Н У Х Т

Перший досвід закордонної практики

05 листопада 2019

Перший досвід закордонної практики

Представники компанії «Stafforent» ltd (Республіка Болгарія) Максим Комаров  та Анастасія Мельник зустрілися з директором Свалявського технічного коледжу НУХТ Василем Йовбаком з питання проходження студентами коледжу технологічної практики  згідно з угодою про співпрацю та партнерство і угодою про забезпечення та реалізацію професійного навчання та практики, укладеними між Свалявським технічним коледжем НУХТ, «ANIMAX PRO» ltd і «Stafforent» ltd.

Вони вручили студентам Олександру Варваринцю, Віталію Гарагоничу, Ларисі Сможаник, Роману Ониську, Яні Кулибабі, Олександру Свистаку, Артему Лісаускасу сертифікати про проходження практики у 4-х зірковому готелі «RIVA» (курорт «Сонячний Берег»).

Також студенти  отримали трудові книжки із записом офіційного працевлаштування в даному готелі. На вручення були запрошені студенти ІІІ та IV курсів готельно-ресторанної справи, технологічної та туристичної спеціальностей.

Студенти Артем Лісаускас і Лариса Сможаник поділилися враженнями про досвід роботи за кордоном і відповіли на запитання студентів про роботу та відпочинок.

Керівництво коледжу та представники компанії «Stafforent» ltd домовилися про подальшу співпрацю та партнерство.

Опублікований: 05-11-2019
Читайте також:
Міжнародна практика для здобувачів від ТОВ «ПРОФІТІМ»

25 квітня за ініціативи доцента кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Олега Галенка відбулася чергова онлайн-зустріч із партнерами нашого університету, ТОВ «ПРОФІТІМ», в якій взяли участь здобувачі Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та перер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародна практика для здобувачів від ТОВ «ПРОФІТІМ» 26 квітня 2023

Виїзні модулі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» у ресторанних підприємствах

У рамках сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбувся виїзний модуль у закладі ресторанного господарства «Ресторація К2», де слухачі разом із модераторкою програми Тетяною Сильчук змогли дізнатися цікаву історію та концепцію закладу в стилі авіаційного стімпанку. Пан Руслан, власник закладу, розповів про особливості...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзні модулі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» у ресторанних підприємствах 02 квітня 2025

Стажування завідувача кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування в команді європейських експертів на EuroSkills 2023

6-9 вересня в м. Гданськ (Польща) пройшов Європейський чемпіонат робітничих професій EuroSkills 2023, що відбувався у 43 компетенціях і прийняв 600 конкурсантів із 32 країн. Фундація розвитку системи освіти (FRSE, Республіка Польща) організувала візит представників Міністерства освіти і науки України, роботодавців, здобувачів освіти та педагогічни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стажування завідувача кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування в команді європейських експертів на EuroSkills 2023 15 вересня 2023

Традиції волонтерства – невід’ємна складова нашого життя

Смілянський коледж харчових технологій нашого університету займає активну позицію у волонтерській діяльності. Щомісячні волонтерські передачі стали вже невід’ємною традицією у виховному процесі навчального закладу. Цього разу до обов'язкових волонтерських  справ приєдналось і плетіння захисних сіток. Сітки для плетіння привезли смілянські волонтер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиції волонтерства – невід’ємна складова нашого життя 30 січня 2017