Н У Х Т

Профорієнтаційні мандри

16 листопада 2018

Профорієнтаційні мандри

Профорієнтація – це місія, місія донести корисну інформацію про можливості, які відкриває правильно обрана вища освіта. Профорієнтація – це виклик, виклик сьогодення постійно тримати «руку на пульсі», слідкувати за сучасними тенденціями і змінами на ринку праці і своєчасно на них реагувати. Профорієнтація – це дорога, шлях до сердець майбутніх вступників. Саме профорієнтаційною дорогою вирушили декан факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак, заступник директора Навчально-наукового інституту харчових технологій Анастасія Пухляк і доценти кафедри біотехнології і мікробіології Інна Лич та Вікторія Красінько.

15 листопада 2018 р. профорієнтаційні мандри привели їх до м. Біла Церква, де за підтримки начальника Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Юрія Петрика на базі СШ № 16 ім. М.О. Кириленка відбулася зустріч зі школярами різних шкіл міста. Випускників ознайомили з правилами і особливостями вступу до НУХТ у 2019 році, зі спеціальностями та організацією освітнього процесу закладу. Оскільки НУХТ готує фахівців для харчової, біотехнологічної, хімічної та фармацевтичної промисловості, то саме наші випускники зможуть легко знайти цікаву, високооплачувану роботу як на харчових підприємствах регіону, так і на фармацевтичному заводі «Біофарма», що знаходиться у м. Біла Церква.

Наш колектив щиро вдячний керівництву та співробітникам Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради та дирекції СШ 16 ім. М. О. Кириленка за теплий прийом і сподівається на подальшу плідну співпрацю!

А 16 листопада, у дещо зміненому складі, профорієнтаційний десант НУХТ помандрував до м. Лубни Полтавської області. 

Опублікований: 16-11-2018
Читайте також:
Нові горизонти від флагманів промисловості для студентів НУХТ

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів значну увагу приділяють плідній співпраці з передовими підприємствами м’ясопереробної галузі. В рамках святкування Дня працівників харчової промисловості кафедру відвідали представники різних підприємств, і це було використано з максимальною користю – не лише святкування, а й домовленості щодо стажува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові горизонти від флагманів промисловості для студентів НУХТ 19 жовтня 2018

Зі сучасними тенденціями здорового харчування знайомилися студенти кафедри готельно-ресторанної справи

Асистент кафедри готельно-ресторанної справи Олена Блощинська разом зі студентами 1 курсу англомовного проекту спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP 2018. Актуальність заходу обумовлена необхідністю стрімкого розвитку виробництва харчових продуктів, покращення їх якості ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зі сучасними тенденціями здорового харчування знайомилися студенти кафедри готельно-ресторанної справи 23 квітня 2018

Викладачі кафедр іноземних мов видали навчальний посібник

Викладачі кафедр іноземних мов професійного спрямування і ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Віра Мірочник, Людмила Власенко, Оксана Кияшко на чолі з виконуючим обов'язки завідувача кафедри іноземних мов професійного спрямування Оленою Галинською видали навчальний посібник «Business English». Навчальний посібник призначений для студ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедр іноземних мов видали навчальний посібник 28 березня 2018

Зі сучасною педагогічною складовою ознайомилися викладачі Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ

Днями викладачі циклової комісії готельного обслуговування Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ Ірина Тарасюк та Оксана Шняк взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Психолого-педагогічна підготовка майбутніх фахівців у контексті сучасних освітніх реформ», організованій Педагогічним коледжем Л...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зі сучасною педагогічною складовою ознайомилися викладачі Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ 14 грудня 2018