Н У Х Т

Гаряча пора у молодих науковців

13 червня 2019

Гаряча пора у молодих науковців

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися наукові семінари аспірантів Юлії Приходько «Вплив рецептурних компонентів на якість безглютенового хліба з крохмале-соргової суміші» (науковий керівник – професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Віра Дробот) і Галини Андронович «Дослідження впливу насіння льону білого на якість хлібобулочних виробів» (науковий керівник – доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Бондаренко).

Під час презентацій Юлія Приходько та Галина Андронович представили дані проведених експериментальних досліджень із поясненнями отриманих результатів.

Після закінчення доповідей викладачі кафедри задавали питання, вказували на недоліки робіт і висловлювали побажання й рекомендації щодо подальшої наукової роботи. Наприкінці свої висновки по роботі аспірантів висловили наукові керівники.

 

Опублікований: 13-06-2019
Читайте також:
Презентація освітньо-професійної програми «Менеджмент» здобувачам освіти фахових коледжів університету

Колектив кафедри економіки праці та менеджменту розпочав низку зустрічей зі здобувачами освіти фахових коледжів і технікумів, студенти яких могли б продовжити навчання в університеті, зі спілкування зі здобувачами-менеджерами Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ і Вінницького фахового коледжу НУХТ . У режимі відеоконференції гарантка ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація освітньо-професійної програми «Менеджмент» здобувачам освіти фахових коледжів університету 14 грудня 2021

Практикантів-біотехнологів зустрічає ФФ «Дарниця»…

Фармацевтична фірма «Дарниця» відкрила свої двері для проходження практики студентами IV-го курсу кафедри біотехнології і мікробіології факультету біотехнології та екологічного контролю. Вони отримали нагоду потрапити у справжнісіньке царство виробництва ліків. Зустріла студентів працівник фірми Ольга Лаврик. Вона розповіла історію фірми «Дарниця»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практикантів-біотехнологів зустрічає ФФ «Дарниця»… 26 січня 2018

У центрі уваги – інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі

21 травня 2024 року на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбулася ХІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі», присвячена 140-річчю заснування НУХТ. З привітальним словом на пленарному засіданні виступ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У центрі уваги – інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі 27 травня 2024

Переваги й виклики цифрової економіки

22 січня на кафедрі економічної теорії відбулася перша лекція з циклу дисциплін професійного спрямування «Основи цифрової економіки» для студентів освітньої програми «Цифрові бізнес-технології у підприємництві». Лекторка – докторка економічних наук, професорка, завідувачка кафедри економічної теорії Інна Ситник розглянула основні поняття та тренди...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переваги й виклики цифрової економіки 23 січня 2024