Н У Х Т

Майбутні гравці ринку успішно захистили бакалаврські роботи

27 червня 2024

Майбутні гравці ринку успішно захистили бакалаврські роботи

Здобувачі бакалаврського ступеня спеціальності 075 «Маркетинг», освітньо-професійної програми «Маркетинг» захищаючи свої кваліфікаційні роботи, продемонстрували високий рівень професіоналізму, володіння hard і soft skills і, звісно, творчість та креативність, які завжди притаманні справжнім маркетологам.

Тож, незабаром чекаємо на ринку крутих маркетингових кампаній і молодих брендів від наших випускників.

Колектив кафедри маркетингу щиро вітає юних гравців ринку зі здобуттям першого освітнього ступеня, й завжди радий бачити їх на кафедрі як магістрантів, провідних фахівців, стейкхолдерів та інфлюенсерів, а, найголовніше, як бажаних і очікуваних гостей.

Опублікований: 27-06-2024
Читайте також:
Болгарські колеги відзначили наукову молодь НУХТ

Цього літа студенти і аспіранти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого і факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу брали участь у двох цікавих заходах у Болгарії – науковій конференції молодих вчених і кулінарному марафоні, присвяченому дню Європи. Ці заходи проводили партнери університету – Русенсь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Болгарські колеги відзначили наукову молодь НУХТ 11 вересня 2020

Про вимоги якості та харчової безпечності відповідно до стандартів IFS Food та IFS Global Markets дізналися здобувачі спеціальності «Харчові технології»

20 травня 2024 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів відповідно до затвердженого графіку відбулася гостьова онлайн-лекція від аудитора ТзОВ «Гранд Серт Україна» Артура Михалевича. Лекційне заняття на тему «Застосування молокопереробними підприємствами вимог якості та харчової безпечності в рамках стандартів IFS Food IFS Global Mar...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про вимоги якості та харчової безпечності відповідно до стандартів IFS Food та IFS Global Markets дізналися здобувачі спеціальності «Харчові технології» 20 травня 2024

Триває науково-педагогічне стажування наших викладачів на базі Куявського університету (Польща)

Викладачі кафедр біотехнології продуктів бродіння і виноробства і технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують своє науково-педагогічне стажування на базі Куявського університету у Влоцлавеку (Республіка Польща), що відбувається за сприяння Центру українсько-європейського наукового співробітництва. 2 вересня 2020 року вони прослухали...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває науково-педагогічне стажування наших викладачів на базі Куявського університету (Польща) 03 вересня 2020

Два дні з НБУ

Два дні поспіль здобувачі спеціальності «Фінанси банківська справа та страхування» першого та четвертого року навчання під керівництвом доцентки кафедри фінансів Ганни Роганової корисно провели час з представниками НБУ. Які доленосні рішення Національного банку заклали фундамент банківської системи України? Відповідь на це та багато інших цікавих ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Два дні з НБУ 03 квітня 2023