Для вручення сертифікатів міжнародного стажування здобувачам освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчування» до університету завітали директор компанії ЕООД «ТУРАЛ C» та ЕООД «Т Хотелс» Гешо Любенов і фахівчиня компанії Яна Бербенчук.
У ході зустрічі у дружній родині факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка здобувачки освіти поділилися яскравими враженнями від закордонної практики та стажування, особистими відкриттями, пов’язаними з особливостями кулінарної продукції національних кухонь, набутим досвідом професійної діяльності, знайомствами зі здобувачами-практикантами з різних країн, що сприяло значному розвитку комунікативних здібностей, вдосконаленню рівня володіння англійською та набуття навичок спілкування болгарською мовами.
Здобувачки відзначили доброзичливе ставлення до них адміністрації та всіх працівників баз практики, їх бажання поділитися власним досвідом щодо здійснення професійної діяльності в ресторанному бізнесі.
Студентки щиро подякували організаторам за надану можливість проходження виробничої практики в ресторанах найкращих чотири- та п’ятизіркових готелів республіки Болгарія.
У свою чергу представники компанії ЕООД «ТУРАЛ C» та ЕООД «Т Хотелс» відзначили високий рівень фахової підготовки та комунікативних здібностей наших здобувачок освіти.
Викладачі пишаються своїми вихованицями та щиро бажають їм максимально ефективно використати набутий під час навчання досвід під час виконання курсових, кваліфікаційних робіт та у майбутній професійній діяльності.
Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції щиро дякує представникам компанії ЕООД «ТУРАЛ C» та ЕООД «Т Хотелс» Гешо Любенову, Яні Бербенчук, деканесі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Віті Цирульніковій та доцентці кафедри готельно-ресторанної справи Олені Шидловській за сприяння і підтримку в організації та проведенні закордонної практики здобувачів освіти.