Н У Х Т

Нові вектори академічного співробітництва

02 червня 2022

Нові вектори академічного співробітництва

Днями гарантка освітньої програми «Хімічна технологія» спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія», доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Олена Подобій долучилася до роботи круглого столу, ініційованого деканкою факультету біотехнології та екологічного контролю Наталією Грегірчак, що перебувала з робочим візитом у НУ «Львівська політехніка». Із метою розширення напрямів академічної співпраці наші фахівчині (одна – онлайн, друга – наживо) поспілкувалися з представниками спорідненого професійного спрямування – завідувачем кафедри органічної хімії, д.х.н., професором Володимиром Дончаком і доцентом цієї ж кафедри, к.х.н. Юрієм Панченком.

За час роботи круглого столу обговорили форми та напрями подальшої співпраці між кафедрами та закладами освіти. Зокрема, зосередили увагу на питаннях внутрішньої академічної мобільності здобувачів, організації проходження стажування викладачів, проходження практичної підготовки здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» та освітнього ступеня «магістр», організації та проведенні гостьових лекцій викладачів і стейкхолдерів, підготовці наукових робіт здобувачів.

Для організації внутрішньої академічної мобільності здобувачів обговорили перелік вибіркових дисциплін, які можуть бути запропоновані здобувачам 3 і 4 курсів  спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» за програмами мобільності. 

Опублікований: 02-06-2022
Читайте також:
8 Березня на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

До свята 8 Березня наставниці академічних груп, доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Бондаренко, Анна Грищенко, Лариса Михонік та Олена Кохан провели тематичний захід. Під час онлайн-зустрічей зі студентами розглянули історію його виникнення, традиції святкування в різних країнах та як вони змінювалися з роками....

ЧИТАТИ ДАЛІ

8 Березня на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 09 березня 2021

Медичний туризм в Україні обговорювали наші фахівці з колегами з професійних об’єднань

25 квітня 2020 року доценти кафедри туристичного та готельного бізнесу Віктор Тринчук і Тетяна Мірзодаєва взяли участь в онлайн-зустрічі з головою Global Healthcare Travel Council і президенткою Української Асоціації Медичного Туризму, лікаркою  Віолеттою Янишевською та виконавчою директоркою Асоціації Індустрії Гостинності України, PhD в економіці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Медичний туризм в Україні обговорювали наші фахівці з колегами з професійних об’єднань 27 квітня 2020

На кафедру біотехнології продуктів бродіння і виноробства завітали випускники 2013 року випуску

На кафедру біотехнології продуктів бродіння і виноробства завітали випускники 2013 року випуску Тетяна Роман, Ольга Дацюк, Оксана Добровольська та ін. Приємно, що випускники дякували за хорошу освіту, надану можливість використовувати технологічні знання у своїй фаховій діяльності. Також староста Тетяна Роман зазначила, що велика цінність – друзі,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедру біотехнології продуктів бродіння і виноробства завітали випускники 2013 року випуску 30 травня 2018

EcoEurope та історії, що надихають: зустріч з американцем Джеффом Бйорком

Учасники англомовного розмовного клубу EcoEurope, що реалізується в НУХТ в рамках проєкту Жан Моне Кафедра програми Еразмус+ з Ефективного екоменеджменту та екокомунікації у ЄС, мали унікальну можливість поспілкуватися з особливим гостем. На запрошення професора Ігоря Якименка, який координує роботу клубу, до зустрічі доєднався Джефф Бйорк – профес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

EcoEurope та історії, що надихають: зустріч з американцем Джеффом Бйорком 07 квітня 2025