Н У Х Т

З Днем захисника України!

11 жовтня 2019

З Днем захисника України!

vitania

Опублікований: 11-10-2019
Читайте також:
Гостьова лекція від випускника

Магістранти освітньої програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» (спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія») прослухали гостьову лекцію на тему «Сучасне виробництво біоетанолу в Україні», яку прочитав провідний фахівець із проєктування біоетанольних підприємств, випускник кафедри біотехнології і мікробіології 2018 року Євгеній Вов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від випускника 26 травня 2025

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів впритул наблизилася до здобуття ступеня доктора наук

У рамках розширеного засідання кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування утворення складних пінних і драглеподібних структур кондитерських виробів з пониженим вмістом цукрів і енергетичної цінності» доцента Юлії Камбулової (науковий консультант – професор Антоне...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів впритул наблизилася до здобуття ступеня доктора наук 03 липня 2018

Лабораторні заняття третьокурсників-експертів в Інституті продовольчих ресурсів НААН України

24 та 25 жовтня 2023 року для здобувачів 3 курсу, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», було проведено виїзні лабораторні заняття з дисципліни «Основи товарознавства харчової продукції» (лекторка дисципліни – доцентка Вікторія Кійко). Заняття проводилися у відділі аналітичних дослід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторні заняття третьокурсників-експертів в Інституті продовольчих ресурсів НААН України 30 жовтня 2023

Кафедра готельно-ресторанної справи готується до Великодня разом із фахівчинею міжнародної компанії LESAFFRE

24 квітня 2024 р. у ракурсі дисципліни «Сучасні ресторанні технології» для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся гостьовий лекторій, присвячений Великодній випічці на тему «Здобні вироби на заквасках. Готуємося до Великодня разом з Lesaffre». На запрошення лекторки дисципліни і завідувачки кафедри Лариси Шаран д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра готельно-ресторанної справи готується до Великодня разом із фахівчинею міжнародної компанії LESAFFRE 26 квітня 2024