Н У Х Т

Профорієнтаційні мандри

16 листопада 2018

Профорієнтаційні мандри

Профорієнтація – це місія, місія донести корисну інформацію про можливості, які відкриває правильно обрана вища освіта. Профорієнтація – це виклик, виклик сьогодення постійно тримати «руку на пульсі», слідкувати за сучасними тенденціями і змінами на ринку праці і своєчасно на них реагувати. Профорієнтація – це дорога, шлях до сердець майбутніх вступників. Саме профорієнтаційною дорогою вирушили декан факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак, заступник директора Навчально-наукового інституту харчових технологій Анастасія Пухляк і доценти кафедри біотехнології і мікробіології Інна Лич та Вікторія Красінько.

15 листопада 2018 р. профорієнтаційні мандри привели їх до м. Біла Церква, де за підтримки начальника Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Юрія Петрика на базі СШ № 16 ім. М.О. Кириленка відбулася зустріч зі школярами різних шкіл міста. Випускників ознайомили з правилами і особливостями вступу до НУХТ у 2019 році, зі спеціальностями та організацією освітнього процесу закладу. Оскільки НУХТ готує фахівців для харчової, біотехнологічної, хімічної та фармацевтичної промисловості, то саме наші випускники зможуть легко знайти цікаву, високооплачувану роботу як на харчових підприємствах регіону, так і на фармацевтичному заводі «Біофарма», що знаходиться у м. Біла Церква.

Наш колектив щиро вдячний керівництву та співробітникам Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради та дирекції СШ 16 ім. М. О. Кириленка за теплий прийом і сподівається на подальшу плідну співпрацю!

А 16 листопада, у дещо зміненому складі, профорієнтаційний десант НУХТ помандрував до м. Лубни Полтавської області. 

Опублікований: 16-11-2018
Читайте також:
Колектив кафедри технології харчування та ресторанного бізнесу взяв участь у церемонії вручення дипломів у Коледжі ресторанного господарства НУХТ

У відокремленому структурному підрозділі нашого університету - Коледжі ресторанного господарства - відбулася радісна подія – урочиста церемонія вручення дипломів «молодшого спеціаліста» випускникам спеціальності «Виробництво харчової продукції». Привітати випускників із завершенням навчання завітали завідувач кафедри технології харчування та ресто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив кафедри технології харчування та ресторанного бізнесу взяв участь у церемонії вручення дипломів у Коледжі ресторанного господарства НУХТ 28 лютого 2017

Аюрведа: сім стовпів життя

Такою була тема гостьової лекції лікаря аюрведичної медицини та хірургії, візіонера у сфері інтегрованого зцілення та цілісного благополуччя Ачарья Шрі Варми, що відбулася за ініціативи кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та сприяння ГО «Хартфулнес Інститут» в Україні. Ачарья Шрі Варма походить із шанованої династії традиційних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аюрведа: сім стовпів життя 24 квітня 2025

ТОП-200 кращих ЗВО України 2023 року: тримаємо позиції

12 червня Центр міжнародних проєктів «Євроосвіта» у партнерстві з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence презентував черговий, сімнадцятий академічний рейтинг закладів вищої освіти України «Топ-200 Україна 2023». Під час складання цьогорічного рейтингу експерти враховували сучасні тенденції розвитку вищої ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ТОП-200 кращих ЗВО України 2023 року: тримаємо позиції 14 червня 2023

Доцент  кафедри гуманітарних дисциплін нагороджена Обласною краєзнавчою премією імені Михайла Максимовича

Доценту  кафедри гуманітарних дисциплін Оксані Силці, яка нещодавно захистила докторську дисертацію, присуджена Обласна краєзнавча премія імені Михайла Максимовича за видання «Бандури пісня недоспівана… або суспільний виклик Михайла Злобинця». Вступне слово до видання належить професорові Надії Левицькій. Спільно із науковцем Черкаського національ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри гуманітарних дисциплін нагороджена Обласною краєзнавчою премією імені Михайла Максимовича 30 листопада 2018