Н У Х Т

Наш магістрант-біотехнолог серед стипендіатів конкурсу Завтра.UA 2023-2024!

17 june 2024

Наш магістрант-біотехнолог серед стипендіатів конкурсу Завтра.UA 2023-2024!

Магістрант першого року навчання кафедри біотехнології і мікробіології Ростислав Коваль, який навчається за освітньо-професійною програмою «Промислова та фармацевтична біотехнологія» (спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»), став переможцем щорічного конкурсу стипендіальної програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука.

Цього навчального року участь у конкурсі, що проходив у три етапи, брали понад 340 здобувачів із 91 українського закладу вищої освіти. Восени 2023 року учасники зібрали необхідний комплект документів і подали свої конкурсні роботи. За результатами І туру далі пройшли 329 здобувачів. У ІІ турі незалежні фахові експерти протягом лютого-березня 2024 року оцінювали конкурсні роботи учасників, після чого до ІІІ туру пройшли 300 конкурсантів, на яких очікували командні та індивідуальні змагання в онлайн-форматі у квітні. Учасників ділили на групи по шість осіб і кожній команді пропонували розробити проєкт для вирішення нагальних проблем. Під час онлайн-зустрічей судді звертали увагу на особистісні якості та ерудицію кожного учасника, адже цей етап не передбачав попередньої підготовки. Далі незалежне журі вирішувало долю учасників.

Наразі стали відомі результати – за підсумком трьох турів переможцями конкурсу стали 54 здобувача, які представляють 34 заклади вищої освіти України. Дуже приємно, що серед переможців і здобувач освіти нашого університету!

Щиро вітаємо Ростислава Коваля та його наукову керівницю, доцентку Оксану Скроцьку з черговою перемогою та бажаємо подальших успіхів!

Published on: 17-06-2024
Read also:
Новий науковий рік на кафедрі технології молока і молочних продуктів розпочався з успішного захисту дисертації

Сьогодні у разовій спеціалізованій раді відбувся блискучий захист дисертації «Розроблення технології ферментованих молочно-рослинних продуктів» аспіранткою кафедри технології молока і молочних продуктів Валерією Скуйбідою на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Н...

READ YOURSELF

Новий науковий рік на кафедрі технології молока і молочних продуктів розпочався з успішного захисту дисертації 27 august 2025

Розвиток культури якості в освіті: викладачі факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – на фаховому семінарі НАЗЯВО

16 жовтня 2025 року викладачки факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка – завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи Лариса Шаран, професорка кафедри Тетяна Сильчук, завідувачка кафедри туристичного та готельного бізнесу Ірина Мельник, професорка кафедри Ірина Антоненко та асистентка кафедри технології...

READ YOURSELF

Розвиток культури якості в освіті: викладачі факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – на фаховому семінарі НАЗЯВО 20 october 2025

«Артеріум» передав кафедрі біотехнології і мікробіології  новий шейкер-інкубатор

Нещодавно матеріально-технічна база кафедри біотехнології і мікробіології поповнилася новеньким унікальним обладнанням – шейкер-інкубатором, люб’язно подарованим Корпорацією «Артеріум». Обладнання призначене для використання в мікробіологічних і  технологічних лабораторіях. Шейкер використовують для культивування клітин мікроорганізмів, рослин і, ...

READ YOURSELF

«Артеріум» передав кафедрі біотехнології і мікробіології новий шейкер-інкубатор 20 march 2023