Н У Х Т

Аудит без паніки

22 жовтня 2025

Аудит без паніки

Днями на кафедрі обліку і аудиту відбулася гостьова лекція від Forvis Mazars на тему «Аудит без паніки. З чого все починається» для здобувачів освітньої програми «Облік і аудит». На запрошення викладачів кафедри до лекції долучились студенти інших спеціальностей Навчально-наукового інституту економіки і управління, здобувачі освіти Волинського фахового коледжу НУХТ та абітурієнти.

Forvis Mazars – це глобальне партнерство, що спеціалізується на аудиторських, бухгалтерських, податкових і консалтингових послугах. Компанія має понад 300 офісів і понад 40 000 працівників у більш ніж 100 країнах світу. Forvis Mazars другий рік поспіль входить до списку провідних роботодавців у Центральній та Східній Європі та має відповідний сертифікат Best Places to Work.

Захід мав на меті поглибити знання студентів про практичні аспекти аудиту, можливості кар’єрного зростання у сфері фінансів, а також сприяти формуванню фахових компетентностей, зокрема здатності здійснювати фінансово-аналітичну діяльність, розуміти принципи зовнішнього та внутрішнього аудиту, застосовувати міжнародні стандарти фінансової звітності та аудиту, використовувати сучасні фінансово-інформаційні технології у професійній діяльності.

Молодші аудиторки Нарміна Ганбарова і Анастасія Чернякова та рекрутерка Анна Кузовая поділилися реальним досвідом роботи у міжнародному середовищі, розповіли про особливості професії аудитора, вимоги роботодавців до молодих фахівців та етапи побудови успішної кар’єри. Особливу увагу спікерки приділили важливості аналітичного мислення, володіння сучасними ІТ-інструментами та етичним стандартам аудиту.

Лекція відбулася у форматі живого діалогу. Студенти активно ставили запитання про перші кроки у професії, проходження стажувань і розвиток кар’єрних навичок.

Такі зустрічі дозволяють здобувачам освіти поєднати теоретичні знання з практичним досвідом, усвідомити значення аудиту у системі фінансового контролю та впевнено крокувати шляхом професійного становлення.

Захід став ще одним кроком до розбудови партнерства між нашим університетом і провідними компаніями фінансового ринку, які допомагають формувати нове покоління фахівців – компетентних, відповідальних і готових до викликів сучасної економіки.

Більше про можливості роботи: https://careers-ua.forvismazars.com/

Актуальні вакансії: https://careers-ua.forvismazars.com/apply/our-job-offers/

Опублікований: 22-10-2025
Читайте також:
Науковці НУХТ запрошені до співпраці з Wordl Food Programm ООН

14 листопада 2023 року відбулася зустріч викладачок кафедри експертизи харчових продуктів Оксани Вашеки та Світлани Усатюк із преставниками «Wordl Food Programme» Організації Об’єднаних Націй – керівником ланцюга постачання Всесвітньої продовольчої програми в Україні Стефано Певері та спеціалістом з безпеки та якості харчових продуктів Анатолієм Зв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці НУХТ запрошені до співпраці з Wordl Food Programm ООН 16 листопада 2023

Сучасну та актуальну інформацію у сфері менеджменту якості та харчової безпеки отримали здобувачі спеціальності «Харчові технології»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції, не зважаючи на дистанційне навчання, продовжуються пізнавальні зустрічі з топовими стейкхолдерами України. 17 листопада здобувачі четвертого курсу спеціальності 181 «Харчові технології» мали змогу прослухати лекцію та поспілкуватися із запрошеною гостею, керівницею відділу зовнішнього ауди...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасну та актуальну інформацію у сфері менеджменту якості та харчової безпеки отримали здобувачі спеціальності «Харчові технології» 18 листопада 2021

Досвід роботи потужного виробника вивчили здобувачі спеціальності «Видавництво та поліграфія»

Студенти спеціальності «Видавництво та поліграфія» вивчили досвід роботи потужного виробника гнучкого паковання з поліграфічним оформленням – компанії Evotek INC. Корисна інформація і незабутні враження від масштабів виробництва, оснащеного сучасним технологічним обладнанням, відвідування лабораторії та ознайомлення з методами контролю якості, спі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід роботи потужного виробника вивчили здобувачі спеціальності «Видавництво та поліграфія» 12 вересня 2022

Молоді викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів демонструють високий рівень педагогічної майстерності

5 березня 2019 року відбулося відкрите лабораторне заняття асистента кафедри технології оздоровчих продуктів Ірини Ясінської з дисципліни «Контроль якості та безпечності харчових продуктів» для студентів 2 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». На відкрите заняття завітали ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів демонструють високий рівень педагогічної майстерності 06 березня 2019