Н У Х Т

Локальний моніторинг освітніх програм фінансистів

12 лютого 2025

Локальний моніторинг освітніх програм фінансистів

На кафедрі фінансів відбулася робоча зустріч зі стейкхолдерами, здобувачами освіти та представниками наукової спільноти в рамках локального моніторингу освітньо-професійних програм «Фінанси, банківська справа та страхування» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок». Зустріч проводилася в онлайн-режимі.

До учасників зустрічі звернулися гарантка освітньої програми першого (бакалаврського) рівня, доцентка Світлана Бойко та гарантка освітньої програми другого (магістерського) рівня, доцентка Інна Дем’яненко, які висвітлили структуру оприлюднених на сайті НУХТ для публічного обговорення проєктів освітньо-професійних програм, особливості освітніх програм, цілі, освітні компоненти, які сприяють формуванню загальних і фахових компетентностей. Гарантки зазначили, що в програмах уже враховано всі зауваження та побажання, які були висловлені під час акредитації, а також означили сильні та слабкі сторони програм із метою їх подальшого вдосконалення.

У ході обговоренні виступили стейкхолдерки – начальниця фінансового відділу Озернянської сільської ради Тернопільського району Тернопільської області, к.е.н., доцентка Наталія Налукова, фінансова директорка ТОВ «Грабовецький фермер» Тетяна Давиденко, фахівчиня зі страхування Печерського відділення СК АРКС Валентина Гарджук, а також здобувачка четвертого курсу освітньої програми «Фінанси, банківська справа та страхування» Глафіра Білецька, к.е.н., доцентка кафедри публічних фінансів Державного податкового університету Аліна Буряк, к.е.н., професорка кафедри банківської справи та страхування КНЕУ Тетяна Кривошлик, к.е.н., доцентка кафедри менеджменту та державної служби Черкаського національного університету імені Б. Хмельницького Анжела Грилицька, к.е.н., аналітик відділу балансного планування Департаменту інтегрованого бізнес-планування дирекції фінансів та стратегічної підтримки бізнесу ПрАТ МХП Михайло Буряк.

Учасники зустрічі висловили пропозиції щодо внесення деяких коректив у освітньо-професійні програми. Особливу зацікавленість учасників зустрічі викликали вибіркові дисципліни. Усі надані пропозиції будуть опрацьовані робочої групою та враховані гарантами програм.

Опублікований: 12-02-2025
Читайте також:
Профорієнтаційна команда кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів у Сумському фаховому коледжі

Серед пріоритетів профорієнтаційної роботи випускових кафедр нашого університету – зустрічі зі здобувачами освіти фахових коледжів і технікумів, студенти яких могли б продовжити навчання в НУХТ. Першою в серії таких заходів, запланованих кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-наукового інституту харчових технологій, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна команда кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів у Сумському фаховому коледжі 10 грудня 2021

Унікальна можливість для студентів та науковців – участь у програмі EIT Founders2Founders з призовим фондом 60 тисяч євро!

Маємо чудову новину для студентів, викладачів і дослідників, які цікавляться інноваційним підприємництвом! 6 вересня та 8 листопада у Києві відбудуться одноденні інтенсивні тренінги у рамках програми EIT Founders2Founders. Чому варто взяти участь? - 4 години навчання- 3 години практики- Персональний план просування від досвідчених фаундерів- Мож...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Унікальна можливість для студентів та науковців – участь у програмі EIT Founders2Founders з призовим фондом 60 тисяч євро! 20 серпня 2024

Необмежену уяву і фантазію продемонстрували студенти під час тижня циклової комісії «Виробництво харчової продукції»

З 25 по  29 березня 2019 р. у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся тиждень циклової комісії «Виробництво харчової продукції». Очі розбігалися від різноманіття страв, представлених учасниками виставки-ярмарку «Правильне харчування – запорука міцного здоров’я», а аромати заманювали все більше відвідувачів. Учасники конкурсу творчо ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Необмежену уяву і фантазію продемонстрували студенти під час тижня циклової комісії «Виробництво харчової продукції» 01 квітня 2019

Першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» знайомляться з готельним бізнесом

26 травня 2025 року першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми здобуття освіти розпочали навчальну практику з екскурсійного ознайомлення з готельною індустрією столиці, яка поєднує міжнародні стандарти сервісу та українські традиції гостинності. Протягом першого тижня практики здобувачі освіти разом зі своїми наставн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» знайомляться з готельним бізнесом 02 червня 2025