Н У Х Т

Заочники пригадують норми академічної доброчесності

04 грудня 2024

Заочники пригадують норми академічної доброчесності

На кафедрі готельно-ресторанної справи вже доброю академічною традицією стало проведення щорічної зустрічі з бакалаврами випускного курсу заочної форми освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» щодо дотримання академічної доброчесності, зокрема під час написання кваліфікаційної роботи.

Гарантка освітньої програми, декантеса факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка Віта Цирульнікова ознайомила здобувачів освіти з основною нормативною документацією: Кодексом академічної етики, Положенням про забезпечення академічної доброчесності у НУХТ, Регламентом перевірки на академічний плагіат кваліфікаційних робіт здобувачів освіти, рукописів дисертацій та монографій, рукописів статей, поданих до публікування у періодичних наукових виданнях, у НУХТ, вимоги яких є обов’язковими до виконання всіма учасникам освітнього процесу, та з наслідками порушення академічної доброчесності.

Відповідальний за написання кваліфікаційних робіт, доцент Олександр Люлька проінформував здобувачів про процедуру перевірки кваліфікаційної роботи на академічний плагіат програмою Strikeplagiarism та значення показників оцінювання унікальності кваліфікаційної роботи, надав рекомендації щодо подальших дій після першої перевірки.

Впевнені, здобувачі освіти усвідомили важливість дотримання академічної доброчесності в освітньому процесі!

Серед стратегічних пріоритетів випускової кафедри – системна робота зі здобувачами освіти випускного курсу заочної форми для мотивування продовження навчання в магістратурі. Тож учасники зустрічі також дізналися про особливості вступу і важливість здобуття другого (магістерського) рівня освіти за освітньо-професійною програмою «Готельна і ресторанна справа» від завідувачки кафедри Лариси Шаран і гарантки освітньої програми Віти Цирульнікової.

Тримаємо курс на завершення навчання за бакалаврським рівнем і вступ на магістерський рівень! Викладачі кафедри бажають здобувачам вищої освіти успіхів у підготовці кваліфікаційних робіт.

Здобуваємо вищу освіти у рідній країні! Все буде Україна!

Опублікований: 04-12-2024
Читайте також:
Визначати якість олій навчилися студенти-скороченики кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Тетяна Роман провела відкрите лабораторне заняття «Методи визначення показників якості жирів та олії» з дисципліни «Загальні технології харчової промисловості» для студентів першого скороченого курсу навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології». На заняття завітали заступник дек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначати якість олій навчилися студенти-скороченики кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 18 березня 2019

Гостьова лекція «Як побудувати успішний маркетинг у турагенції»

12 жовтня 2023 року на кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулася гостьова лекція. Очільниця  відділу маркетингу мережі турагенцій ХО Інна Маркова розповіла здобувачам спеціальності 242 «Туризм і рекреація» та викладачам кафедри про особливості побудови успішного маркетингу у турагенції. Мережа агенцій ХО наразі об’єднує 225 офісів по вс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція «Як побудувати успішний маркетинг у турагенції» 13 жовтня 2023

Зимова зустріч: відбувся День відкритих дверей НУХТ

25 січня старшокласники, студенти коледжів і технікумів та їх батьки могли отримати відповіді на хвилюючі питання стосовно отримання вищої освіти, завітавши до нашого університету на День відкритих дверей. Щоб допомогти молоді зробити по-справжньому свідомий і зважений вибір майбутнього, колективи навчально-наукових інститутів, факультетів і студе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зимова зустріч: відбувся День відкритих дверей НУХТ 25 січня 2020

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів розпочата підготовка магістрів за новою освітньою програмою

3 вересня 2018 р. на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів вперше розпочато навчання студентів освітнього ступеню «Магістр» за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів». Із особливостями органічного виробництва в Україні та світі студентів ознайомили спеціальний гість – виконавчий директор Федерації органі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів розпочата підготовка магістрів за новою освітньою програмою 04 вересня 2018