Н У Х Т

Майбутні доктори філософії демонструють майстерність у викладанні

24 квітня 2025

Майбутні доктори філософії демонструють майстерність у викладанні

Здобувач освітньо-науковогого ступеня «доктор філософії» на кафедрі експертизи харчових продуктів Євген Ковнір успішно демонструє свій досвід і навички під час педагогічної практики, зокрема при викладанні дисципліни «Основи методології Lean Six Sigma» для здобувачів-магістрантів міждисциплінарної освітньо-наукової програми «LEAN-виробництво харчової продукції».

Наочні презентації дозволяють краще сприймати навчальний матеріал, а особистий досвід Євгена Ковніра підвищує залученість до процесу навчання, приймання рішення для проблемних питань, аналізування результатів і застосування у майбутньому інструментів Lean Six Sigma на практиці.

Замість традиційних практичних занять Євген Ковнір провів інтерактивних гру, що дозволило здобувач глибше зрозуміти та засвоїти складні концепції методології DMAIС (Lean Six Sigma) та підвищило інтерес до вивчення дисципліни. Здобувачі були досить активними й вмотивованими. Вони високо оцінили такий підхід, зваживши на його ефективність і захопливість.

Керівництво кафедри відзначило значний внесок Євгена Ковніра у підвищення якості навчання та його прагнення до застосування новітніх методик. Цей успішний досвід може стати прикладом для подальшого впровадження ігрових методів у викладанні інших дисциплін, сприяючи підвищенню ефективності навчального процесу та розвитку практичних навичок здобувачів освіти.

Опублікований: 24-04-2025
Читайте також:
Уміння вирішувати практичні та інженерні питання підтвердили бакалаври кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів денної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія». Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри, професор Василь Пасічний. До складу ЕК увійшл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уміння вирішувати практичні та інженерні питання підтвердили бакалаври кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 17 червня 2020

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів ознайомилися з можливостями й викликами генеративного ШІ в освіті

12 грудня викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів прослухали лекцію професора Інституту освіти Відкритого університету Великобританії Майка Шарплза на тему «Генеративний штучний інтелект і освіта: можливості та виклики». Лекція привернула значну увагу, оскільки питання використання штучного інтелекту (ШІ) в освіті стають дедалі актуальні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів ознайомилися з можливостями й викликами генеративного ШІ в освіті 13 грудня 2024

Перемога у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт «Органічне виробництво – перспективи для молоді»

Початок останнього місяця весни 2024 року приніс вагомий здобуток до скарбнички освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів». 1 травня 2024 року відбувся щорічний студентський форум «Органічне агровиробництво: майбутнє для молоді», організований Державною установою «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перемога у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт «Органічне виробництво – перспективи для молоді» 13 травня 2024

Практична підготовка – триває

Тривають виробнича, технологічна та переддипломна практики здобувачів освіти нашого університету. Майбутні фахівці закріплюють на виробництвах теоретичні знання й практичні навички, отримані в університеті. Традиційно базами практик є провідні профільні підприємства й компанії. Зокрема, студенти, які вивчають інжиніринг поліграфічних і пакувальни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практична підготовка – триває 28 січня 2022