Н У Х Т

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства проаналізували результати локального моніторингу магістерської освітньої програми

03 лютого 2023

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства проаналізували результати локального моніторингу магістерської освітньої програми

2 лютого 2023 року на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося чергове розширене засідання кафедри і робочої групи освітньо-професійної програми підготовки магістрів «Технології продуктів бродіння і виноробства». До складу робочої групи увійшли завідувач кафедри Анатолій Куц, в.о. директора УкрНДІспиртбіопрод Володимир Ковальчук, професорка кафедри Марина Білько, доцентка кафедри Світлана Олійник.

Учасники зустрічі розглянули низку важливих питань, і зокрема, підсумки локального моніторингу магістерської освітньо-професійної програми «Технології продуктів бродіння і виноробства».

Гарант програми, професор Віталій Прибильський роз’яснив певні можливі зміни освітньої програми, пов’язані зі змінами у стандартах освіти зі спеціальності, а також розповів про зміни у вибірковій частині освітніх компонент. Присутні активно долучилися до обговорення та висловили свої побажання з метою покращення освітньої програми для якісної фахової підготовки здобувачів вищої освіти.

Вагому і плідну підтримку висловив зацікавлений у якості підготовки фахівців галузі стейхолдер, в.о. директора УкрНДІспиртбіопрод, к.т.н., старший науковий співробітник, завідувач відділу технологій напоїв Володимир Ковальчук.

Також на засіданні кафедри виступив її завідувач Анатолій Куц, який також є членом робочих груп освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» і освітньо-наукової програми «Харчові технології» на здобуття наукового ступеня «доктор філософії». Завершуючи онлайн-засідання, він наголосив на необхідності активної співпраці з фахівцями галузі та звернув увагу присутніх на проведення тотальної інформаційної роботи, спрямованої на забезпеченні якості освітньої діяльності і якості освіти, їх відповідності національним ліцензійним умовам надання освітніх послуг, європейським і міжнародним освітнім стандартам.

Використання технологій моніторингу та оцінювання задоволеності замовників освітніх послуг і ключових стейкхолдерів допомагає забезпечити якість підвищення кваліфікації фахівців і досягти конкурентних переваг на ринку освітніх послуг.

Опублікований: 03-02-2023
Читайте також:
Плідна зустріч магістрів-першокурсників з розробницями освітньої програми

Здобувачі першого курсу освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» зустрілися з гаранткою програми Наталією Ющенко і розробницями програми Наталією Фроловою та Іриною Силкою. Під час зустрічі обговорювались організаційні питання навчаль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна зустріч магістрів-першокурсників з розробницями освітньої програми 18 вересня 2023

Підручник авторства наших викладачів – переможець Всеукраїнського конкурсу наукових і навчальних видань

З вересня по грудень 2021 року з метою популяризації наукових і методичних розробок для освітнього процесу в українських ЗВО, що відповідають стандартам вищої освіти, сприяють створенню нових знань, здобуттю студентами якісної вищої освіти та поширенню в академічному середовищі передових практик у навчанні, викладанні та науці проводився Всеукраїнс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підручник авторства наших викладачів – переможець Всеукраїнського конкурсу наукових і навчальних видань 12 січня 2022

Про вступ до НУХТ на скорочений термін навчання дізналися випускники Кам’янець-Подільського фахового коледжу

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш зустрілася зі здобувачами групи 641 відокремленого структурного підрозділу «Кам’янець-Подільський фаховий коледж харчової промисловості НУХТ», які навчалися за освітньо-професійною програмою 181 «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових конце...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про вступ до НУХТ на скорочений термін навчання дізналися випускники Кам’янець-Подільського фахового коледжу 28 червня 2022

До креативних проектів Всеукраїнського форуму долучилися студенти Кам’янець-Подільського коледжу НУХТ

13-14 вересня в місті Кам’янці-Подільському відбувся Всеукраїнський форум «Молодіжні сходини в Кам’янець-Подільській фортеці». Форум об’єднав ініціативну молодь із усіх куточків України, відкриту до нових знайомств, позитивних вражень, емоцій та сучасних ідей. Студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ долучилися до форум...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До креативних проектів Всеукраїнського форуму долучилися студенти Кам’янець-Подільського коледжу НУХТ 16 вересня 2019