Н У Х Т

НУХТ і DGNB об’єднують зусилля: партнерство у сфері сталого проєктування

07 червня 2023

НУХТ і DGNB об’єднують зусилля: партнерство у сфері сталого проєктування

Наш університет нещодавно уклав важливий меморандум про співпрацю з найбільшою в Європі мережею сталого будівництва DGNB (Німецька рада з питань сталого будівництва). У центрі організації DGNB лежить її асоціація, що включає близько 2000 членів. Це партнерство стало можливим завдяки ініціативи кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого та підтримки MK Sustainable Engineering в особі директора Максима Кривошеєва.

Партнерство сприятиме обміну знаннями, досвідом і дослідженнями між академічними та промисловими колами, заохочуючи інновації та стимулюючи розроблення стійких рішень. Поєднуючи академічну ретельність викладачів нашого університету з галузевим досвідом, ми впевнені в нашій здатності безпосередньо вирішувати нагальні екологічні проблеми.

Ця співпраця знаменує важливу віху в просуванні сталого розвитку та екологічної обізнаності в техніці та технологіях. Разом ми прагнемо революціонізувати енергоефективність і зменшити вплив на навколишнє середовище в промисловому секторі України.

DGNB також використовує заходи, публікації та безліч інших підходів (таких як щорічна нагорода за стійке будівництво), щоб зробити цю важливу тему, яка впливає на наше майбутнє, разом із багатьма різними аспектами, доступною для ширшої громадської аудиторії. Це допомагає підвищити обізнаність про необхідність екологічних методів будівництва та можливості, які ці методи пропонують.

Ми пишаємося тим, що знаходимося в авангарді цієї співпраці, і з нетерпінням очікуємо позитивного впливу, який вона матиме як на академічний, так і на промисловий сектори. Слідкуйте за цікавими проєктами та ініціативами, які стануть результатом цього партнерства.

Ми працюємо над більш екологічним і стійким майбутнім!

Опублікований: 07-06-2023
Читайте також:
Професор Університету Хоккайдо (Японія) прочитав лекцію студентам факультету біотехнології та екологічного контролю

Традиційно 14 грудня (за старим стилем – 1-го) в Україні вшановують пророка Наума. У цей день розпочиналися заняття у школах – після завершення сільськогосподарських робіт, у яких брали активну участь і дорослі, й діти. «У день Наума наука піде на ум», – глаголить давня приказка. Сьогодні студенти факультету біотехнології та екологічного контролю ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професор Університету Хоккайдо (Японія) прочитав лекцію студентам факультету біотехнології та екологічного контролю 14 грудня 2018

«Рекламні» захисти розпочато

11 червня розпочалися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів спеціальності 061 «Журналістика» освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю». І цей старт виявився яскравим, цікавим та креативним, як усе, за що беруться наші рекламісти. Вони творчо представили комісії свої рекламні та Pr-кампанії для провідних підприємств України і світу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Рекламні» захисти розпочато 14 червня 2021

Тематичний захід «Місто, в якому я живу» відбувся на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Кожного року навесні наставники кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів разом зі здобувачами 1-3 курсів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ проводять тематичні заходи, метою яких є патріотичне виховання молоді та поглиблення знань з історії рідного краю. Згідно з планом роботи кафедри тема цьогорічного заходу –...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тематичний захід «Місто, в якому я живу» відбувся на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 08 травня 2020

Перший пріоритет – безпечність харчових продуктів

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції триває впровадження «зони елітарної освіти», що здійснюється під керівництвом професора Олега Кузьміна для здобувачів бакалаврської освітньо-професійної програми «Технології харчування» та магістерських освітньо-професійних програм «Технології в ресторанному господарстві» і «Технології дієти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший пріоритет – безпечність харчових продуктів 20 вересня 2023