Н У Х Т

Врученням сертифікатів міжнародного стажування завершилась закордонна практика

26 листопада 2024

Врученням сертифікатів міжнародного стажування завершилась закордонна практика

Для вручення сертифікатів міжнародного стажування здобувачам освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчування» до університету завітали директор компанії ЕООД «ТУРАЛ C» та ЕООД «Т Хотелс» Гешо Любенов і фахівчиня компанії Яна Бербенчук.

У ході зустрічі у дружній родині факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка здобувачки освіти поділилися яскравими враженнями від закордонної практики та стажування, особистими відкриттями, пов’язаними з особливостями кулінарної продукції національних кухонь, набутим досвідом професійної діяльності, знайомствами зі здобувачами-практикантами з різних країн, що сприяло значному розвитку комунікативних здібностей, вдосконаленню рівня володіння англійською та набуття навичок спілкування болгарською мовами.

Здобувачки відзначили доброзичливе ставлення до них адміністрації та всіх працівників баз практики, їх бажання поділитися власним досвідом щодо здійснення професійної діяльності в ресторанному бізнесі.

Студентки щиро подякували організаторам за надану можливість проходження виробничої практики в ресторанах найкращих чотири- та п’ятизіркових готелів республіки Болгарія.

У свою чергу представники компанії ЕООД «ТУРАЛ C» та ЕООД «Т Хотелс» відзначили високий рівень фахової підготовки та комунікативних здібностей наших здобувачок освіти.

Викладачі пишаються своїми вихованицями та щиро бажають їм максимально ефективно використати набутий під час навчання досвід під час виконання курсових, кваліфікаційних робіт та у майбутній професійній діяльності.

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції щиро дякує представникам компанії ЕООД «ТУРАЛ C» та ЕООД «Т Хотелс» Гешо Любенову, Яні Бербенчук, деканесі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Віті Цирульніковій та доцентці кафедри готельно-ресторанної справи Олені Шидловській за сприяння і підтримку в організації та проведенні закордонної практики здобувачів освіти.

Опублікований: 26-11-2024
Читайте також:
Усе про шоколад на черговому засіданні кіноклубу кафедри іноземних мов професійного спрямування

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбулося чергове засідання Movie Club зі студентами першого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій. Модератором зустрічі була старша викладачка кафедри Ганна Бойко. На платформі Zoom була організована відеоконференція з метою перегляду фільмів «Where Does Chocolate Come and How is ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про шоколад на черговому засіданні кіноклубу кафедри іноземних мов професійного спрямування 18 лютого 2022

Майбутні доктори філософії демонструють майстерність у викладанні

Здобувач освітньо-науковогого ступеня «доктор філософії» на кафедрі експертизи харчових продуктів Євген Ковнір успішно демонструє свій досвід і навички під час педагогічної практики, зокрема при викладанні дисципліни «Основи методології Lean Six Sigma» для здобувачів-магістрантів міждисциплінарної освітньо-наукової програми «LEAN-виробництво харчов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні доктори філософії демонструють майстерність у викладанні 24 квітня 2025

Корисні вебінари для студентів-біотехнологів

Студенти-біотехнологи взяли участь в онлайн майстер-класі «Емоції: вороги чи помічники?», організованому стратегічним партнером Корпорації «Артеріум» LLC TRIGLAV INTERNATIONAL. Вебінар провела Тетяна Ковтонюк – керівник навчальних проектів і сертифікований бізнес-тренер. Її тренерський досвід налічує понад 13 років. Під час прямого ефіру учасники ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні вебінари для студентів-біотехнологів 03 квітня 2020

Коли за справу беруться справжні фанати: відкрита лекція на кафедрі харчової хімії

Знайомство з хімічними дисциплінами завжди було важливою складовою процесу підготовки майбутніх інженерів-технологів. На кафедрі харчової хімії приділяється особлива увага розробленню навчальних планів, наповненню лекційних курсів цікавим і сучасним матеріалом. Ось і дощовим ранком 7 жовтня 2020 року відбулося надзвичайно цікаве і насичене лекційн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Коли за справу беруться справжні фанати: відкрита лекція на кафедрі харчової хімії 08 жовтня 2020