На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися наукові семінари аспірантів Юлії Приходько «Вплив рецептурних компонентів на якість безглютенового хліба з крохмале-соргової суміші» (науковий керівник – професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Віра Дробот) і Галини Андронович «Дослідження впливу насіння льону білого на якість хлібобулочних виробів» (науковий керівник – доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Бондаренко).
Під час презентацій Юлія Приходько та Галина Андронович представили дані проведених експериментальних досліджень із поясненнями отриманих результатів.
Після закінчення доповідей викладачі кафедри задавали питання, вказували на недоліки робіт і висловлювали побажання й рекомендації щодо подальшої наукової роботи. Наприкінці свої висновки по роботі аспірантів висловили наукові керівники.