Н У Х Т

В акредитованій лабораторії ДП «Укрметртестстандарт» провели лабораторне заняття викладачі кафедри експертизи харчових продуктів

05 december 2019

В акредитованій лабораторії ДП «Укрметртестстандарт» провели лабораторне заняття викладачі кафедри експертизи харчових продуктів

У межах навчальної дисципліни «Вступ до харчових технологій» старші викладачі кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна та Есма Халікова провели виїзне лабораторне заняття для студентів групи ХЕ 1-7 спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчових продуктів» в акредитованій лабораторії ДП «Укрметртестстандарт».

ДП «Укрметртестстандарт» акредитоване Національним агентством з акредитації України (НААУ) як орган з оцінювання продукції на відповідність ДСТУ ISO/ІЕС EN 17065:2014; орган із сертифікації систем управління на відповідність ДСТУ ISO/ІЕС EN 17021-1:2015. ДП «Укрметртестстандарт» призначений Мінекономрозвитку на виконання робіт з оцінювання відповідності продукції вимогам технічних регламентів.

Виїзне заняття було інформативним, насиченим і цікавим. Студенти побачили різні лабораторії, процес перевірки якості деяких харчових продуктів та сучасне обладнання.

Викладачі та студенти кафедри експертизи харчових продуктів вдячні ДП «Укрметртестстандарт» за теплий прийом.

Published on: 05-12-2019
Read also:
Вітаємо новачків-Biotechівців

Після осіннього семестру родина наукового гуртка «Biotech» кафедри біотехнології і мікробіології завжди поповнюється новими, талановитими студентами-біотехнологами. Хоч цьогорічне поповнення й не велике, але юним науковцям вже є чим похвалитися. Студентка групи БТ-3-1 Валентина Жданюк розпочала свій науковий шлях в Інституті мікробіології і вірусо...

READ YOURSELF

Вітаємо новачків-Biotechівців 10 february 2020

Уперше здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів проходять практику у Німеччині

Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів продовжує розширювати зв’язки з іноземними профільними підприємствами харчової промисловості. На початку цього навчального року здобувачі кафедри розпочали практику на підприємстві ТОВ «Гіакоббе Паста ГмбХ» (м. Пітсбург, Німеччина). Підприємство спеціалізується на виробництві широкого асор...

READ YOURSELF

Уперше здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів проходять практику у Німеччині 14 september 2021

Знайомство майбутніх експертів з Оlkom

Академічна група ХЕ-3-12 разом із наставницею, професоркою, академіком УАН Оксаною Шульгою та доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Чорною відвідали провідне харчове підприємство України – ПрАТ «Київський маргариновий завод» Оlkom. Студенти на практиці побачили технологію виготовлення рафінованої олії, зміну органолептичних по...

READ YOURSELF

Знайомство майбутніх експертів з Оlkom 08 may 2024