Н У Х Т

В акредитованій лабораторії ДП «Укрметртестстандарт» провели лабораторне заняття викладачі кафедри експертизи харчових продуктів

05 грудня 2019

В акредитованій лабораторії ДП «Укрметртестстандарт» провели лабораторне заняття викладачі кафедри експертизи харчових продуктів

У межах навчальної дисципліни «Вступ до харчових технологій» старші викладачі кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна та Есма Халікова провели виїзне лабораторне заняття для студентів групи ХЕ 1-7 спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчових продуктів» в акредитованій лабораторії ДП «Укрметртестстандарт».

ДП «Укрметртестстандарт» акредитоване Національним агентством з акредитації України (НААУ) як орган з оцінювання продукції на відповідність ДСТУ ISO/ІЕС EN 17065:2014; орган із сертифікації систем управління на відповідність ДСТУ ISO/ІЕС EN 17021-1:2015. ДП «Укрметртестстандарт» призначений Мінекономрозвитку на виконання робіт з оцінювання відповідності продукції вимогам технічних регламентів.

Виїзне заняття було інформативним, насиченим і цікавим. Студенти побачили різні лабораторії, процес перевірки якості деяких харчових продуктів та сучасне обладнання.

Викладачі та студенти кафедри експертизи харчових продуктів вдячні ДП «Укрметртестстандарт» за теплий прийом.

Опублікований: 05-12-2019
Читайте також:
Одними з перших про новаційні практики компаній, які диктують моду в HR, дізнаються наші студенти-управлінці

День Святого Валентина – приємний привід зізнатись у коханні своїй другій половині та … професії. 14 лютого Академія ДТЕК зібрала для привітань членів ком’юніті «HR Friends», якими в тому числі є студенти та викладачі кафедри управління персоналом та економіки праці НУХТ. Наша «робота рулить» – головний меседж зустрічі. На підтвердження цього дирек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Одними з перших про новаційні практики компаній, які диктують моду в HR, дізнаються наші студенти-управлінці 15 лютого 2018

Свято прощального дзвоника відбулося у Свалявському технічному коледжі НУХТ

Свято прощального дзвоника 9 лютого відбулося у актовій залі Свалявського технічного коледжу НУХТ. З вітальними словами до колишніх студентів звернулись директор коледжу Василь Йовбак, завідувач кафедри готельно-ресторанного господарства, завідувач Центру зайнятості, власниця мережі готелів Закарпаття,  а також куратори груп ДВ-141 – Світлана Григ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято прощального дзвоника відбулося у Свалявському технічному коледжі НУХТ 12 лютого 2018

Зустріч із магістрантами другого курсу на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Магістранти другого року навчання кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочали новий навчальний рік із зустрічі з завідувачем кафедри Анатолієм Куцом, гарантом освітньо-професійної програми «Технології продуктів бродіння і виноробства», професором Віталієм Прибильським і викладачами кафедри. На зустрічі обговорили підготовку до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч із магістрантами другого курсу на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 14 вересня 2022

Випускники навідують Альма матер

До університету завітали випускники 1973 року. Тоді їх випускова кафедра називалася – спеціального обладнання, факультет – механічним, а навчальний заклад – Київський технологічний інститут харчової промисловості. Спливли роки, у Альма матер багато чого змінилося, по-іншому називаються кафедри, факультет виріс у навчально-науковий інститут, а Київс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники навідують Альма матер 02 серпня 2018