Н У Х Т

Учні Технічного ліцею Шевченківського району м. Києва відвідали Ярмарок вакансій НУХТ весна-2018

17 березня 2018

Учні Технічного ліцею Шевченківського району м. Києва відвідали Ярмарок вакансій НУХТ весна-2018

14 березня у нашому університеті відбувся традиційний Ярмарок вакансій, де провідні підприємства харчової, біотехнологічної і фармацевтичної галузей промисловості, сфери громадського харчування, готельно-ресторанної справи, торгівлі, фінансові установи представили свої потреби у інженерах та кваліфікованих фахівцях, які можуть налагодити виробництво продукції, керувати складними технологічними комплексами, забезпечити високу конкурентоспроможність і рентабельність виробництва. Зазначимо, що більшість представників цих підприємств – це випускники НУХТ.

Безсумнівно, для університету висока честь проводити такі заходи. Як і для теперішніх студентів це чудова можливість знайти гідне місце для реалізації своїх знань і навичок, і зробити успішну кар’єру.

Цього разу надзвичайно позитивне враження на організаторів заходу і вчених кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв справили наші партнери із середніх навчальних закладів, зокрема, Технічного ліцею Шевченківського району м. Києва. Адміністрація ліцею, розуміючи, наскільки важливим є вибір ліцеїстами майбутньої професії, запропонувала ліцеїстам і вчителям відвідати Ярмарок вакансій НУХТ.

Приводів для правильних висновків у школярів було більше, ніж достатньо. Зовсім несподівано для самих себе вони покращили свої знання з географії, економіки та інших предметів. Наприклад, цікаве питання, які регіони, міста і містечка України можуть пишатися тим, що підприємства-учасники Ярмарку в них успішно працюють, створюють робочі місця, наповнюють бюджет, роблять значний внесок у розвиток інфраструктури? Які з цих підприємств роблять найбільший внесок у розвиток регіонів та експортують найбільше продукції? І навіть знайшли відповіді на питання щодо заробітної плати, умов роботи, соціального забезпечення.

Для учнів день пройшов цікаво і насичено, а отримані враження дозволять зробити раціональний вибір майбутньої професії.

Опублікований: 17-03-2018
Читайте також:
Колективна праця

Вишли друком і затверджені наказом Міністерства соціальної політики України «Правила охорони праці для працівників виробництва солоду, пива та безалкогольних напоїв», розроблені авторським колективом під керівництвом завідувача кафедри охорони праці Інституту післядипломної освіти нашого університету, доцента, кандидата технічних наук, академіка мі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колективна праця 12 січня 2018

Студенти-біотехнологи проходять практику на найпотужніших фармацевтичних підприємствах

Для четвертокурсників-біотехнологів настав час проходження технологічної та переддипломної практики. Цього року кафедра біотехнології і мікробіології надала можливість своїм кращим студентам обирати собі місце проходження практики на найпотужніших фармацевтичних підприємствах: ПАТ «Київмедпрепарат» корпорації «Артеріум», ПАТ НВЦ «Борщагівський хімі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-біотехнологи проходять практику на найпотужніших фармацевтичних підприємствах 16 січня 2017

Високий рівень підготовки випускників спеціальності «Хімічні технології та інженерія» засвідчили присутні на захистах роботодавці

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ відбулися захисти кваліфікаційних магістерських робіт за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія». Екзаменаційну комісію очолювала к.х.н., доцент кафедри аналітичної хімії Київського національно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий рівень підготовки випускників спеціальності «Хімічні технології та інженерія» засвідчили присутні на захистах роботодавці 20 лютого 2019

На кафедрі біотехнології і мікробіології визначили переможців І туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології

Щороку наприкінці лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології відбувається І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології. Цьогорічні завдання були досить складними і включали проблемні та тестові питання з п’яти базових дисциплін сучасної біотехнології: «Біохімії», «Загальної мікробіології та вірусології», «Процесів та апаратів б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біотехнології і мікробіології визначили переможців І туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології 24 лютого 2018