Н У Х Т

Освітні й наукові новації інших країн вивчають наші викладачі

26 жовтня 2020

Освітні й наукові новації інших країн вивчають наші викладачі

Доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін узяв участь в українській панелі «Освіта та наука у глобальному конкурентному лідерстві Китаю» в рамках VII Міжнародного азіатського конгресу, яка відбулася 22 жовтня 2020 року.

Серед офіційних співорганізаторів конгресу – Центр українсько-європейського наукового співробітництва та Видавничий дім «Гельветика».

Основні тематики доповідей, у обговоренні яких брав участь наш фахівець: «Розвиток академічного підприємництва в Китаї», «Венчурний бізнес в екосистемі університетів Китаю», «Інноваційні стратегії дослідницьких університетів США та Китаю», «Стратегія формування університетів світового класу Китаю», «Мережевизація глобальної економіки та інфраструктурна експансія Китаю», «Конфуціанські традиції у науковій та освітній діяльності закладів вищої освіти України», «Досвід співробітництва у галузі освіти та науки спеціалізованого технічного університету України з кораблебудування з Китаєм», «Проблеми розвитку відомчої освіти та науки в Україні та Китаї: порівняльний аналіз». 

Опублікований: 26-10-2020
Читайте також:
День Соборності у Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ

22 січня Україна відзначає День Соборності. Цього дня в 1919 році був проголошений Акт Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. У Смілянському технологічному фаховому коледжі нашого університету відбулися онлайн-бесіди, на яких здобувачі освіти перших і других курсів переглянули документальний короткометражн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День Соборності у Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ 22 січня 2021

Освоєння майбутньої професії на практиці

Другий семестр для студентів-біотехнологів 4 курсу розпочався з довгоочікуваної технологічної та переддипломної практики на виробництві, де здобувачі освоюють практичні навички майбутньої професії У цьому навчальному році базами практик, як і раніше, стали чимало фармацевтичних, біотехнологічних і харчових підприємств, серед яких і давній партнер ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освоєння майбутньої професії на практиці 21 січня 2022

День Соборності у НУХТ

У навчально-науковому комплексі університету відзначили день Соборності України. В історії становлення незалежності і соборності України особливе місце займає 22 січня 1919 року, коли Директорія Української Народної Республіки проголосила Злуку усіх українських земель в єдину Українську державу. Саме цей день з’єднання Західноукраїнської Народної ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День Соборності у НУХТ 23 січня 2018

Наука без кордонів

21 квітня 2023 року на кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся науковий семінар «The German Science System: postdoc and funding». Доповідачка – к.х.н., доцентка кафедри Ася Калініченко, яка зараз проходить наукове стажування за напрямом «Харчова хімія» на хімічному факультеті Тюнінбергського університету (Німеччина). На семінарі також був пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наука без кордонів 24 квітня 2023