Н У Х Т

Міжнародна практика студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у Болгарії

11 вересня 2018

Міжнародна практика студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у Болгарії

Студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» проходять практичну підготовку у кращих 5-зіркових готельних підприємствах морського узбережжя Болгарії.

Практична підготовка є важливою компонентою професійної освіти фахівців із готельно-ресторанної справи, а закордонна практика сприяє успішному працевлаштуванню випускників.

Головним завданням виробничої практики для студентів 4 курсу кафедри готельно-ресторанної справи є практична діяльність у закладах ресторанного господарства при курортних готелях Болгарії, під час якої вони ознайомлюються зі структурою підприємств, організацією послуг харчування і виробничих процесів, а також функціональними обов’язками працівників.

Це дозволить нашим студентам закріпити та поглибити теоретичні знання з організації та технології обслуговування у готельних підприємствах відповідно до міжнародних стандартів, ознайомитися з інноваційними технологіями готельно-ресторанного бізнесу та вдосконалити рівень володіння іноземними мовами.

Тепер студенти кафедри готельно-ресторанної справи мають чудову нагоду поєднати практичну підготовку у кращих туристичних дестинаціях морського узбережжя Болгарії зі знайомством із культурою цієї країни.

Опублікований: 11-09-2018
Читайте також:
Зима – не перешкода профорієнтаційному марафону!

Напередодні чергового Дня відкритих дверей НУХТ, що відбудеться 29 січня, доцентка кафедри біотехнології і мікробіології (БТМ) Світлана Тетеріна організувала зустріч зі старшокласниками НВК «Гімназія ЗОШ І-ІІІ ступенів» і Згурівської ЗОШ І-ІІІ ступенів у форматі Zoom-конференції. Профорієнтаційна команда на чолі з деканкою факультету біотехнології...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зима – не перешкода профорієнтаційному марафону! 24 січня 2022

Мандрівка школярів у світ еритроцитів

Для когось канікули – час, коли життя – суцільне свято: можна відпочивати і ні про що важливе не думати. Але серед сучасних школярів багато й тих, хто навіть у цю пору намагається поєднати щось на перший погляд непоєднуване: розваги і навчання. Тож викладачі і студенти кафедри біотехнології і мікробіології підготували серію цікавих і пізнавальних м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мандрівка школярів у світ еритроцитів 06 листопада 2018

У дзеркалі бази Scopus: індекс Гірша науковців університету невпинно зростає

Однією з найпотужніших наукометричних баз є бібліографічна і реферативна база даних SciVerse Scopus, що є інструментом для відстеження цитованості наукових статей, які публікуються навчальним закладом або його співробітниками. База даних Scopus постійно індексує понад 20 тисяч наукових журналів та сотні книжкових серій. На підставі періодичного на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У дзеркалі бази Scopus: індекс Гірша науковців університету невпинно зростає 02 серпня 2019

Здобувачі третього курсу кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства знайомляться з технологіями

Харчовий технолог повинен мати не тільки теоретичні знання, а і побачити виробництво різних типів продуктів на практиці. Таку можливість отримали здобувачі групи ТБ-3-8 разом із доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Романом Мукоїдом. Майбутні фахівці відвідали підприємство по виробництву комбучі «Еat easy», яке знаходиться...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі третього курсу кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства знайомляться з технологіями 23 вересня 2022