Н У Х Т

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства проаналізували результати локального моніторингу магістерської освітньої програми

03 лютого 2023

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства проаналізували результати локального моніторингу магістерської освітньої програми

2 лютого 2023 року на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося чергове розширене засідання кафедри і робочої групи освітньо-професійної програми підготовки магістрів «Технології продуктів бродіння і виноробства». До складу робочої групи увійшли завідувач кафедри Анатолій Куц, в.о. директора УкрНДІспиртбіопрод Володимир Ковальчук, професорка кафедри Марина Білько, доцентка кафедри Світлана Олійник.

Учасники зустрічі розглянули низку важливих питань, і зокрема, підсумки локального моніторингу магістерської освітньо-професійної програми «Технології продуктів бродіння і виноробства».

Гарант програми, професор Віталій Прибильський роз’яснив певні можливі зміни освітньої програми, пов’язані зі змінами у стандартах освіти зі спеціальності, а також розповів про зміни у вибірковій частині освітніх компонент. Присутні активно долучилися до обговорення та висловили свої побажання з метою покращення освітньої програми для якісної фахової підготовки здобувачів вищої освіти.

Вагому і плідну підтримку висловив зацікавлений у якості підготовки фахівців галузі стейхолдер, в.о. директора УкрНДІспиртбіопрод, к.т.н., старший науковий співробітник, завідувач відділу технологій напоїв Володимир Ковальчук.

Також на засіданні кафедри виступив її завідувач Анатолій Куц, який також є членом робочих груп освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» і освітньо-наукової програми «Харчові технології» на здобуття наукового ступеня «доктор філософії». Завершуючи онлайн-засідання, він наголосив на необхідності активної співпраці з фахівцями галузі та звернув увагу присутніх на проведення тотальної інформаційної роботи, спрямованої на забезпеченні якості освітньої діяльності і якості освіти, їх відповідності національним ліцензійним умовам надання освітніх послуг, європейським і міжнародним освітнім стандартам.

Використання технологій моніторингу та оцінювання задоволеності замовників освітніх послуг і ключових стейкхолдерів допомагає забезпечити якість підвищення кваліфікації фахівців і досягти конкурентних переваг на ринку освітніх послуг.

Опублікований: 03-02-2023
Читайте також:
Наша магістрантка – учасниця освітньо-грантової програми «Початок» від Дія. Бізнес

Магістрантка спеціальності «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко представила свою бізнес-ідею яку планує розвивати, успішно подолала етап відбору і стала учасницею проєкту «Початок» від Дія. Бізнес. Освітньо-грантову програму «Початок» мережа центрів підтримки підприємців Дія....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наша магістрантка – учасниця освітньо-грантової програми «Початок» від Дія. Бізнес 08 грудня 2023

Провідні позиції у рейтингу Webometrics займає веб-ресурс університету

Webometrics опублікував рейтинг університетів світу Ranking Web of Universities станом на січень 2019 року. Всього до рейтингу з понад 24 тисяч закладів вищої освіти світу потрапили 323 українських університети. Приємно, що наш університет продовжує займати провідні позиції у цьому рейтингу, й посів 31 місце серед українських вишів і 4929 місце се...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Провідні позиції у рейтингу Webometrics займає веб-ресурс університету 05 лютого 2019

Першокурсники-есперти поспілкувалися з гаранткою та членами проєктної групи освітньо-професійної програми

12 вересня 2023 року відбулася зустріч гарантки та членів проєктної групи освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, доценток Світлани Усатюк, Оксани Петруші та Оксани Мельник зі здобувачами першого курсу для ознайомлення їх з освітньо-професійною програмою, за ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники-есперти поспілкувалися з гаранткою та членами проєктної групи освітньо-професійної програми 13 вересня 2023

Сучасні підходи до викладання опановують наші викладачі

Доцентки кафедри екології та екоменеджменту Оксана Ничик, Наталія Бублієнко та Ольга Тогачинська взяли участь у підвищенні кваліфікації на тему «Інноваційне викладання: від дизайн-мислення до штучного інтелекту» від ГО «Прогресильні» – знаного в Україні об'єднання освітян, студентів і публічних управлінців. Лекції на теми «Дизайн-мислення для осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні підходи до викладання опановують наші викладачі 10 грудня 2024