Н У Х Т

Четвертокурсники удосконалюють навички ведення полілогу на професійну тематику англійською мовою

15 грудня 2023

Четвертокурсники удосконалюють навички ведення полілогу на професійну тематику англійською мовою

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбувся розмовний студентський форум «Food for the future-Food safety-National security».

Здобувачі 4 курсу груп ХЕ-4-11, МО-4-3, ТЖ-4-4, МЯ=4-1, ТХ-4-5 Навчально-наукового інституту харчових технологій під керівництвом старшої викладачки кафедри Людмили Юрчук презентували різноманітні оригінальні інформаційні фото та відеоматеріали за темою форуму.

Учасники заходу зазнали, що однією з найважливіших складових національної безпеки держави є забезпечення населення високоякісними та безпечними харчовими продуктами, що на сьогодні це є одним із головних завдань виробників харчової продукції.

Здобувачі говорили виключно англійською мовою про удосконалення технологічних процесів і розроблення інноваційних технологій перероблення сировини, виробництва та зберігання харчових продуктів, про нанотехнології у харчовому виробництві, про безпеку харчових продуктів, як складової національної безпеки.

Найбільш цікавими були виступи Валерії Горкун, Олексія Оленича (група ТЖ-4-4); Тетяни Бальчугової, Вікторії Гайдачук (група МО-4-3); Назара Калініна, Андрія Лініченка (група МЯ-4-1); Максима Тищенка, Мирослави Березюк, Марини Гоменюк (група ХЕ-4-11). Згодом до них приєднався їх однокурсник Денис Крисанов, який навчається паралельно у Литві, і який, в свою чергу, говорив про міждисциплінарні зв’язки харчових технологій.

Розмовний студентський форум є важливою частиною у розвитку та удосконаленні професійно-орієтованої комунікативної компетенції, вмінь та навичок ведення полілогу англійською мовою на професійну тематику.

Опублікований: 15-12-2023
Читайте також:
Другокурсники підсумовують навчання в онлайн-форматі

Нова реальність змусила всіх перейти на навчання онлайн. Дистанційна освіта є найбільш гнучкою та доступною для багатьох бажаючих отримати знання.  Але, на жаль, таке навчання підходить не для всіх спеціальностей. Ви не станете висококваліфікованим біотехнологом, лікарем чи хіміком, навчаючись онлайн. Для 100% засвоєння таких надскладних і престиж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники підсумовують навчання в онлайн-форматі 28 грудня 2020

Технології харчових концентратів з гостьовою лекторкою

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція з дисципліни «Технології харчових концентратів» для здобувачів освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія», спеціальності 181 «Харчові технології», яку прочитала заступниця генерального директора з питань якості, безпеки харчової продукції та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технології харчових концентратів з гостьовою лекторкою 25 листопада 2024

Профорієнтаційний марафон команди Приймальної комісії НУХТ у м. Бориспіль триває!

4 березня 2024 року представники Приймальної комісії НУХТ – відповідальна секретарка, в.о. завідувача кафедри процесів і апаратів харчових виробництв Юлія Запорожець і член приймальної комісії, уповноважена особа консультаційного центру абітурієнтів, асистент кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський продовжили профорієнтаційний марафон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний марафон команди Приймальної комісії НУХТ у м. Бориспіль триває! 05 березня 2024

Наукові консультації наших викладачів-біотехнологів для учнів-членів Малої академії наук тривають

Профорієнтаційний сектор кафедри біотехнології і мікробіології та факультету біотехнології та екологічного контролю  активно спілкуються з перспективними школярами та їх педагогами, і в ході таких діалогів частіше за все народжуються ідеї для проведення наукових досліджень із залученням допитливих і професійноспрямованих старшокласників. Цього раз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові консультації наших викладачів-біотехнологів для учнів-членів Малої академії наук тривають 28 грудня 2021