Н У Х Т

Практичний досвід від фахівців фармацевтичної галузі для наших студентів і викладачів

20 вересня 2018

Практичний досвід від фахівців фармацевтичної галузі для наших студентів і викладачів

Навчання в магістратурі завжди потребує постійного вдосконалення своїх знань та умінь на практиці, саме таку можливість студентам факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) дав проект Farmak_Lab, організатором якого є ПАТ «Фармак». Даний захід проводився вдруге, перший раз – на весні, в якому також взяли участь наші студенти.

19 вересня проект Farmak_Lab зібрав понад 30 студентів і викладачів провідних вишів країни, для того щоб його учасники змогли підвищити свій рівень знань і побачити, як працює сучасна інноваційна фармацевтична компанія. Магістранти: кафедри біотехнології і мікробіології (БТМ) – Оксана Боднар, Анна Моцар, Іван Янчук; кафедри хімічних технологій, харчових добавок та косметичних засобів (ХТХДтаКЗ) – Алла Рубніковіч, Катерина Камаєва, а також викладачі: доцент кафедри БТМ Юрій Карлаш і доцент кафедри ХТХДтаКЗ Наталія Сабадаш у рамках проекту Farmak_Lab прослухали лекцію «GMP: вимоги та провадження системи якості». Інженер з навчання відділу забезпечення регуляторної відповідності ПАТ «Фармак» Тетяна Чехун чітко та доступно висвітлила весь складний процес фармацевтичної системи якості, що зацікавило наших студентів, і вони активно долучилися до обговорення даної теми.

Після презентації учасники проекту мали можливість побувати на ділянці розливу рідких лікарських засобів ПАТ «Фармак». Відвідувачі мали змогу побачити не просто виробничі майданчики, а технопарк, у якому сконцентровані основні інноваційні технології виробництва лікарських засобів. У ході екскурсії наші студенти задавали багато цікавих питань: Анна Моцар цікавилася нормативною документацією, за якою відбувається утилізація відходів на лінії розливу рідких лікарських засобів, Іван Янчук – максимальними виробничими потужностями даної дільниці.

Після завершення зустрічі в рамках проекту Farmak_Lab наші студенти отримали цінні подарунки від ПАТ «Фармак» та іменні сертифікати.

Викладачі та студенти факультету БТЕК щиро вдячні співробітникам ПАТ «Фармак» за можливість побачити на власні очі європейське виробництво в Україні та взяти участь у проекті Farmak_Lab.

Опублікований: 20-09-2018
Читайте також:
Наукові досягнення здобувачів освітньої програми «Менеджмент»

9 квітня 2025 року на кафедрі економіки праці та менеджменту у рамках 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» відбулося засідання секції «Сучасні методи управління підприємством», у якому взяли участь здобувачі спеціальності D3 «Мене...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові досягнення здобувачів освітньої програми «Менеджмент» 10 квітня 2025

Онлайн-знайомство вступників із Навчально-науковим інститутом харчових технологій

Уже зовсім скоро перед випускниками шкіл, гімназій, ліцеїв постане питання вибору свого професійного шляху, а відтак, і закладу вищої освіти, де вони опановуватимуть обрану спеціальність. У великому розмаїтті сучасних освітніх пропозицій дуже легко заплутатися й розгубитися. Як зробити правильний вибір хвилює і сьогоднішніх старшокласників, і випус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-знайомство вступників із Навчально-науковим інститутом харчових технологій 01 лютого 2021

Вшанування пам’яті жертв Голодомору на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Щороку наприкінці листопада в Україні відзначають траурну дату – День пам'яті жертв Голодомору. Цього дня ми вшановуємо пам'ять усіх людей, які загинули під час трьох голодоморів у ХХ столітті. Дата встановлена з метою вшанування пам'яті мільйонів загиблих українців, що стали жертвами геноциду радянської влади. Цього року вшанування пам'яті жертв с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вшанування пам’яті жертв Голодомору на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 27 листопада 2023

Про технології оригінальних кондитерських виробів здобувачам-скороченикам

Відбулася відкрита лекція професорки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Вікторії Дорохович з дисципліни «Харчові технології», яку вона прочитала для здобувачів вищої освіти третього курсу скороченої форми навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за спеціальністю «Харчові технології». На відкр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про технології оригінальних кондитерських виробів здобувачам-скороченикам 08 жовтня 2021