої низки освітніх програм усіх рівнів вищої освіти разом із випусковими кафедрами готуються до акредитації у 2020-2021 навчальному році. У цьому суттєву допомогу їм надають фахівці Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності університету. Зокрема, директор Центру Ігор Житнецький презентував новий підхід до реалізації ст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гаранти освітніх програм готуються до акредитацій 11 серпня 2020