Н У Х Т

Профорієнтаційні мандри

16 листопада 2018

Профорієнтаційні мандри

Профорієнтація – це місія, місія донести корисну інформацію про можливості, які відкриває правильно обрана вища освіта. Профорієнтація – це виклик, виклик сьогодення постійно тримати «руку на пульсі», слідкувати за сучасними тенденціями і змінами на ринку праці і своєчасно на них реагувати. Профорієнтація – це дорога, шлях до сердець майбутніх вступників. Саме профорієнтаційною дорогою вирушили декан факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак, заступник директора Навчально-наукового інституту харчових технологій Анастасія Пухляк і доценти кафедри біотехнології і мікробіології Інна Лич та Вікторія Красінько.

15 листопада 2018 р. профорієнтаційні мандри привели їх до м. Біла Церква, де за підтримки начальника Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Юрія Петрика на базі СШ № 16 ім. М.О. Кириленка відбулася зустріч зі школярами різних шкіл міста. Випускників ознайомили з правилами і особливостями вступу до НУХТ у 2019 році, зі спеціальностями та організацією освітнього процесу закладу. Оскільки НУХТ готує фахівців для харчової, біотехнологічної, хімічної та фармацевтичної промисловості, то саме наші випускники зможуть легко знайти цікаву, високооплачувану роботу як на харчових підприємствах регіону, так і на фармацевтичному заводі «Біофарма», що знаходиться у м. Біла Церква.

Наш колектив щиро вдячний керівництву та співробітникам Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради та дирекції СШ 16 ім. М. О. Кириленка за теплий прийом і сподівається на подальшу плідну співпрацю!

А 16 листопада, у дещо зміненому складі, профорієнтаційний десант НУХТ помандрував до м. Лубни Полтавської області. 

Опублікований: 16-11-2018
Читайте також:
Перші наукові здобутки магістрантів освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

На кафедрі експертизи харчових продуктів уже склалася добра традиція – презентація магістрантами результатів дослідження, отриманих у межах навчальної дисципліни «Науково-дослідницький практикум». Здобувачі освітнього ступеня «Магістр» уперше пробують свої сили щодо самостійного дослідження – літературний пошук, постановка та реалізація експеримен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші наукові здобутки магістрантів освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 23 травня 2025

Вступникам-2023: вимоги до мотиваційного листа при вступі до НУХТ

Однією з необхідних складових вступу до закладів вищої освіти є мотиваційний лист. Кожний заклад освіти сам визначає вимоги до оформлення його тексту. Приймальна комісія нашого університету розробила, затвердила й оприлюднила Вимоги до мотиваційного листа вступників до НУХТ у 2023 році. Мотиваційний лист – викладена вступником письмово у довільній...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам-2023: вимоги до мотиваційного листа при вступі до НУХТ 07 липня 2023

Про крафтове виробництво м'ясопродуктів на гостьовому лекторії для здобувачів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбувся гостьовий лекторій «Крафтове виробництво м'ясопродуктів: досвід, можливості та перспективи розвитку» за участю власника крафтового бізнесу «Димне м'ясо від Тараса» Тараса Парандія. Лекція відбулася в межах вивчення дисциплін «Інноваційні промислові та крафтові технології для HоRеCа» та «Інно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про крафтове виробництво м'ясопродуктів на гостьовому лекторії для здобувачів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 21 листопада 2022

Століття та постаті в історії України відкрили для себе першокурсники факультету біотехнології та екологічного контролю

Студенти  першого курсу факультету біотехнології та екологічного контролю відвідали Національний музей історії України у супроводі кураторів груп БТ-1, БТ-2 Ольги Євтушенко та Аліни Сірик. Національний музей історії України – провідний музей країни. Нараховує понад 800 тисяч експонатів історії та культури від давніх часів до сьогодення. Розташуван...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Століття та постаті в історії України відкрили для себе першокурсники факультету біотехнології та екологічного контролю 08 листопада 2019