Н У Х Т

Професійна орієнтація від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу у Сумському фаховому коледжі НУХТ

01 грудня 2021

Професійна орієнтація від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу у Сумському фаховому коледжі НУХТ

Освітньо-профорієнтаційні зустрічі колективу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу зі здобувачами відокремлених структурних підрозділів НУХТ тривають. Нова зупинка в онлайні – Сумський фаховий коледж НУХТ.

На відеозв’язку – активні здобувачі освітніх програм «Виробництво харчової продукції» та «Ресторанне обслуговування». Профорієнтаційна команда факультету – доцентка Віра Зуйко, асистенти Артем Ущаповський та Ольга Дулька. Гостьова спікерка з колегами обговорили зі здобувачами навчального закладу глобальні та актуальні тренди у сфері гостинності, подискутували про ті тенденції, які є очікуваними у ресторанному бізнесі найближчим часом, а також згадали ті заклади ресторанного бізнесу, які вигідно і неординарно представляють Суми та Сумщину. Приємно було згадати про успішних представників ресторанної сфери, що є одночасно випускниками Сумського фахового коледжу на факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, якими викладачі безупинно пишаються.

Також важливим питанням зустрічі було обговорення особливостей підготовки до вступу до університету для здобуття бакалаврського рівня вищої освіти за спеціальностями факультету. Всі можливі варіанти підготовки до успішного складання ЗНО та фахового вступного іспиту були запропоновані майбутнім вступникам.

Незважаючи на відстань і онлайн-формат, тепла атмосфера, активність і позитивний настрій слухачів і колег нівелювали дистанцію.

Профкоманда факультету висловлює подяку колективу коледжу та особисто Людмилі Черниш за сприяння в організації зустрічі, а здобувачів чекає у сім’ї факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Опублікований: 01-12-2021
Читайте також:
Держенергоефективності закликає заклади вищої освіти створювати комісії для професійної атестації енергоаудиторів

Держенергоефективності закликає заклади вищої освіти створювати комісії для професійної атестації енергоаудиторів, які зможуть отримати право проводити сертифікацію енергоефективності будівель та обстеження інженерних систем. Це передбачено Законом України «Про енергетичну ефективність будівель», який розроблений Держенергоефективності та прийняти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Держенергоефективності закликає заклади вищої освіти створювати комісії для професійної атестації енергоаудиторів 13 серпня 2018

Здобувачки ступеня доктора філософії кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відзвітували про результати роботи

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся науковий семінар, на якому заслухали звіти аспірантів щодо результатів виконання дисертаційних робіт. До загального обговорення були представлені доповіді здобувачок наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології» Альони Очеретної «Удосконалення способ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачки ступеня доктора філософії кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відзвітували про результати роботи 04 вересня 2023

Інтернет-конференція з автоматизації – основа відкриття нових горизонтів у науці

26 листопада 2020 р. на базі кафедр автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління (АКТСУ) та інформаційних систем нашого університету за участі Національного університету біоресурсів і природокористування України та Warsaw University of Life Sciences відбулася VІІ Міжнародна науково-технічна Internet-конференція «Сучасні методи, інформ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтернет-конференція з автоматизації – основа відкриття нових горизонтів у науці 30 листопада 2020

Майстерність лектора на відкритому занятті продемонструвала завідувачка кафедри фізики

На кафедрі фізики відбулося відкрите заняття завідувачки кафедри Світлани Літвинчук, яка прочитала лекцію «Геометрична та хвильова оптика» з навчальної дисципліни «Фізика для харчових технологій». Лекція відбулася у режимі відеоконференції, що дозволило дистанційно зібрати здобувачів першого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстерність лектора на відкритому занятті продемонструвала завідувачка кафедри фізики 03 квітня 2023