Н У Х Т

Майбутні гравці ринку успішно захистили бакалаврські роботи

27 червня 2024

Майбутні гравці ринку успішно захистили бакалаврські роботи

Здобувачі бакалаврського ступеня спеціальності 075 «Маркетинг», освітньо-професійної програми «Маркетинг» захищаючи свої кваліфікаційні роботи, продемонстрували високий рівень професіоналізму, володіння hard і soft skills і, звісно, творчість та креативність, які завжди притаманні справжнім маркетологам.

Тож, незабаром чекаємо на ринку крутих маркетингових кампаній і молодих брендів від наших випускників.

Колектив кафедри маркетингу щиро вітає юних гравців ринку зі здобуттям першого освітнього ступеня, й завжди радий бачити їх на кафедрі як магістрантів, провідних фахівців, стейкхолдерів та інфлюенсерів, а, найголовніше, як бажаних і очікуваних гостей.

Опублікований: 27-06-2024
Читайте також:
Як успішно впроваджувати проєкти Еразмус+ дізнавалися наші фахівці

Національний Еразмус+ офіс в Україні в межах серії вебінарів для виконавців проєктів Програми ЄС Еразмус+ провів онлайн-захід «День переможців програми ЄС Еразмус+ напрям ЖАН МОНЕ: як успішно впроваджувати проєкт». Захід був організований спільно з Міністерством освіти і науки України за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні. До в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як успішно впроваджувати проєкти Еразмус+ дізнавалися наші фахівці 08 січня 2021

Основні методи ефективного навчання на відео-занятті викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування

Безперечно, важливо навчатися ефективно для досягнення найвищих результатів та отримання ґрунтовних знань і вмінь у своїй професійній сфері. Наші викладачі розуміють це і намагаються допомогти студентам отримувати гарну освіту. Тому, в рамках кіноклубу кафедри іноземних мов професійного спрямування Галина Лук’янець і Олеся Старкова організували від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Основні методи ефективного навчання на відео-занятті викладачів кафедри іноземних мов професійного спрямування 22 травня 2019

Рекордна кількість наукової молоді взяла участь у роботі секції «Хімічні технології»

Підведені підсумки роботи секції «Хімічні технології» 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів НУХТ «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Цьогоріч було подано рекордну кількість тез – понад 50, представлено п’ять усних і 37 постерних доповідей. Серед учасників роботи се...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рекордна кількість наукової молоді взяла участь у роботі секції «Хімічні технології» 17 квітня 2025

Виробництво популярних ферментованих напоїв у закладах ресторанного господарства вивчають слухачі сертифікатної програми

Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» під керівництвом доцентки кафедри готельно-ресторанної справи Ольги Дульки приготували в лабораторних умовах ферментовані напої. Вони ознайомились із технологічними особливостями виробництва традиційного українського напою – хлібного квасу та популярного напою – комбуча. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробництво популярних ферментованих напоїв у закладах ресторанного господарства вивчають слухачі сертифікатної програми 17 жовтня 2023