Н У Х Т

Майбутні гравці ринку успішно захистили бакалаврські роботи

27 червня 2024

Майбутні гравці ринку успішно захистили бакалаврські роботи

Здобувачі бакалаврського ступеня спеціальності 075 «Маркетинг», освітньо-професійної програми «Маркетинг» захищаючи свої кваліфікаційні роботи, продемонстрували високий рівень професіоналізму, володіння hard і soft skills і, звісно, творчість та креативність, які завжди притаманні справжнім маркетологам.

Тож, незабаром чекаємо на ринку крутих маркетингових кампаній і молодих брендів від наших випускників.

Колектив кафедри маркетингу щиро вітає юних гравців ринку зі здобуттям першого освітнього ступеня, й завжди радий бачити їх на кафедрі як магістрантів, провідних фахівців, стейкхолдерів та інфлюенсерів, а, найголовніше, як бажаних і очікуваних гостей.

Опублікований: 27-06-2024
Читайте також:
Призначена тимчасово виконуюча обов’язки голови Первинної профспілкової організації НУХТ

20 січня 2021 року в режимі відеоконференції Zoom відбулося засідання профкому НУХТ. У порядку денному були питання – про організацію роботи профкому Первинної профспілкової організації НУХТ та призначення тимчасово виконуючого обов’язки голови ППО НУХТ до проведення позачергової конференції. Було запропоновано призначити тимчасово виконуючою обов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Призначена тимчасово виконуюча обов’язки голови Первинної профспілкової організації НУХТ 26 січня 2021

Розпочали захисти бакалаврських дипломів студенти-заочники кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти дипломних проектів студентами заочної форми навчання за освітнім ступенем «Бакалавр», де у засіданні Екзаменаційної комісії брали участь співробітники кафедри – професор Віталій Прибильський, доценти Марина Білько і Микола Бондар. Екзаменаційну комісію очолив завідувач ка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочали захисти бакалаврських дипломів студенти-заочники кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 12 лютого 2019

Відбулося друге засідання зимового хімічного лекторію

Два тижні, що пройшли після першого засідання хімічного лекторію, пролетіли як одна мить. Напевно, це сталося тому, що колектив кафедри харчової хімії, дирекція Навчально-наукового інституту харчових технологій, фахівці Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності НУХТ із нетерпінням чекали на друге заняття. Чи прийдуть вступники на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося друге засідання зимового хімічного лекторію 11 лютого 2019

Мистецтво та культура здорового харчування від наших викладачів і студентів

У Луцьку відбулася обласна виставка собак мисливських порід і племінний огляд. До її проведення долучилися викладачі та студенти Волинського фахового коледжу нашого університету на чолі з директором Ігорем Корчуком. Тож у парку з’явився ще й ресторанчик під відкритим небом, де були смачні страви на різний смак і вибір. Студенти та викладачі коледж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мистецтво та культура здорового харчування від наших викладачів і студентів 07 жовтня 2020