Н У Х Т

Магістранти третього випуску кафедри міжнародної економіки представили до захисту актуальні дослідження

14 лютого 2020

Магістранти третього випуску кафедри міжнародної економіки представили до захисту актуальні дослідження

На кафедрі міжнародної економіки відбувся захист магістерських робіт. Магістранти третього випуску представили до захисту актуальні дослідження, в яких розкрили набуті теоретичні знання та продемонстрували аналітичні здібності щодо вміння робити глибокі практичні висновки. Теми дипломних робіт були присвячені аналізу аграрного комплексу та харчової промисловості України, проблемам вітчизняної міграційної політики та шляхам їх вирішення, дослідженню її інвестиційного потенціалу, особливостям зовнішньоекономічної діяльності України тощо.

Під час захисту здобувачі впевнено представили результати своїх досліджень у презентаціях і змістовно відповідали на запитання. Всі студенти захистили  дипломні проекти на «добре» і «відмінно».

Викладацький склад кафедри міжнародної економіки вітає здобувачів із успішними захистами та бажає знайти застосування отриманим знанням на практиці!

Опублікований: 14-02-2020
Читайте також:
Лабораторне заняття четвертокурсників кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції у закладі ресторанного господарства

У рамках вивчення дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталія Стукальська провела виїзне лабораторне заняття для здобувачі 4 курсу освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» у ресторані «Брускетта». Із дотриманням усіх карантинних обмежень,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторне заняття четвертокурсників кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції у закладі ресторанного господарства 03 листопада 2021

Заключний семестр наукової роботи

Магістранти ІІ року навчання кафедри біотехнології та мікробіології продовжують виконання індивідуальних завдань. У цьому семестрі вони зосереджені на науково-дослідній роботі, продовжуюи розпочату у минулому році серію дослідів. Виконання наукової роботи біотехнологів вимагає ґрунтовної підготовки: достатній рівень спеціальних знань, навичок і ск...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заключний семестр наукової роботи 08 жовтня 2020

Тиждень заходів фахових комісій технологів

12 листопада 2018 року в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ розпочався тиждень фахових комісій зі спеціальностей «Зберігання, консервування та переробка молока», «Зберігання, консервування та переробка м’яса». Початком стало проведення одразу кількох заходів, серед яких фотовиставка «Студент очима викладача» та «Виставка студентських роб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень заходів фахових комісій технологів 16 листопада 2018

Фінішували захисти дипломних проектів заочників-виноробів

21 лютого на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершилися захисти дипломних проектів студентів заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст» зі спеціальності «Технології продуктів бродіння і виноробства». Роботи студентів оцінювала Державна екзаменаційна комісія (ДЕК) у складі: провідного наукового співр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішували захисти дипломних проектів заочників-виноробів 22 лютого 2017