Н У Х Т

Співпраця зі стейкхолдерами розвивається і у воєнний час

22 квітня 2022

Співпраця зі стейкхолдерами розвивається і у воєнний час

Працевлаштування випускників є маркером якості закладу освіти. У реаліях сьогодення співпраця з роботодавцями у багатьох регіонах, де знаходяться відокремлені структурні підрозділи нашого університету, призупинилася. Але там, де безпекова ситуація дозволяє, колективи коледжів НУХТ продовжують розвивати співробітництво зі стейкхолдерами.

Перша приватна броварня – один із потужних роботодавців для випускників спеціальності «Бродильне виробництво і виноробство» Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ, що є результатом тісної співпраці підприємства і закладу освіти.

20 квітня здобувачі освіти разом із викладачами циклової комісії відвідали броварню, оглянули виробничі потужності та поспілкувалися з начальницею відділу по роботі з персоналом Олександрою Черник і головною пивоваркою Тетяною Чканій.

Здобувачі освіти вдячні за цікаву, насичену і змістовну екскурсію, а викладачі – за ще одну можливість працевлаштування за фахом випускників коледжу. 

Опублікований: 22-04-2022
Читайте також:
Всесвітній день коктейлів

Щорічно 13 травня відзначається Всесвітній день коктейлів або Міжнародний день коктейлів (World Cocktail Day). Здобувачі освіти Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму нашого університету, які навчаються за професією «Бармен» вітають усіх професіоналів і любителів коктейлів зі Всесвітнім днем коктейлів і презентують сво...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Всесвітній день коктейлів 14 травня 2021

Підсумували свою виробничу практику четвертокурсники кафедри  технології м'яса і м'ясних продуктів

Традиційно на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів щорічно на загальних зборах проводиться підсумкова конференція студентів по результатах проходження технологічної практики на  виробництві. Ось і в цьому році 4 жовтня відповідальним по кафедрі за практичну підготовку студентів, доцентом Олегом Галенко була організована конференція за резу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумували свою виробничу практику четвертокурсники кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 04 жовтня 2019

Викладачі університету відвідали потужне інноваційне молочне підприємство

Хоча літо у навчальних закладах – пора канікул і відпусток, наші викладачі завжди готові до активного спілкування з виробничниками. Адже бути в курсі всіх новацій, знайомитися з новими технологіями й обладнаннями, умовами виробництва й параметрами дотримання якості харчової продукції, а ще організовувати проходження нашими студентами практик і спри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету відвідали потужне інноваційне молочне підприємство 30 липня 2018

Фінішували захисти бакалаврських кваліфікаційних робіт здобувачів-біотехнологів

На кафедрі біотехнології і мікробіології завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр», які тривали 11 засідань екзаменаційної комісії – з 14 до 28 червня. Попри всі перешкоди, що поставали на шляху до знань, наші здобувачі-біотехнологи за підтримки викладачів кафедри змогли не лише успішно завершити навчання, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішували захисти бакалаврських кваліфікаційних робіт здобувачів-біотехнологів 30 червня 2023