Н У Х Т

Практичний досвід із життя здобувачів освіти

10 лютого 2021

Практичний досвід із життя здобувачів освіти

Більшість студентів задають собі питання про своє майбутнє після випуску. Під час навчання в університеті ці питання можуть залишитися без відповіді, адже важко розібратися з нестачею досвіду практичної роботи, і для багатьох це стає визначальною ситуацією для подальшої роботи за спеціальністю. Проте, насправді можливостей розвиватися і накопичувати досвід є доволі багато. І магістрант другого року навчання кафедри біотехнології і мікробіології Мирослав Хоньків зміг відповісти собі на це питання.

Ще навчаючись у бакалавраті, він вирішив розпочати свою наукову кар’єру суміщаючи навчання і роботу в біотехнологічній лабораторії Інституту продовольчих ресурсів Національної аграрної академії наук України.

Безпосереднє долучення до процесу дослідження не тільки дало здобувачеві безцінний досвід, а і допомогло в успішному написанні бакалаврської і магістерської дипломних робіт. Зараз Мирослав займає посаду провідного фахівця відділу біотехнології Інституту продовольчих ресурсів і займається розробленням бактеріального препарату для силосування кукурудзи, що є напрямом його дипломної роботи, а також залучений до інших проєктів. Ця робота дала детальне розуміння біотехнологічних процесів у напрямах молочної, хлібопекарської, м’ясної промисловості, сільського господарства та інших. Працюючи неповний робочий день, є можливість без шкоди для навчання розвивати свої навички дослідної роботи, адже працюючи в професійному колективі з часом переймаєш і хід думок науковця.

Як бачимо, отримувати досвід практичної роботи можна не лише під час практики, а і під час самого навчання. І магістрант радить – для цього займайтеся наукою!

Опублікований: 10-02-2021
Читайте також:
Працедавці високо оцінюють якість підготовки фахівців у нашому університеті

Працедавці України уже традиційно визнали НУХТ одним із найкращих університетів України з підготовки фахівців за технічними та економічними спеціальностями. Шанси випускника зайняти вакансію в престижній компанії дослідив журнал «Гроші». Чотирнадцятий рейтинг вишів «Грошей» – особливий. Адже журналісти разом із компаніями-роботодавцями оцінювали р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Працедавці високо оцінюють якість підготовки фахівців у нашому університеті 19 серпня 2021

Із досягненнями в сфері харчових технологій, інноваціями та сучасними трендами галузі познайомилися здобувачі освіти

14-16 вересня в Міжнародному виставковому центрі працювали 4 Міжнародні спеціалізовані виставки: хлібопекарської галузі «BAKERY UKRAINE 2021»; кондитерської галузі «SWEETS UKRAINE 2021», обладнання та технологій харчової промисловості «INPRODMASH 2021» та пакувального обладнання і технологій «UPAKOVKA 2021». Для ознайомлення здобувачів університет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із досягненнями в сфері харчових технологій, інноваціями та сучасними трендами галузі познайомилися здобувачі освіти 17 вересня 2021

Орган громадського самоврядування Навчально-наукового інституту харчових технологій визначився з кандидатурою завідувача кафедри

3 грудня 2020 року відбулися збори органу громадського самоврядування Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ (ННІ ХТ). Враховуючи обмеження, введені постановою Кабінету Міністрів України «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби C...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Орган громадського самоврядування Навчально-наукового інституту харчових технологій визначився з кандидатурою завідувача кафедри 04 грудня 2020

Фінансисти та обліковці в Музеї грошей НБУ

Із метою поглибленого вивчення дисциплін викладачі кафедри фінансів та кафедри обліку і аудиту щорічно в процесі навчання проводять для здобувачів освіти екскурсії до фінансових установ, відвідують разом з ними музеї та виставки, організовують зустрічі з фінансовими експертами та науковцями. Нині доценти Юрій Кулинич та Людмила Духновська разом із...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінансисти та обліковці в Музеї грошей НБУ 08 лютого 2024