Н У Х Т

Учні Технічного ліцею Шевченківського району м. Києва відвідали Ярмарок вакансій НУХТ весна-2018

17 березня 2018

Учні Технічного ліцею Шевченківського району м. Києва відвідали Ярмарок вакансій НУХТ весна-2018

14 березня у нашому університеті відбувся традиційний Ярмарок вакансій, де провідні підприємства харчової, біотехнологічної і фармацевтичної галузей промисловості, сфери громадського харчування, готельно-ресторанної справи, торгівлі, фінансові установи представили свої потреби у інженерах та кваліфікованих фахівцях, які можуть налагодити виробництво продукції, керувати складними технологічними комплексами, забезпечити високу конкурентоспроможність і рентабельність виробництва. Зазначимо, що більшість представників цих підприємств – це випускники НУХТ.

Безсумнівно, для університету висока честь проводити такі заходи. Як і для теперішніх студентів це чудова можливість знайти гідне місце для реалізації своїх знань і навичок, і зробити успішну кар’єру.

Цього разу надзвичайно позитивне враження на організаторів заходу і вчених кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв справили наші партнери із середніх навчальних закладів, зокрема, Технічного ліцею Шевченківського району м. Києва. Адміністрація ліцею, розуміючи, наскільки важливим є вибір ліцеїстами майбутньої професії, запропонувала ліцеїстам і вчителям відвідати Ярмарок вакансій НУХТ.

Приводів для правильних висновків у школярів було більше, ніж достатньо. Зовсім несподівано для самих себе вони покращили свої знання з географії, економіки та інших предметів. Наприклад, цікаве питання, які регіони, міста і містечка України можуть пишатися тим, що підприємства-учасники Ярмарку в них успішно працюють, створюють робочі місця, наповнюють бюджет, роблять значний внесок у розвиток інфраструктури? Які з цих підприємств роблять найбільший внесок у розвиток регіонів та експортують найбільше продукції? І навіть знайшли відповіді на питання щодо заробітної плати, умов роботи, соціального забезпечення.

Для учнів день пройшов цікаво і насичено, а отримані враження дозволять зробити раціональний вибір майбутньої професії.

Опублікований: 17-03-2018
Читайте також:
Конференція з практичного навчання студентів

У рамках декади комісії фахових дисциплін автоматизації і комп’ютерно-інтегрованих систем Смілянського коледжу харчових технологій нашого університету відбулася конференція з практичного навчання студентів спеціальностей 5.05020201 «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва» та 5.05020102 «Обслуговування комп’...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Конференція з практичного навчання студентів 29 листопада 2018

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів фінішували захисти дипломних проектів заочників за ОКР «Спеціаліст»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилися захисти дипломних проектів студентів заочної форми навчання за ОКР «Спеціаліст». Екзаменаційну комісію із захисту дипломних проектів хлібопекарського напряму очолив генеральний директор об’єднання «Укрхлібпром» Олександр Васильченко, а кондитерського напряму – голова  правлі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів фінішували захисти дипломних проектів заочників за ОКР «Спеціаліст» 28 лютого 2017

Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету підвищують свою кваліфікацію

Співробітники Науково-технічної бібліотеки університету взяли участь у семінарі «Публікація в міжнародному виданні: практичні поради щодо підготовки, оформлення, розповсюдження наукової роботи», що відбувся на базі Державної науково-технічної бібліотеки України. Спікером виступила спеціаліст з навчання Ірина Тихонова. У рамках заходу були обговоре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету підвищують свою кваліфікацію 30 січня 2018