Н У Х Т

Перший досвід закордонної практики

05 листопада 2019

Перший досвід закордонної практики

Представники компанії «Stafforent» ltd (Республіка Болгарія) Максим Комаров  та Анастасія Мельник зустрілися з директором Свалявського технічного коледжу НУХТ Василем Йовбаком з питання проходження студентами коледжу технологічної практики  згідно з угодою про співпрацю та партнерство і угодою про забезпечення та реалізацію професійного навчання та практики, укладеними між Свалявським технічним коледжем НУХТ, «ANIMAX PRO» ltd і «Stafforent» ltd.

Вони вручили студентам Олександру Варваринцю, Віталію Гарагоничу, Ларисі Сможаник, Роману Ониську, Яні Кулибабі, Олександру Свистаку, Артему Лісаускасу сертифікати про проходження практики у 4-х зірковому готелі «RIVA» (курорт «Сонячний Берег»).

Також студенти  отримали трудові книжки із записом офіційного працевлаштування в даному готелі. На вручення були запрошені студенти ІІІ та IV курсів готельно-ресторанної справи, технологічної та туристичної спеціальностей.

Студенти Артем Лісаускас і Лариса Сможаник поділилися враженнями про досвід роботи за кордоном і відповіли на запитання студентів про роботу та відпочинок.

Керівництво коледжу та представники компанії «Stafforent» ltd домовилися про подальшу співпрацю та партнерство.

Опублікований: 05-11-2019
Читайте також:
91 фаховий молодший бакалавр і 83 молодших спеціалістів: випуск 2023 у Львівському фаховому коледжі НУХТ

У Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбулося  урочисте вручення дипломів 91 фаховому молодшому бакалавру та 83 молодшим спеціалістам за освітньо-професійними програмами «Бродильне виробництво і виноробство», «Виробництво харчової продукції», «Готельно-ресторанна справа». Випускники успішно здали кваліфікаційні ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

91 фаховий молодший бакалавр і 83 молодших спеціалістів: випуск 2023 у Львівському фаховому коледжі НУХТ 15 березня 2023

Чи варто оцінювати ризики вирішували здобувачі-біотехнологи

Для ефективного прийняття управлінського рішення необхідно проаналізувати ризик, який його супроводжує. Але це не так легко, як може здатися на перший погляд. Тому здобувачі-біотехноги 4 року навчання залюбки скористалися можливістю стати учасниками майстер-класу «Аналіз ризиків у прийнятті рішень». Досвідом із аудиторією ділилася спікерка LLC TRIG...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чи варто оцінювати ризики вирішували здобувачі-біотехнологи 04 грудня 2020

Розвиваємо співпрацю з АТ «Антонов»

Після виконання доцентом кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олексієм Пилипенком госпдоговірних тематик у сфері енергоефективності систем кондиціювання повітря, керівництво АТ «Антонов» вирішило формалізувати свою співпрацю з нашим університетом і кафедрою теплоенергетики та холодильної техніки зокрема. Тож, нещодавно відбулося підписан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розвиваємо співпрацю з АТ «Антонов» 27 січня 2025

Відповідно до сучасних тенденцій розвитку галузі навчають здобувачів наші викладачі

Сучасне м’ясопереробне підприємство – чисте, роботизоване і високорентабельне. Воно потребує фахівців, які зможуть проєктувати та обслуговувати цехи перероблення м’ясної сировини та виробництва смачних м’ясних продуктів. Одна з основних стадій процесу виробництва ковбаски, паштетів та інших м’ясних виробів – це різання і подрібнення м’яса. Сучасн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відповідно до сучасних тенденцій розвитку галузі навчають здобувачів наші викладачі 13 жовтня 2020