Н У Х Т

Заочники пригадують норми академічної доброчесності

04 грудня 2024

Заочники пригадують норми академічної доброчесності

На кафедрі готельно-ресторанної справи вже доброю академічною традицією стало проведення щорічної зустрічі з бакалаврами випускного курсу заочної форми освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» щодо дотримання академічної доброчесності, зокрема під час написання кваліфікаційної роботи.

Гарантка освітньої програми, декантеса факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка Віта Цирульнікова ознайомила здобувачів освіти з основною нормативною документацією: Кодексом академічної етики, Положенням про забезпечення академічної доброчесності у НУХТ, Регламентом перевірки на академічний плагіат кваліфікаційних робіт здобувачів освіти, рукописів дисертацій та монографій, рукописів статей, поданих до публікування у періодичних наукових виданнях, у НУХТ, вимоги яких є обов’язковими до виконання всіма учасникам освітнього процесу, та з наслідками порушення академічної доброчесності.

Відповідальний за написання кваліфікаційних робіт, доцент Олександр Люлька проінформував здобувачів про процедуру перевірки кваліфікаційної роботи на академічний плагіат програмою Strikeplagiarism та значення показників оцінювання унікальності кваліфікаційної роботи, надав рекомендації щодо подальших дій після першої перевірки.

Впевнені, здобувачі освіти усвідомили важливість дотримання академічної доброчесності в освітньому процесі!

Серед стратегічних пріоритетів випускової кафедри – системна робота зі здобувачами освіти випускного курсу заочної форми для мотивування продовження навчання в магістратурі. Тож учасники зустрічі також дізналися про особливості вступу і важливість здобуття другого (магістерського) рівня освіти за освітньо-професійною програмою «Готельна і ресторанна справа» від завідувачки кафедри Лариси Шаран і гарантки освітньої програми Віти Цирульнікової.

Тримаємо курс на завершення навчання за бакалаврським рівнем і вступ на магістерський рівень! Викладачі кафедри бажають здобувачам вищої освіти успіхів у підготовці кваліфікаційних робіт.

Здобуваємо вищу освіти у рідній країні! Все буде Україна!

Опублікований: 04-12-2024
Читайте також:
Здобувачки спеціальності «Туризм» долучилися до організації і проведення церемонії нагородження переможців премії «СІЛЬ»

28 листопада відбулася урочиста церемонія нагородження переможців ІХ Національної ресторанної премії «СІЛЬ» 2021. Нагородження ресторанних закладів знаком якості є результатом піврічної роботи експертного журі. На церемонії нагородження премії ведучому допомагала наша здобувачка 2 курсу спеціальності «Туризм» Регіна Гостенко, яка працює в компанії...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачки спеціальності «Туризм» долучилися до організації і проведення церемонії нагородження переможців премії «СІЛЬ» 30 листопада 2021

Майбутні фахівці з експертизи харчових продуктів – активні учасники диктанту національної єдності 2022!

9 листопада, у День української писемності та мови, відбувся традиційний диктант національної єдності. Диктант мав назву «Твій дім», його авторка – українська письменниця та режисерка Ірина Цілик, читала текст народна артистка, Герой України Ада Роговцева. Цей диктант пройшов у знак єдності нашого незламного народу, його писали не тільки українці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні фахівці з експертизи харчових продуктів – активні учасники диктанту національної єдності 2022! 10 листопада 2022

Шевченківські читання іноземними мовами відбулися у студентському клубі університету

Традиційно у березні по всій Україні проходять Шевченківські читання. Таке ж свято відбулося у студентському клубі за темою «Творчість Т.Г. Шевченка у перекладах». В організації і проведенні цієї події брали участь колектив кафедри іноземних мов професійного спрямування факультету готельно-ресторанного т а туристичного бізнесу та студенти І-V курсі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шевченківські читання іноземними мовами відбулися у студентському клубі університету 15 березня 2018

Студенти складають залік із переддипломної практики

Завершальним етапом практичного навчання в Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості нашого університету для студентів спеціальності «Виробництво харчової продукції» (041 і 042 групи) став залік із переддипломної практики. Студенти поділилися своїми враженнями і здобутим досвідом роботи в закладах ресторанного господарства міста і обла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти складають залік із переддипломної практики 24 січня 2017