Н У Х Т

В акредитованій лабораторії ДП «Укрметртестстандарт» провели лабораторне заняття викладачі кафедри експертизи харчових продуктів

05 грудня 2019

В акредитованій лабораторії ДП «Укрметртестстандарт» провели лабораторне заняття викладачі кафедри експертизи харчових продуктів

У межах навчальної дисципліни «Вступ до харчових технологій» старші викладачі кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна та Есма Халікова провели виїзне лабораторне заняття для студентів групи ХЕ 1-7 спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчових продуктів» в акредитованій лабораторії ДП «Укрметртестстандарт».

ДП «Укрметртестстандарт» акредитоване Національним агентством з акредитації України (НААУ) як орган з оцінювання продукції на відповідність ДСТУ ISO/ІЕС EN 17065:2014; орган із сертифікації систем управління на відповідність ДСТУ ISO/ІЕС EN 17021-1:2015. ДП «Укрметртестстандарт» призначений Мінекономрозвитку на виконання робіт з оцінювання відповідності продукції вимогам технічних регламентів.

Виїзне заняття було інформативним, насиченим і цікавим. Студенти побачили різні лабораторії, процес перевірки якості деяких харчових продуктів та сучасне обладнання.

Викладачі та студенти кафедри експертизи харчових продуктів вдячні ДП «Укрметртестстандарт» за теплий прийом.

Опублікований: 05-12-2019
Читайте також:
Мистецтво комунікації або Заговори, щоб тебе побачили

Як правильно комунікувати з незнайомими людьми? Як знайти спільну мову? Як впоратися з труднощами у спілкуванні?.... Ці та багато інших питань постають перед першокурсниками-біотехнологами, яким довелося у цьому навчальному році починати своє навчання у дистанційному форматі, через інформаційний простір комунікувати з викладачами і своїми одногруп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мистецтво комунікації або Заговори, щоб тебе побачили 05 листопада 2020

Співробітництво НУХТ з Інститутом садівництва НААН України

Продовжується співробітництво у галузі науки і освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції з лабораторією інноваційних харчових технологій Інституту садівництва НААН України при реалізації бакалаврської освітньо-професійної програми «Технології харчування» та магістерських освітньо-професійних програм «Технології в ресторанному го...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співробітництво НУХТ з Інститутом садівництва НААН України 21 грудня 2023

Студенти спеціальності «Туризм» навчаються азам спеціальності у професіоналів

У рамках святкування Всесвітнього дня туризму, що відзначається 27 вересня, завідувач кафедри туристичного та готельного бізнесу, д.е.н., доцент Дарія Басюк і д.е.н., професор  Ірина Антоненко для студентів 1 і 2 курсу (50 осіб) спеціальності «Туризм» 15 вересня 2018 року організували автобусну екскурсію до Національного парку Межигір’я, колишньої ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти спеціальності «Туризм» навчаються азам спеціальності у професіоналів 17 вересня 2018

Студенти доповідають про особливості процесів менеджменту персоналу підприємств у сучасних умовах

9 квітня 2025 року відбулося засідання секції «Менеджмент персоналу» в межах 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». До участі активно долучилися здобувачі освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» спеціальності 073 «Менеджмент», осв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти доповідають про особливості процесів менеджменту персоналу підприємств у сучасних умовах 09 квітня 2025