Н У Х Т

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства проаналізували результати локального моніторингу магістерської освітньої програми

03 лютого 2023

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства проаналізували результати локального моніторингу магістерської освітньої програми

2 лютого 2023 року на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося чергове розширене засідання кафедри і робочої групи освітньо-професійної програми підготовки магістрів «Технології продуктів бродіння і виноробства». До складу робочої групи увійшли завідувач кафедри Анатолій Куц, в.о. директора УкрНДІспиртбіопрод Володимир Ковальчук, професорка кафедри Марина Білько, доцентка кафедри Світлана Олійник.

Учасники зустрічі розглянули низку важливих питань, і зокрема, підсумки локального моніторингу магістерської освітньо-професійної програми «Технології продуктів бродіння і виноробства».

Гарант програми, професор Віталій Прибильський роз’яснив певні можливі зміни освітньої програми, пов’язані зі змінами у стандартах освіти зі спеціальності, а також розповів про зміни у вибірковій частині освітніх компонент. Присутні активно долучилися до обговорення та висловили свої побажання з метою покращення освітньої програми для якісної фахової підготовки здобувачів вищої освіти.

Вагому і плідну підтримку висловив зацікавлений у якості підготовки фахівців галузі стейхолдер, в.о. директора УкрНДІспиртбіопрод, к.т.н., старший науковий співробітник, завідувач відділу технологій напоїв Володимир Ковальчук.

Також на засіданні кафедри виступив її завідувач Анатолій Куц, який також є членом робочих груп освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» і освітньо-наукової програми «Харчові технології» на здобуття наукового ступеня «доктор філософії». Завершуючи онлайн-засідання, він наголосив на необхідності активної співпраці з фахівцями галузі та звернув увагу присутніх на проведення тотальної інформаційної роботи, спрямованої на забезпеченні якості освітньої діяльності і якості освіти, їх відповідності національним ліцензійним умовам надання освітніх послуг, європейським і міжнародним освітнім стандартам.

Використання технологій моніторингу та оцінювання задоволеності замовників освітніх послуг і ключових стейкхолдерів допомагає забезпечити якість підвищення кваліфікації фахівців і досягти конкурентних переваг на ринку освітніх послуг.

Опублікований: 03-02-2023
Читайте також:
Нові можливості для майбутніх біотехнологів: BTU BioTech Day

Співпраця з потенційними роботодавцями є надзвичайно важливою для підготовки фахівців. Це допомагає студентам не лише здобути цінні практичні навички, але й отримати реальні уявлення про майбутню професію. Одним із таких важливих заходів став проєкт BTU BioTech Day, у якому наші магістранти-біотехнологи вибороли право взяти участь. Учасників проєк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові можливості для майбутніх біотехнологів: BTU BioTech Day 27 травня 2024

Хакатон, як мотивація самореалізації студентів спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

В університеті відбулася зустріч студентів-бакалаврів спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» з ментором-представником компанії «Миронівський хлібопродукт». Предметом зустрічі став розгляд можливої участі студентів старших курсів, що навчаються за спеціальністю «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хакатон, як мотивація самореалізації студентів спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» 12 вересня 2019

Технологія французького круасану: ще одна «смачна» лабораторна робота на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Здобувачі освітнього ступеню «Магістр» освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» у межах дисципліни «Світові технології борошняних та кондитерських виробів» продовжують опановувати в домашніх умовах технології хлібобулочних і кондитерських виробів інших країн. Виконуючи лабораторну роботу «Техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технологія французького круасану: ще одна «смачна» лабораторна робота на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 05 травня 2020

Першокурсники ознайомлюються з історією НУХТ

Традиційно на початку навчального року першокурсники різних факультетів та інститутів університету разом із викладачами кафедри гуманітарних дисциплін активно відвідують Музей історії НУХТ. Низку цікавих і змістовних екскурсій цього року проводить для них фахівець Музею Віктор Поденко. Здобувачів вразили маловідомі факти історії заснування універ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники ознайомлюються з історією НУХТ 11 вересня 2024