Н У Х Т

Четвертокурсники удосконалюють навички ведення полілогу на професійну тематику англійською мовою

15 грудня 2023

Четвертокурсники удосконалюють навички ведення полілогу на професійну тематику англійською мовою

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбувся розмовний студентський форум «Food for the future-Food safety-National security».

Здобувачі 4 курсу груп ХЕ-4-11, МО-4-3, ТЖ-4-4, МЯ=4-1, ТХ-4-5 Навчально-наукового інституту харчових технологій під керівництвом старшої викладачки кафедри Людмили Юрчук презентували різноманітні оригінальні інформаційні фото та відеоматеріали за темою форуму.

Учасники заходу зазнали, що однією з найважливіших складових національної безпеки держави є забезпечення населення високоякісними та безпечними харчовими продуктами, що на сьогодні це є одним із головних завдань виробників харчової продукції.

Здобувачі говорили виключно англійською мовою про удосконалення технологічних процесів і розроблення інноваційних технологій перероблення сировини, виробництва та зберігання харчових продуктів, про нанотехнології у харчовому виробництві, про безпеку харчових продуктів, як складової національної безпеки.

Найбільш цікавими були виступи Валерії Горкун, Олексія Оленича (група ТЖ-4-4); Тетяни Бальчугової, Вікторії Гайдачук (група МО-4-3); Назара Калініна, Андрія Лініченка (група МЯ-4-1); Максима Тищенка, Мирослави Березюк, Марини Гоменюк (група ХЕ-4-11). Згодом до них приєднався їх однокурсник Денис Крисанов, який навчається паралельно у Литві, і який, в свою чергу, говорив про міждисциплінарні зв’язки харчових технологій.

Розмовний студентський форум є важливою частиною у розвитку та удосконаленні професійно-орієтованої комунікативної компетенції, вмінь та навичок ведення полілогу англійською мовою на професійну тематику.

Опублікований: 15-12-2023
Читайте також:
На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершились захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершились захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів, де у засіданні ДЕК брали участь співробітники кафедри, професори Віталій Прибильський і Валентина Кошова, доцент Роман Мукоїд. Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри Анатолій Куц, секретар екзаменаційної комісії – Людмила Бондаре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершились захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів 19 червня 2018

Атестаційний екзамен – успішний фініш здобувачів освітньо-професійної програми «Технології харчування»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся успішний атестаційний екзамен здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування». Здобувачі-технологи продемонстрували свої знання з профільних дисциплін і, незважаючи на онлайн-формат, підтверд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Атестаційний екзамен – успішний фініш здобувачів освітньо-професійної програми «Технології харчування» 21 червня 2022

Подорож профорієнтаційного десанту до самого серця столиці

Зовсім нещодавно профорієнтаційний десант кафедри біотехнології і мікробіології (БТМ) наніс ніщивний удар у самісіньке серце міста Києва, завітавши до середньої загальноосвітньої школи №78. «Навідником» у цій операції виступала к.т.н., доцент Аліна Сірик, котра і була ініціатором даної зустрічі. Вірними представниками Національного університету хар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подорож профорієнтаційного десанту до самого серця столиці 01 березня 2019

ERASMUS+ дарує широкі можливості: стажування викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів у Польщі

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анастасія Шевченко пройшла стажування за програмою академічної мобільності викладачів ERASMUS+ в Uniwersytet Rzeszowski (м. Жешув, Польща). Метою академічної мобільності був обмін досвідом щодо методів викладання, питань інтернаціоналізації вищої освіти та культурної інтеграції на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ERASMUS+ дарує широкі можливості: стажування викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів у Польщі 28 грудня 2023